Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Neaktivni članovi

Moj predlog adminu je ako postoji mogućnost da izbriše neaktivne članove od po 2 i više godine. Em prave gužvu, em stvaraju nepreglednost u pretrazi, em kad nam se nešto baš svidi, samo se nerviramo, jer je neko već dugo neaktivan. Možda je već bilo ovakvih predloga, ali nisam videla. Pozdrav svim aktivnim članicama.
2016 08 24
Odličaaaan predlog! Apsolutno podržavam. Desavalo mi se često da baš te članice imaju to što tražim ali džabe. Bilo bi odlično da se obriše masa takvih predmeta i da se deaktiviraju dugo neaktivne članice. Pozdrav
2016 08 24
Podržavam u potpunosti!Nadmse da će admin uspeti nešto da uradi po tom pitanju.pozz
2016 08 24
Slažem se. Super ideja! :)
2016 08 24
Podrzavam...nailazila sam vec na ovakve teme,ali izgleda da jos nista nije reseno.
2016 08 24
Podrzvam. Definitivno treba da Se obrisu takve clanice
2016 08 24
Svaki put kada naidjete na takve clanice mozete adminki poslati link clanice (ne predmeta) i ona ce sve predmete sa profila obrisati. Najbolje bi bilo da nakupite par clanica i onda joj posaljete. Ja sam joj poslala preko 100 takvih naloga i Svima je obrisala predmete. Za dobrobit zajednice, moramo se svi ukljuciti. :")
2016 08 24
Hajmo onda početi da šaljemo, to je super ideja!
2016 08 25