Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Molim vas za vase misljenje?

Znas kako, ti koji paradiraju, su samo marketinski trik- od strane drzavnog vrha kad se nesto ozbiljno desava u drzavi, a oni odmah "Paradu ponosa", da ludom narodu skrenu paznju. No sto se tice gej populacije, oni ok kvalitetni ljudi, a svedok sam da ih ima nemaju potrebe da izlaze tamo niti potenciraju na tome.
2013 07 07
Ok ja postujem svako misljenje,ali moj stav je da je homoseksualizam bolest,moguce da su dobr ljudi sa finhm karakternim osobinama ali im ipak nesto fali.Ovo je moje misljenje svako ima pravo da dozivljava na svoj nacin
2013 07 07
Kako to mislis GAY populacija, to se onda shvata samo kao misljenje o muskim homoseksualcima... Inace, kad smo kod onog "nek rade sta hoce, ali u cetiri zida", pa ja koliko sam videla zvalavih parova u heteroseksualnom odnosu, to je tuga, bukvalno ne mozes da sednes negde da se decko i devojka ne zvale sve u sesn'est. Tako da, meni smeta opsta nekultura nekih ljudi, a ne da li ce se ljubiti dva decka, dve devojke, ili momak i devojka. Kao sto ne volim da vidim hetero par u akciji, ne volim da vidim ni homo par u akciji, i tu je tacka sa tim.
2013 07 07
Meni je to okej, ali kako ja danas, sutra svom detetu da objasnim sto se dva muskarca ljube na ulici?
2013 07 07
Slazem se apsolutno DzoDzo.Samo mi je negde logicno i normalno da su u paru dva reproduktivna partnera,kao ravnopravni clanovi te reprodukcije.
2013 07 07
Gejevi kao gejevi, apsolutno nista, ali potenciranje na to da su homoseksualci, to je tako glupo! Kao kada bi svi mi , koji smo normalni po tom pitanju, svakog dana slavimo sto smo takvi...
2013 07 07
Ja cu svom detetu svakako reci da tim "cikama ili tetama" nesto fali...
2013 07 07
[:smejuljiti] Fali ravnoteza u hormonima.
2013 07 07
Tako je,a sta je to drugo nego bolest,disbalans hemije u mozgu ili endokrinom sistemu [:smejuljiti]
2013 07 07
Pa, problem je u tome sto se ne vrednuje kvalitet samog coveka i njegova dusa, nego se za merila uzimaju glupi stereotipi. Ja licno se nalazim povredjena zbog toga. Furam jako, jako kratku kosu ( Shine O'connor fazon), kao i moj decko i vrlo cesto kad se zagrlimo negde, u javnosti (setnja uz reku, sretnemo se u gradu) imamo frku od toga da ce neki bolesik da pritrci sa motkom, i rascepa nam glave, misleci da su dva muskarca u pitanju (zbog frizura). *DzoDzo- Slazem se da je jako nekulturno kako se klinci po ulicama ponasaju, ali takodje ne mislim da je ruzno ako se dvoje ljudi zagrli u setnji ili razmeni poljubac u javnosti, sve dok to ne prelazi u ruzno i neprikladno ponasanje.
2013 07 07
Njima ne fali nista, aman, imaju samo GRESKU u DNK, mislim ova diskriminacija homoseksualnih ljudi mi je nejasna, jel' tako diskriminisete i ljude sa Daunovim sindromom, npr? Opet, homoseksualizam nije bolest, vec samo malo drugaciji raspored hromozoma, kao sto neki od nas imaju plavu kosu, neki crnu, neko zelene oci, neko smedje, neko plave.
2013 07 07
U kom mozgu? pa to da ima mozak, ne bi bilo gej. Mislim, gej si, pa sta, hoces medalju za to.
2013 07 07
Himera, sedim u restoranu, pokusavam da jedem, a jedan par samo sto se nije da izvinete sve, po**ao na sred stola pored, uzas. Ne mislim da je lose da par seta zagrljen, ali ne da stoje zagrljeni na sred ulice i zvale se.
2013 07 07
*DzoDzo slazem se! A sto se reproduktivnih parova tice, pa oni radjaju homoseksualnu decu, zar ne?
2013 07 07
Na seksualno opredeljenje drugih ljudi ne mozemo da uticemo, pa ne bi trebalo ni da nam to smeta. Ja se bar time rukovodim. Meni licno vise smeta to sto se u nekim zemljama, kao sto je nasa, od toga pravi strasna stvar i ljudi iz straha od, nazovi, osude ne smeju da se izjasne. Sto dovodi do toga da se prekriva istina o seksualnosti. Da brak u tim slucajevima sluzi kao paravan sto je strasno i nije fer za drugu stranu. Nemojte da me shvatite pogresno, nije prirodno i nikad nece biti ali ako vec ne mozemo da uticemo, trebalo bi da prihvatimo. recimo [:smejuljiti]
2013 07 07