Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Gadosti na sajtu

> bankar77p: > Ja mislim da ti ni sama sebi nisi jasna ;) Kad Ti kazes, tako je. Postujem.
2016 07 13
@bokicaaaa - Eh kad istrosite sve vase prazne optuzbe, ostaje na kraju samo to... Ali ja sam iskren i reci cu da prema njoj, to sto radim, nije lepo... I znam da bi popizdela kada bi saznala i da bih jedva nekako izgladio stvar... A opet s druge strane, ne idem u kockarnice, ne izlazim u grad, ne jurcam negde s drustvom nego zurim kuci pravo kod nje... Za njena ludila imam razumevanja i suvise, uvek pristupam problemima sa razumevanjem i razgovorom... I kada nesto kod nje ne razumem, ja je sam kod sebe opravdavam : pa ok, ja to ne razumem, pa sta sada... i ja isto radim neke stvari koje mozda ona ne razume... i sve tako :) Nije lepo da covek hvali sam sebe, ali ja sam vrlo iskren i otvoren pa cu reci da mislim da sam zlato prema vecini momaka/muzeva... @Valerina - ne postujes ti nista :)
2016 07 13
NeverOddOrEven ... a postavljaju slike svoje gole dece sa plaze, iz kade ili odakle vec po fb-u i drugim socijalnim mrezama, nerazmisljajuci da li ce neki bolesnik posle da na njih onanise i sl. pre 4 sata NeverOddOrEven Meni je eto, to potpuno bolesno. Idi molim te! A sto ti je TO bolesno? Da li su silovana ta deca? Nisu. Ni roditelji ni deca nad cijim fotkama cika" jako, prejako uziva" nemaju pojma o tome Cika je SAMO onanisao u tisini doma svoga kao sto i ovaj "kulturni" onanise na smrdljive gace. Po tvojoj logici, ne po mojoj Problem vas, savremenih koje ste zivele i po inostranstvu - ju,napretka 😂 pa ste pune razumevanja je taj sto bi d.pe dale za bankarevu 1000, ali izgleda da niste njegov tip. 😉 Steta, vreme je bas idealno da u fulu zaprljate gace. Ma, da, Valerina ne razume, a vi kapirate, ali malo sutra. Jer- bankar ne potrazuje i ne kupuje polovne gace vec trazi USLUGU. On 1000 a vi da 2 dana cedite izlucevine iz donjih otvora i da se ni slucajno ne zaperete. Ne kupuje on gace nego sekret, mokracu,znoj, fekalije i bakterije upakovane u gace. Na ovom sajtu je zabranjeno nuditi i potrazivati usluge, a sekret, fekalije,mokraca,znoj i bakterije verujem da spadaju u nedozvoljene predmete, pa ce prema tome i ubuduce svaki njegov nalog biti blokiran. Pozdrav za AdminRS 😃
2016 07 13
Bolesno je kaciti gole slike svoje dece... ne zbog nas... nego bas zato sto postoji neko ko ce to zloupotrebiti, bez obzira sto mi o tome nemamo pojma... ali ponuditi decije slike tako na tacni pedofilima - ne moze biti na ponos nikako. Sto se silovanja tice... otkud ti znas da li su neka deca bas na konto takvih slika naknadno silovana :-/ :( kako ti to mozes znati? Ja kad onanisem na gacice - devojka na cije gacice to radim, vrlo dobro zna... mogao sam krasti tudje gacice bez pitanja - ali kao sto vidis ja lepo pitam, i to je velika razlika, samo uz pristanak ;) Hahahahaha samo blokirajte... ;) ja sam i dalje tu Valerina inace ne razume ni samu sebe... :D A kada trazis od neke clanice da ti da tacnu meru rukava (npr.) to nije usluga?? Kako povrsno govoris... pravi Valerinin advokat :) nisam bolje od nje ni ocekivao Samo uzivajte ;) Evo i ja da pozdravim AdminRS - i njen uzaludan posao :D i lenjost i neznanje da se ubaci opcija BLOCK :) veliiiiiiki pozdrav amaterima sa MK
2016 07 13
Navedi jedan takav sajt? Trazim od clanice koja mi se dopadne sa fotografija - a tu nikome na celu ne pise koliko ima godina... za godine ne pitam... to moze sama da kaze... A svakako na ovakvim sajtovima (barem u prodaji) nije mesto maloletnim osobama bilo kojeg pola, tako da se podrazumeva da je punoletna... Ako neko zloupotrebljava sajt pa prodaje a nema jos ni 18 godina - to vec nije moj problem, i ne zanima me to bas narocito :) nemam obicaj da se bavim tudjim zivotima kao vi ;) Mozda kada ne bih imao svoj zivot, ili kada bih bio toliko nezadovoljan svojim zivotom... mozda bih se ponasao slicnije vama. I dalje ispadas glupa... po obicaju PS (NAJBITNIJI DEO) - time sto pokusavate mene da ocrnite, necete uspeti da izgledate "belje" niti da se osecate bolje. Vas problem nije u meni, nego u vama samima!
