Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Bezobrazluk članice, šta uraditi?

Mogu reći da sam šokirana većinom odgovora. Kao prvo, u samom naslovu teme piše "šta uraditi?", a u mojoj prvoj poruci sam naglasila da sam pozitivan komentar ostavila čim sam pošiljku primila - dakle, pre nego što sam ram onela u optiku i pre nego što sam ugradila stakla. "Prezadovoljna" sam bila što je pošiljka brzo stigla, po dogovoru i što je ram uživo bio onakav kakav je bio na slikama. Utisak nisam menjala jer ne znam šta mi je dalje činiti, zato sam uostalom i otvorila ovu temu. Kao drugo, argument u njenu korist da je "devojka napisala da je stakla moguće zameniti" apsolutno nije adekvatan jer bi to bilo isto kao da neko prodaje majicu i napiše da je "moguće čitava" a ona stigne iscepana, znači prodavac je ovde ispao korektan jer je naveo da je MOGUĆE da je predmet oštećen? Kao treće, iako mi je "rečeno u optici da je ram loš kvaliteta", zaista nisam očekivala da pukne sam od sebe posle pet dana, očekivala sam da pukne ukoliko ne bih bila pažljiva prema njemu, ukoliko bi mi ispao i slično. Nikako nisam očekivala da mi ram "eksplodira" dok ga nosim na licu! Ja sam već i sama naglasila da nisam očekivala vanserijski kvalitet i bila sam spremna na rizik da će se isti polomiti ukoliko ga budem bacala, zaspala sa njim, ako mi ispadne i slično. Jedna od devojaka je već pronašla članicu o kojoj pričam, pa mislim da nema poente ja da objavljujem njen link. Hvala Ivi na komentarima. Ova tema je otvorena ne zbog rama koji je pukao (iako se, da, osećam prevareno), već zbog neodgovorne članice koja nije našla za shodno da na moju poruku odgovori, a kamoli da izmeni opis predmeta koje prodaje i time bezobrazno i svesno nastavila da obmanjuje potencijalne mušterije. Članica će dobiti neutralan utisak sa priloženim fotografijama kada ram kupljen od nje preuzmem sa novim naočarima. MOGUĆE je i da će dobiti negativan. Pozdrav
2016 02 09
Srcesrcasto, pobedila si sad... Kada bi citala sve sto sam napisala ili kada bi bila informisana o odnosu ram - stakla - oci shvatila bi da je moguce ostetiti vid losim ramom i dobrom dijoptrijom, pogotovu ako su stakla cilindricna i moraju da stoje na svom mestu apsolutno bez mrdanja. Vici slobodno, ne menja se cinjenica da ram mora da je cvrst i da postuje odredjene "parametre", sirinu vidnog polja, da stoji fiksiran i slicno... Sto sa ovom plastikarijom nije slucaj. Vidim da meljem u prazno i da niko ne shvata o cemu pricam. Objektivna sam vrlo i necu da neko nadrlja ubuduce, zato sam i pisala. Nije napisala da je pomagalo, ali jeste da se mogu staviti dioptrijska stakla, sto je ista stvar. Mada, iz prilozenog se vidi da se i ne mogu staviti, a da ram ostane citav posle natezanja radi ubacivanja stakala. Stakla se mogu ubaciti u djon od cipele ako je supalj, jer se oblikuju kod opticara po ramu u koji se stavljaju, ali necu sada to preporucivati. Ignorisete neke stvari koje ne treba da ignorisete. Protiv prodavca nista nemam licno, ali postoje stvari koje su ozbiljne i sa kojima se ne igra. Ne zelim vise da se natezem, ko zeli neka shvati. Blondi se javila koliko sam ja shvatila ne da povrati novac i izvrsi reklamaciju, nego da pouci druge svojim losim iskustvom, a pritom je clanicu prvo obavestila o nepravilnostima, reagovala je tek kada je ova iskulirala. Hocu da informisem buduce kupce da ne veruju ovakvim stvarima i da opticka pomagala kupuju samo kod proverenih ljudi. Kritikujemo one koji prodaju kinesku sminku, moramo kritikovati i one koji prodaju kineske ramove. ProdajemSminku, nosis naocare 27 god kao sto rece, onda znas da los ram moze da utice lose na vid. Nije problem u ovome sto je Blondi izvisila, ona je to resila kako je mogla i morala, problem je u tome sto prodavac ne sme i ne moze da navodi ovakve stvari. Shvatite ako zelite...
