Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Molim vas za vase misljenje?

E bas to , sve dok neko to ili bilo sta drugo radi van ociju javnosti , u "svom krevetu" i time ne ugrozava druge to je njegovo pravo , zar ne ? Pa niko ne zna ni sta ja sve radim i volim u mom [:jezik] [:smejuljiti]
2013 07 07
Svako ima pravo na svoj izbor, jedino se ne slazem da usvajaju decu..a i iznervirao me je intervju jedne francuske gej predstavnice koja tvrdi da gej populacija pravi zaokret u smislu da razori osnovnu jedinicu drustva- porodicu
2013 07 07
Ako sponzoruše i profesionalne udavače, koje ne mogu dva minuta da posvete detetu, nisu rasturile svetinju-porodicu, neće ni homoseksualci i lezbejke. [:smejuljiti] Roditelji danas decu ne uče osnovnoj kulturi ponašanja, stopa nasilja je izvan svake pameti, ali eto, treba prebaciti problem na nešto što nije problem. Simpatično mi je što su njima opsednutiji oni koji ih ne "tolerišu", od onih koje boli uvo. [:smejati] Evo ja svaki dan kad ustanem, pomislim na nekog homoseksualca i na to kako on nekom rastura porodicu. [:smejuljiti] U prevodu, boli me uvo... Live and let live.
2013 07 07
nisam tako mislila, niti sam opsednuta njima...vec neke LGBT organizacije se bave jako ozbiljnim pitanjima, iako se to na prvi pogled ne primecuje
2013 07 07
Jel ovo tema o korisnicima sajta, m? [:smejuljiti]
2013 07 07
Kristi: ma nisi ti opsednuta, nije se odnosilo na tebe, nego tako ispade jer je moj komentar bio ispod... [:osmeh] Mislim generalno, u životu, naletim često na nekog ko je opsednut "tim tamo pederima" i sat vremena mi priča šta bi im radio, nejasno je samo da li na ulici ili u krevetu. [:smejuljiti] Tako da, mislila sam na to. ;) Stvarno mi je svejedno, bilo da je druženje ili posao u pitanju, koje je neko nacionalnosti, seksualnosti, veroispovesti, pola, rase... Ne zamaram se time. Zato mi nisu jasni ljudi koje zanima šta neko misli o gay osobama, a sam kaže da ih ne trpi. Pa OK, nemoj ih trpeti... Tvoje pravo... Ne smeš ih vređati i tući ni otpuštati zbog toga što jesu, a to što jesu je samo jedna stvar u vezi sa njima. I mirna Bačka [:osmeh]
2013 07 07
To ni meni nije jasno, moli za misljenje a vredja gej ljude, a jos plus koristi virbator, paa sad.. Tu je nesto sumnjivo [:smejati]
2013 07 07
Ma ok je Nikerym, ali veruj mi ima i obrnute diskriminacije..jedan deo mog posla zalazi u ljudska prava i humane vrednosti...i svega ima, ovo u medijima je nista...Ja licno nemam predrasude, jedino se protivim usvajaju dece u LGBT brakovima i to je to [:osmeh]
2013 07 07
Ima, naravno, predrasuda sa obe strane, ma ima svačega sa obe strane [:osmeh] Ima nekih istaknutih gay aktivista koje gotivim, a i nekih koji mi idu na živac za medalju... Zbog raznih budala, teško mi je da se svrstam u "za" i "protiv" u nekim situacijama. Na primer, ako kažeš da si feministkinja, odmah moraš da naglasiš kako nisi vikend feministkinja i ne misliš da (ne) brijanje nogu ima bilo kakve veze s feminizmom... Ali, po nekim "feministkinjama", brijanje ispod pazuha je skandal i ispunjavanje mačoističkih fantazija. Ja uvek nekako više volim da sagledam suštinu, nego da se držim takvih stvari, ali ima nas raznih. Rekla bih da je svako mišljenje OK, dok je argumentovano, ali onda se setim da su i nacisti verovatno mogli da argumentuju svoje čistke... Moj interes tiče se samo toga da li su xy osobi ugrožena ljudska i građanska prava, iz bilo kog razloga, iskreno van toga me baš briga... Ako je neko budala, može da bude gay ili straight do mile volje, neću mu naći opravdanje. Mislim da obe strane dižu preveliku dramu, iskreno. Nadam se da će, kada kod nas zakon actually počne da se primenjuje, prestati i jalove rasprave i svako se okrenuti svom životu. A možda i ne... sudeći po Farmama, Bratovima i slično. [:smejuljiti]
2013 07 07
e ovako moje misljenje o njima je da nekazem nikakvo,o njima razmisljam kao o lanjskom snegu [:smejati] njihov zivit njihova stvar jedino nepodrzavam te parade znaju da ljudi to nevole i oni opet izlaze, za njihovo obezbedjenje se potrosi na stotine hiljada evra da se plate policajci a nasa deca umiru u bolnicama zbog par hiljada evra......neka se ljube, rade sta hoce ali posle kada ih ljudi mrze netreba da kukaju ,nekazem da treba da se kriju ali ipak javno....... [:sokiran] ipak to nekada gledaju i deca zato mislim da su samozivi gledaju da isteraju svoje da ih svi prihvate takve kakvi su a da li su se majke izborile da drzava umesto parade plati srce njihovog deteta [:besan] nazalost ne e zato nerazmisljam o njima jer nisu vredni toga opet cast izuzecima ima njih koji vode normalana zivot i netraze nista
2013 07 07
Ja kao LGBT (bi) osoba podrzavam sve,ali jedino sto mi bas onako smeta je ta parada "ponosa"? Ne vidim nikakvu svrhu toga da ti ides na neki skup,kako bi iskazao kako i sa kim radis to u krevetu... Ako vec hocemo da nas prihvate kao normalne,obicne ljude,zasto izlaziti na ulicu,i smetati ljudima. Takodje ne vidim zasto bih se ponosila na seksualnu orjentaciju.. Iskreno sve bih dala da budem "kezual" strejt osoba,da nisam morala da se otkrivam (coming out) ,ali eto,takva sam,ne mogu protiv toga,a psihicki mi ne bi bilo dobro da se krijem ceo zivot.. Moje misljenje,moje iskustvo.. Pozdrav ;)
2015 06 25
1 2 ... 4 5 6