Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Molim vas za vase misljenje?

kad vam sin dodje i kaze mama imam decka necete biti tako liberalne.Ali dobro sve sto nam se licno ne desava ili nas ne pogadja ne mozemo realno da rasudimo,po tudjem du**** ni 100 ne boli,tako kazu.Iskljucujem se
2013 07 07
Kad dobijem dete i ono mi kaže da nekog VOLI, biću presrećna. Imaću dva deteta, ne jedno. Ako mi kaže da nekog mrzi, znaću da sam ga/je loše vaspitala. Ljudi koji mrze su za žaljenje.
2013 07 07
Ne podrzavam homoseksualizam ali isto tako ne podrzavam nasilje niti nad njima niti bilo koje vrste tako da neka cute o tome i nek rade sta god.
2013 07 07
I ja ne podržavam budale, neka budu glupi samo neka ćute o tome. I sve 5.
2013 07 07
Ovo treba da znaci da sam ja budala ili glupa???
2013 07 07
A sto onda i strejeri ne dobiju po labrnji kad setaju i cmacu se? Ko to kaze da su neko dvoje vredniji i bolji par od drugog para?
2013 07 07
Diamond, dajem primer. Tebi ne smeta da neko bude gay sve dok ti ne "vređa" oči. Ja dajem sličan primer s onim što meni smeta. Niko ti ne govori da si glupa, mada vidim da ne shvataš šta se piše. Ti se deklariši kako hoćeš. [:stidljiv]
2013 07 07
Ne zanima me sta ko misli uopste.Kazem iskljucujem se iz polemike.Pravo na misljenje i Cao zdravo.
2013 07 07
Ma nisi ti ni glupa a ni budala. Mozda bi samo trebalo da razmislis o tome da u nekim situacijama budes fleksibilnija, zbog sebe same. Ali i ako nisi ja postujem tvoj stav, bitno je da ga imas [:osmeh]
2013 07 07
"Ne zanima me sta ko misli uopste." Kul, onda nikog nije briga ni za tvoje mišljenje. Ne radi drugima... znate već. [:osmeh]
2013 07 07
O meni draga o meni,sta ko misli o meni ne o temi generalno.Nek sam i glupa i budala.Prihvatam [:smejuljiti]
2013 07 07
Realno, dok se u Srbiji o tome priča, kako će da prebiju gejeve niko ne obraća pažnju koliko nam samo cene rastu.. Takve teme političari iskorišćavaju..
2013 07 07
Bolje da se biju oni koji poskupljuju lekove, uskraćuju ljudima lečenje itd..nego gejevi koji ne ugrožavaju nikog..
2013 07 07
Mnogi gej ljudi su vrhunski modni dizajneri, mozda ne bi toliko uzivale u krpicama da nije njih [:smejati]
2013 07 07
Hehehe u pravu si.. pre svega je bitno da si dobra osoba, a šta neko radi u krevetu baš mene briga :D
2013 07 07