2016 02 09
Kao sto je devojka i napisala - moguce je zameniti... Ja ne vidim krivicu prodavca ako je tehnicki bilo mogice da se stave druga stakla i da se nose tako...ali problem je koliko su trajala... Gomila je slicnih primera. Kupila sam sony vodootporan telefon, ali to sto je vodootporan ne znaci da moram da se igram i da ga potapam u vodu. Ako udje voda mozes samo da ga bacis jer tada ne vazi garancija....
2016 02 09
> ProdajemSminku: > Ne bih se složila sa tobom. Svako može da napiše da se iz rama mogu izvaditi stakla i zameniti dioptrijskim. To stoji. > Ram je pukao jer je lošeg kvaliteta, a ako si ugradila baš stakla, a ne plastiku, ne čudi što je ram pukao, mnogo faktora na to utiče. > Tebe nije zeznula članica, već optičar koji je znao da će ti ram pući. Doduše, koliko vidim, i oni su se ogradili time da će ti ugraditi stakla ako tako želiš. > Žao mi je što ti se to desilo, ali nije članica prodavac kriva. Ono što si trebala da uradiš je, da nakon što ti je optičar rekao da je ram loš, ram vratiš članici uz objašnjenje da se stakla ne mogu ugraditi. slazem se ja sam od troyanske kupovala isto naocare i eno ih i dan danas u savrsenom stanju a uopste ih ne cuvam... za 600 dinara ne moze covek ni da se ljudi... ja sam ocekivala da te je ona napala pa da si joj zato dala negativnu.
2016 05 19
Po meni je Blondie ovde bila veoma ljubazna, niti je dala negativne, niti je pisala po forumu, samo je zamolila, a radi drugih clanica, da se izbrise da se moze zameniti staklima ili plastikom. Procitajte njenu privatnu poruku. Ram je los, ako prodavac nije znao da je los pa da je ugradnja nemoguca, sada zna, pa bi trebalo da obrise ili stoji napomena. A ona joj nije ni odgovorila. Nekulturno.
2016 08 23
> ProdajemSminku: > Stakla jesu zamenjena, tehnički nije lagala. Mogu se zameniti, ali gde piše koliko će takav ram trajati...Nigde. Ona kao prodavac ne može da garantuje za kvalitet. Ne branim prodavca, pokušavam da budem objektivna. Da li alliexpres daje ikakvu garanciju za ramove? Ne daje. Imaš garanciju konkretnog prodavca, da možes da vratiš ukoliko je proizvod loš, ili nisi zadovoljan. Pema tome, ne može onaj ko poručuje za drugoga da bude garant. > Devojka je kupila kineske naočare, znala je šta kupuje i odakle je ram, prihvatila uslove kupovine. Nije joj rečeno da je ram original a podvaljena kopija ili nešto slično. Toliko informacija na internetu o kvalitetu... > Opet kažem, nju je zeznuo optičar. A volela bih da napiše gde je radila naočare, da znamo da ih tamo ne radimo. Nijedan iole savestan optičar ne bi ugrađivao stakla u ram a zna da će pući. Ona to nije morala da zna, kao što ni prodavac nije mogao da joj garantuje za kvalitet. > Ali je mogla da vrati ram pre nego se upustila u ugradnju stakla. .
2016 08 27
> vodavoda: > Po meni je Blondie ovde bila veoma ljubazna, niti je dala negativne, niti je pisala po forumu, samo je zamolila, a radi drugih clanica, da se izbrise da se moze zameniti staklima ili plastikom. Procitajte njenu privatnu poruku. > Ram je los, ako prodavac nije znao da je los pa da je ugradnja nemoguca, sada zna, pa bi trebalo da obrise ili stoji napomena. A ona joj nije ni odgovorila. Nekulturno.
2016 08 27
:')
2016 08 30
Greska ......
2016 08 30
1 2 3