Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Molim vas za vase misljenje?

Zasto se toliko cepate ako neko na to gleda kao na bolest,pa jesu bolesni i to je to.Pocece i ovi sto opste ra zivotinjama da traze neka svoja prava,i njih ima sve vise,pune novine,zar ne?
2013 07 07
Sve ono sto ima gresku u dnk je bolest. Osobe koje su rodjene sa Adisonovom bolescu, sa Daunovim sindromom, Parkinsonovom bolescu...svuda se desila promena u dnk.
2013 07 07
*Diamond- Da li si svesna cinjenice, da i tvoje i moje dete (ako ga budem imala), moze da se rodi kao homoseksualac, pa? Trebamo li ga odbaciti, zbog toga?
2013 07 07
Diamond ja tebe skroz razumem, ali da li mozes da utices na to kako ce ko da se rodi?
2013 07 07
Svesna sam ja toga,ali onda cu ga tretirati kao bolesno,kao sto ti prihvatas ja ne prihvatam i diskusiji nikad kraja
2013 07 07
E, dobro je objasnio!!!!
2013 07 07
Ja nemam nista protiv homoseksualaca, iskreno, kad bih nasla neko pogodno zesnko, verovatno bih isprobala kojesta, ali sta cu, kad imam istancan ukus... [:smejuljiti] Salu na stranu, ne vidim da je veci problem setanje musko muskog para ili zensko zenskog, od npr problema nemastine, silovanja ili tako necega. Vi koje se zalazete za sto manja prava homoseksualnoj populaciji, razmislite sta biste onda trebale da uradite silovateljima npr. Oni satro napiceni klinci su "razbijali" paradu, a kad je silovana trogodisnjakinja u Starim Ledincima koja je umrla od psledica zlostavljanja u sumi, jadno dete nadjeno ispod lisca kao da je najsugaviji ulicni pas, kad je tom coveku trebala da se polomi svaka kost u telu, gde su tada svi ti napiceni klinici bili? Nigde, cavke obicne, razbijaju paradu iz straha da oni ne otkriju kod sebe taj poriv, ili da bi "slucajno" opljackali NIKE radnju na kraju Kneza. Tako da, nemojmo o tome, cenim da ce doci do teskih reci na temi vrlo brzo od strane nekih koje srcano brane "svoja" prava, ne gledajuci ko su i sta su u ovoj drzavi, da su samo mlade verovatno i lepe dame za koje drzava, ako se nekad ne daj Boze desi nesto, nece ni rpstom mrdnuti. Pustite gejeve i lezbejeke da zive svoj zivot, uvek ima neke lose karme u zivotu ako nastavite sa tim stavovima ugrozavanja ljuskih prava. [:poljubac]
2013 07 07
Da slazem se, diskusiji nema kraja. Ja svoje dete nikad ne bih mogla da tretiram kao bolesno. U slicnu diskusiju sam usla sa svojim deckom i on meni kaze ako je gay ja cu da ga se odreknem. nisam mogla da verujem sta cujem. Kao da tom detetu nece da bude dovoljno tesko sto je drugacije..
2013 07 07
Ja nemam problem sa njihovim seksualnim opredeljenjem, nerviraju me oni gejevi koji bas prenaglasavaju to femkasto drama queen ponasanje, kao ja volim karleusu i paris hilton gledajte meeee, i one fore kao ja sam opasna ku*ka, ne kaci se sa mnom, zeznucu te...recimo ne podnosim onaj izrod Boki 13, jer ponizava neke ljude koji su u svakom smislu postigli vise od njega, ali on je zato mali od skandala. Hm, "mali," s obzirom da ima 130kg..
2013 07 07
Zar pitanje nije bilo,izneti svoje misljenje,prema tome,svako se izjasni i to je to,prici nikad kraja,nit cu ja nekog niti neko mene ubediti u suprotno
2013 07 07
Boki nije gay, Boki je transvestit.
2013 07 07
E, ja mislim da je ovo sto je DzoDzo napisala ok, slazem se sa tim, ni sama ne bih bolje izrazila svoja osecanja u ovom trenutku, tako da se ja iskljucujem sa teme pridruzujuci se njenom zakljucku. [:osmeh]
2013 07 07
Ljudska i građanska prava ne podležu diskusiji, već zakonu, a tu je zakon jasan. Svakome nešto može da se sviđa ili ne sviđa, razlika je u tome da li ćeš maltretirati nekog zbog nečeg što ti se ne sviđa, i da li će ti zakon to dopustiti.
2013 07 07
DzoDzo, ne znam ni ja vise, nije da toliko pratim njegov zivot i delo, ali hocu da kazem da postoje oni koji su javno deklarisani pa se normalno ponasaju i to je sasvim ok...
2013 07 07
Ukoliko moje dete seksualno uzbudjuju zivotinje(sto je sve vise sluajeva,verovali ili ne) ne treba ni tada da ga tretiram kao bolesno,nego sta?Da ga potapsem po ramenu i kazem Mama je uz tebe!
2013 07 07