Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Ideja - baza prevaranata

Pošto sam videla u temama da prevaranti imaju običaj da se vrate, i to sa skoro istim nadimkom na sajtu, još su dovoljno glupi da opet daju iste podatke.... Pa prete po grupama, pa sami sebi ostavljaju utiske, itd.... Jednostavno, toliko su glupi da ni ne uzimam u obzir ideju o tome da će oni nas da tuže zbog ove liste. Mislim, APSURDNO je.
2016 04 09
...a ovaj drugi dio, dje je zakon dopunjen 2009.god, ***clan 109***...vidi se da prestaju da vaze 2. , 3. , 4. tacka clana 45. a to je da rukovaoc (koliko oni objasnise na pocetku, to je na primjer, prevareni u ovom slucaju) nije vise duzan da ''polaze racune'' prevarantu (hahaha, po narodno receno) da ce mu objavit podatke... ...znaci ovo ne rekoh i ne izmislih ja, ovo je taj zakon i sve iz njega izvadjeno....
2016 04 09
...oni ako ikoga i tuze...ODLICNO, taman nacin da se kooonacno dovuku na taj sud ahhahaha...i samo ce ih premjestit u ''betonjerku'' poslije ahahahahha....taman malo da tamo olade glavu i razmisle.... :') :') :') :') :') :')
2016 04 09
dobila sam link,hvala,a što se tiče mladenaca,moja MONIKA je šmeknula PUTINA <3
2016 04 09
E, znači moram da se ubacim iako nije vezano za ovu temu, znaš šta je zanimljivo? Bilo bi budžeta kad bi se sredio sajt kako treba, više ljudi bi dolazilo, više bi uzimalo ove usluge i plaćalo sajtu za to, samim tim bi se napravio veći budžet itd. Izvini ali trebaju ti tri linije koda da napraviš stranicu koja nije statična (kao ova što je sa top članovima sajta), i to može da uradi svako ko je bar malo upoznat sa programiranjem. Tako da ja zaista ne kapiram taj odgovor, da nema budžeta.
2016 04 09
Hotciklama , odgovor je u ovome "svako ko je bar malo upoznat sa programiranjem'' :') :') :') :') :') :') :') ...a ako nije....onda to jasan odgovor...... :') :') :') :') :') :') :') (p.s. poz za MONIKU Dano :* :D :D :D :D :D )
2016 04 09
...onda *TI jasan odgovor.....ajde de, ispravka :') :') :') :')
2016 04 09
Pa neko je majku mu morao da napravi ovaj sajt! :') Može i da ga doradi malo! :') :')
2016 04 09
...neka aman, pravi ga taj samo takvi ''STRUCNJAK'' mjesecima hahahaha, i to ono osnovno, a kuku nama ako se baci na ''doradjivanje''dodatno ugasismo ga.... :') :') :') :') :') :') :')
2016 04 09
Ja ne znam je l oni shvataju da će svi da odu odavde ako se nešto ne poboljša... A verujem i da ih to ne zanima mnogo :D
2016 04 09
"Nema budžeta"? Bez komentara.
2016 04 09
> Ajvana: > "Nema budžeta"? > Bez komentara. Jedan mali...malecki komentar podrske i pohvale bi bio sasvim dovoljan. Ne znam zasto, ali uopste nisam iznenadjena ni budzetom i komentarom kojih NEMA :|
2016 04 09
Odlicna ideja, bravo zenska i bravo za podrsku ostalih clanica :)
2016 04 11
<3 :")
2016 04 11
Stavi je na spisak, sa svim podacima i ostalim potrebnim informacijama. Poslaću ti u inbox link.
2016 04 12
1 2 3