Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Molim vas za vase misljenje?

Pa i budala i pametnih ima svuda, ne opredeljuju se po nacionalnosti, seksualnosti.... [:osmeh] Kakve veze životinje imaju sa seksom sa drugim ljudskim bićem koje je dalo pristanak? Kakva je to glupa zamena teza?
2013 07 07
Tako isto, ako vi koje ne VOLITE homoseksualce budete imale na bilo koji nacin drugacije dete, nemojte kukati ako neko VASE dete ne bude VOLEO, jer jel'te, i neko drugi ima pravo da oceni vase dete po nekim razlikama i da ga NE VOLI, nemojte onda da dolazite u skolu kad ga budu maltretirali ostali ucenici i trazite svoja prava, jer ih nemate ni vi ni vase dete. Ako ne dajete drugima pravo, kako vi hocete neka prava onda? Ne moze se ziveti sa jednosmernim desavanjima.
2013 07 07
Zivotinje i covek nisu isto, Diamond. Imam ja druga koji ima foot fetis, sta je on, drugaciji? Nije. I to je deo tela jedne zene ili muskarca.
2013 07 07
To maltretiranje homoseksualaca je previse! Ali ipak, postoje osobe koje vole da maltretiraju i neke ako im se nesto na njima ili sto je njihovo, ili pak sto su oni takvi, ne svidja, pa onda kako drugacije stati iznad te osobe, nego je biti, maltretirati, omalovazavati, itd. Neko misli da ima mnogo vise u rukama, a treba imati malo vise u glavi.
2013 07 07
Aman ljudi znam,ali kazem ukoliko se svi budu zalagali za neka prava jer ih ima vise,moglo bi da dodje do sodome i gomore jer bi se i nastrani ludaci koje uzbudjuje zivotinje zalagali za prihvatanje njihove izopacenosti
2013 07 07
A? [:sokiran]
2013 07 07
Zasto bi vecina podrzala ono sto nije prirodno, npr ja da se palim na stolicu ili na psa? Ok je odnos koji se vezuje za VRSTU. A mi ljudi smo vrsta. I sve sto nije nasilno izmedju dve osobe iz vrste, treba biti podrzano.
2013 07 07
Koja bi prava tražili ljudi koji ševe ovce? Pravo na usvajanje? [:smejuljiti] Dajte, ljudi... Baš je za poređenje...
2013 07 07
Dobro ne bih dalje o tome zaista,zato sto nema svrhe da jedne druge ubedjujemo u ispravnost svog stava.Svako ima svoje misljenje i to je to,dzaba diskutovati
2013 07 07
Mi imamo mišljenja, zakon o ljudskim pravima kaže svoje. To je jedino važno. [:osmeh]
2013 07 07
Ja argumentujem svoj stav.
2013 07 07
Tako je,neka stite prava individue i atak na licnost a ne na seksualnu orijentaciju.Ja sam homofob ali isto tako i protivnik nasilja i omalovazavanja
2013 07 07
Nikad zakonom nece biti dozvoljeno opstenje sa zivotinjama i slicni fetisi. Ma ni za milion godina tako da je suvisno to pominjati. Slazem se sa dzodzo u potpunosti [:osmeh]
2013 07 07
"Tako je,neka stite prava individue i atak na licnost a ne na seksualnu orijentaciju.Ja sam homofob ali isto tako i protivnik nasilja i omalovazavanja" Pa to je kontradiktorno samo po sebi. [:sokiran]
2013 07 07
Homofob, rec koju slobodno moze koristi svako ko kaze da treba istrebiti homoseksualno opredeljene osobe.
2013 07 07