Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Zelim da podelim sa svim clanicama jedno neprijatno iskustvo

Drage moje imala sam smrtan slucaj u porodici i spustila sam maximalno cene u pitanju je bio nov okovratnik od krzna kune cija je cena bila 1200din sto je presmesno cim sam objavila oglas javila mi se clanica da zeli da ga kupi pregledala sam njen profil imala je negativan utisak kao kupac i ljubazno je pitala da li ste sigurni da kupujete predmet jer vidim da imate negativan utisak rekla mi je kako je devojka njenog sina nesto!porucivala ona to nije znala pa je zvala tu clanicu da joj se izvini ali ona nije sacekala vec je dala negativan utisak nisam imala problema do sada ali sam ponovila molim vas da li ste sigurni jer mi stvarno nije do bacanja novca za dve postarine ona opet naravno nema problema ja cu kupiti poslala sam postexpresom u sredu cetvrtak nije podigla evo ni danas navodno je kasno dosla sa posla i zatekla uputnicu pa je kao danas trebala da popuni broj kontakta je lazan naravno verovatno i izmisljen broj sutra je subota ukoliko sutra ne podigne ostaje ponedeljak a opet!ukoliko ne podigne u ponedeljak meni se predmet vraca i ja placam duplu postarinu a onda objavljujem i link clanice samo sam zelela da podelim sa vama osecaj koji je odvratan jer sam se pozalila da sam imala smrtan slucaj i na svu muku trebam da dozivim i to da placam duplu postarinu sta neko!ima od toga da na taj nacin vara koliko izopacen treba biti da bi rako nesto uradio:-(
2016 02 12
Tijana, stvarno mi je zao sto prolazis kroz tako teske dane, mogu samo da zamislim kako ti je tesko. Kao sto i sama znas, na krpicama nikad opreza dosta, kao sto se i sada pokazalo. Necu ti pisati kako je ovo ili ono trebalo da uradis, kada i sama znas gde si pogresila, sada je bitno da sacekas i vidis sta ce dalje da se desi. Pokusaj da kontaktiras doticnu clanicu i da je pitas da li ce da podigne paket sutra. Lepo joj objasni da si imala poverenja u nju i pored negativne ocene koju vec ima i da ocekujes da budes ispostovana. Nadam se da ce sveroci kako treba. Imaj u vidu i da je ponedeljak neradni dan zbog praznika, tako da nece odmah da ti se vrati paket. U slucaju da clanica ne podigne paket, ne preostaje ti nista drugo nego da joj ostavis negativnu ocenu i podelis link njenog profila sa nama, sto mozes vec i sada. Srecno
2016 02 12
Hvala Katja zaista sam se jako razocarala i vise nije ni vazno da li cu tu postarinu platiti ili ne ali sam zelela da skrenem paznju svim clanicama otvaranjem ove teme da budu obazrivije i da odmah traze kontakt da provere to jest budu sigurne da je to taj clan i da ne salju predmete ukoliko ta osoba ima,pa makar i jedan negativan utisak kao kupac jer ga nema za dzabe nazalost ljudi se i time bave.Volela bih da nisam u pravu i da ova saradnja protekne ok ali nema izgleda da ce tako biti jer su to konstanti izgovori uvek onaj jedan"prvi"mora biti prevaren od takvih clanova ali da se to ne bi desavalo drugim clanovima i clanicama uvek treba da podeli svoje iskustvo ja svim clanova ovog sajta zelim fer i super saradnje i da im se ovako nesto nikada ne dogodi,jer me je vise zabolelo to sto sam u toj situaciji bila prinudjena da sve rasprodam a clanica me je ubedjivala kako je ona ozbiljna zena sa 40 desetak godina apotekar i da joj ne prilici da vara ljude da ona sigurno podize odmah i evo sta se desava nazalost ima i toga poslala sam poruku:Zanima me da li cete uopste podici posiljku,naravno odgovora nema sacekacu dok se posiljka ne vrati a onda cu podeliti link clanice i prijaviti adminu
2016 02 12
nemoj da saljes vise paket clanicama sa negativnom,neka ti prvo uplati pare pa da vidis kako ce da podigne paket :)
2016 02 13
Nemoj slati ni clanicama sa pozitivnim utiscima :D jer nikad ne znas kada ce se ovde neko "povampiriti" i eto odluciti da ipak ne preuzme paket (nema to mnogo veze sa utiscima).. Zao mi je zbog tebe :/ svako dobro.. <3
2016 02 13
Imala sam neprijatno iskustvo kao prodavac........ prodala sam predmet članici sa negativnom ocenom kao kupca.... izvukla sam pouku-sa kupcima sa negativnom ocenom više se ne upuštam u kupoprodaju ni kada bi novac uplatili pre isporuke.
2016 02 14
Nova sam ovde ali gledam po sebi. Ne bih slala. Zamislite ja vama sada kaze "e dzemper je u ok stanju" i posaljem 10 slika i vi pristanete. Stigne dzemper ali on po vasem kriterijumu nije "ok" i pojeo vuk magarca... Nadam se da razumete sta zelim da kazem. Ovako kada se licno dodje i vidi to je druga stvar. Vidis svojim ocima kakok to izgleda i uzmes ili ne i svi srecni Ispravite me ako gresim A za clanicu koja se zavitlava zaista nemam komentara
2016 02 15
Strasno, ko je u pitanju?
2016 02 15
Ne mogu sa telefona da kopiram link MiraDZivkovic to je ta clanica koja je izjavila da je podigla posiljku danas je vec 7mi dan kako posiljka stoji u posti danas sam zvala postu posiljka mi se vraca naravno i ne mogu da verujem da postoje tako izopaceni ljudi ali neka im je na cast naravno danas ostavljam negativan utisak a vama drage moje neka je za nauk iskljucivo licno preuzimanje
2016 02 18
Znate kako clanica me je ubedila da ce posiljku preuzeti ali nije meni se posiljka jos uvek nije veatila nadam se da ce sutra vise konacno a clanica nastavlja da me maltretira kako njoj nista nije stiglo jos mi je rekla i da ne jedem govna sa utiscima mislim strasno bukvalno me maltretira zato bih volela da se sve ostecene od iste clanice oglase u temi kako bi se izbacila sa sajta da svaka iznese svoje iskustvo sa MiraDZivkovic.
2016 02 20
Pisite adminu, prilozite sve,razgovore itd, mozda bude blokirana. Sledeci put uplata za predmet i postarinu pa onda saljite, sada je gotovo. Svaka skola se placa *sada vidim da je jos jedna devojka juce dala negativnu*....
2016 02 20