Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Ideja - baza prevaranata

pozivnice za svadbu :') :') :') :') :') :') :,'( :,'( :,'( :,'( :') :') :') :') Jos samo da izaberemo mladence kojima na svadbu dolaze Dragana,Miljana, Vesna ,Sladja ..itd..itd ..:') :') :')
2016 04 09
E o toj Miljani znam sve napamet koliko sam čitala... Meni je ona fenomen
2016 04 09
> hotciklama: > E o toj Miljani znam sve napamet koliko sam čitala... Meni je ona fenomen Jel' si videla osim njenog dela i njen lik, mozda ?
2016 04 09
Kako ne, njen Fejsbuk nalog je prilično zanimljiv.......... :') Samo čekam da se vrati ponovo, pošto sam zaključila da joj je to praksa
2016 04 09
Evo ovako drage članice, ja ću vama sada u inboxe poslati link od tabele, u koju možete da upišete podatke ljudi koje planirate da zovemo na svadbu. Navedite i njihove rođake, kao i adrese na koj možemo da šaljemo pozivnice. I link do neke društvene mreže, evo na primer, do mojekrpice.rs ... Videćete već o čemu pričam :)
2016 04 09
A vi dalje prosledite poruku proverenim članicama :)
2016 04 09
sad sam usla na temu gde se nalaze pravi podaci prevaranata da pogledam koja je adresa andreje sljuke i zaprepascena sam moj post je obrisan gde sam npisala njene celokupne podatke imam u svesci ubacicu sutra ali se pitam ko je obrisao moj post i zasto
2016 04 09
Eto još jednog razloga da čuvamo sve te podatke, i to podalje od foruma.
2016 04 09
> hotciklama: > Ali šta je javno ako imamo dokument sa podacima koji ostaje u ovom krugu? Znači bukvalno može da se razmenjuje link preko inboksa, ne mora da se kači ovde na temu. To je kao da imaš spisak ljudi koje planiraš da zoveš na svadbu na primer :) Niko ne može da ti okarakteriše neki dokument kao klevetu ako je samo spisak ljudi, zar ne? Nazvaćemo tabelu ''Pozivnice za svadbu'' :) Postoji mali problem u toj teoriji, a to je : MI tj. članice koje su pratile ovu temu, znamo ko su prevaranti, to su imena koja se iznova ponavljaju, potrebno je da NOVI članovi, i oni koji ne prate forum znaju ko su prevaranti, jer njih u 90 % slučaja isti i prevare.
2016 04 09
Nove članice mogu da vide ovu temu i obrate se onima koje su komentarisale ovde i koje imaju link. A starije članice koje nisu komentarisale će dobiti link od ovih kojima sam im poslala, tako da su svi pokriveni ;)
2016 04 09
Ovim putem bih vas zamolila za link ka listi nemilih gostiju, da znam da planiram +1. :D
2016 04 09
ideja je fantastična,mnogo je preglednije u tabeli ,nego da motam silne stranice po crnoj listi. Ja ću i dalje, kada me neka prevari, objaviti sve podatke prevaranata javno,kao što sam i ranije radila.
2016 04 09
Ahahahaha ja gledam "Ko se sad zeni bez svakoga, ko me ovo zove na svadbu?" :') :') :') :') :') ...i evo me odma da podrzim ideju, FE-NO-ME-NAAALNA JE hahhahahahaha :* :* :* :* :* :* :* Svaka cast hotciklama, ovo je super pregledno!! A sad za ono, da prevarant moze da tuzi prevarenog.......naravno da ne moze neko necije podatke da objavi (iz cista mira) bez ikakvog povoda i dokaza its, jer naravno da moze biti tuzen....samo sto ovdje to nije slucaj...prevareni logisno da ima dokazE da je prevaren: i dokaz da je prevarantu uplatio novac, i dokaz da mu je ovaj poslao paket, i dokaz sto je u tom paketu(otvaras ga u prisustvu svedoka, postara, ukucana, sve jedno,svedok je svedok, i ako ga zovu mora doc na sud....), i jeste da nasi prevaranti imaju manjak i postenja, i casti, i ljudskosti i svega ostalog dobrog, a Boga mi i manjak pameti, ali bas toliiiiko GLUPI NISU, DA TO SEBI URADE, DA POKUSAJU NEKOGA DA TUZE hahahaha, oni izbjegavaju sud i na slici, a ne uzivo hahahahah... A iz onog zakona sad cu okacit neke slike.....i nisam pravnik samo realno gledam, a i citam sto pise u njemu... :D
2016 04 09
Po zakonu valjda ako punoletno lice objavi svojevoljno lične podatke ( a to se radi kad šalješ nekom podatke da bi ti poslao stvari), ako ih ti upotrbiš, ti ruke nisi uprljao. Tako da, svi su oni svojom inicijativom slali oštećenim članicama podatke za uplatu i slanje, samim tim mi ništa ne grešimo sada što te podatke ubacujemo.......u listu zvanica ;)
2016 04 09
...tacno, hotciklama....to pise i evo u zakonu...''zacrvenjeh'' ga da se obrati paznja... :') :') :') :')
2016 04 09