2016 07 13
Deci nije mesto na internetu generalno. Ta devojcica sigurno ima i fb profil a tamo se tek svasta dogadja..
2016 07 13
> bankar77p: > @bokicaaaa - Eh kad istrosite sve vase prazne optuzbe, ostaje na kraju samo to... Ne vidim da sam te za nesto optuzila sem sto sam iznela svoje misljenje. A ovo za devojku eto onako prokomentarisah.. Ali lepo je sto si ti svestan da to ipak nije lepo prema njoj i da nije u redu to sto radis a i dalje radis ;)
2016 07 13
Samo sam realan i iskren, kao i uvek.
2016 07 13
Idi begaj! Maloletnici po tebi ne smeju da budu na ovom sajtu da ti ne bi pao u iskusenje :') "Uslovi za angažovanje lica propisani su Zakonom o radu i drugim propisima, odnosno, u okviru svakog pravnog subjekta pravilnikom o organizaciji i sistematizaciji poslova. Zakon o radu propisuje da se radni odnos može zasnovati sa licem koje ima najmanje 15 godina života i da su ispunjeni uslove propisani zakonom odnosno pravilnikom o organizaciji i sistematizaciji poslova, za rad na određenim poslovima." Znamo da si beskrajnu usamljen i iskompleksiran, ali udavio si vise. Jbt. pa ti si najveca kokoska na sajtu - 4god. kokodaces isto Imas zivot u pm, onanises na prljave gace i svadjas se sa zenama po sajtu :') :') :') :') :') :') :') :') :') :') :') :') :')
2016 07 13
Hahahaha :) Sto se dece na ovom sajtu tice, voleo bih da vidim takav jedan ugovor... a da li su ispunjeni uslovi propisani zakonom o organizaciji i sistematizaciji poslova?? Da li je ovo bas taj odredjeni posao? A ne znam gde si videla da sam rekao da padam u iskusenje ili bilo sta slicno... Evo za vas sa jednocifrenim ili maksimalno dvocifrenim koeficijentom inteligencije - da ponovim: Moja pretpostavka je da su svi prodavci ovde punoletni i shodno tome se i ponasam... Ako je neka maloletna neka slobodno kaze, ili neka samo ignorise moju poruku ;) Pricas o necemu o cemu pojma nemas :) proguglala si malo i iskopirala ovde jedan od prvih rezultata koji si videla Usamljene i iskompleksirane ste upravo vi :) koje komentarisete mene... pa nisam ja dosao na temu o vama, nego vi na temu o meni :) toliko o usamljenosti i iskompleksiranosti Kokoska kljucka svoje po travi i bas je briga sta radi krava u stali ;) :D <3
2016 07 13
PS (NAJBITNIJI DEO) - time sto pokusavate mene da ocrnite, necete uspeti da izgledate "belje" niti da se osecate bolje. Vas problem nije u meni, nego u vama samima! Ljubomorne smo na tebe i tvoj fetis :'( :') :') :') :') :') :') :')
2016 07 13
Ne niste... nego ste jadne i nezadovoljne svojim zivotima pa vam je onda kao malo lakse kada se bavite tudjim (otud i tako velika gledanost farme, parova i slicnih reality programa). A ja vam samo kazem da gubite vreme i da time dobijate samo privid da ste bolje... a zapravo niste, jer kao sto rekoh, problem je u vama a ne u meni ;)
2016 07 13
Ustvari, od detinjstva zelim da budem bankar77p, da se tresem na smrdljive gace nepoznatih strokavica i da se kao prava muskarcina prepucavam sa zenama na krpicama Pusti snovi moji "muskarcino" :') :') :') :') :') :') :P
2016 07 13
Nije stvar u tome sta zelis da budes :) nego sta ne zelis... a ti ne zelis da budes ti :) tu je tvoj problem Ako shvatas - to je prvi korak nabolje... a ako ne shvatas, sta ja tu da radim :) ostani onda nezadovoljna i iskompleksirana kao sto jesi. Ili barem za pocetak prestani da gubis vreme na mene, idi radi nesto pametnije ;) i to bi bilo nesto za pocetak. Pozdrav duso :-*
2016 07 13
.
2016 07 13
1 2 ... 4 5 6 7 8 9 10 ... 19