Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

"Placeno xxx dinara" Pa?

> lokibg: > Meni i dalje nije jasno kako ikoga može nešto da zaista iznervira na Krpicama :') :') :') Bas tako :) Ali vidim da clanicu SMprodajarobe stalno nesto nervira ... te sto joj neko napise "Draga" , sad ovo ...SM , osecam da je jos puno toga na spisku ali nisi stigla sve da nam napises ...Polako, ima vremena :)
2016 09 19
Meni jedino smeta kad neko prodaje vidno iznosenu i raspalu stvar i u opisu napise da se zna koliko ona kosta (ali kad je nova) i da je ova cena prava sitnica. To se najvise desava kod Guessovih stvari koje su medju najpopularnijim na sajtu. A generalno, ako je neko kupio neku stvar i video da mu ne odgovara meni je i ok da stavi neki dokazni materijal koliko je nesto placeno cisto da znamo dal mi se vise isplati u radnji da kupim ili kod doticne clanice. :-)
2016 09 19
> UnicornArt: > > lokibg: > > Meni i dalje nije jasno kako ikoga može nešto da zaista iznervira na Krpicama :') :') :') > Bas tako :) > Ali vidim da clanicu SMprodajarobe stalno nesto nervira ... te sto joj neko napise "Draga" , sad ovo ...SM , osecam da je jos puno toga na spisku ali nisi stigla sve da nam napises ...Polako, ima vremena :) Ne znam, možda sam ja poludela, ali u poslednje vreme na forumu zatičem besne teme a kad uđem i pročitam o čemu se radi ili mi ništa živo nije jasno ili puknem od smeha ili opisi navodnih bezobrazluka i prevara nemaju ama baš nikakve veze sa stvarnošću.... ,:) ,:) ,:)
2016 09 19
Tako je lokibg. I ja sam se ovih dana pitala da li ovo nas neko zeza, jer su neke sekiracije zaista bile komične. Eto i danas ova što šizi zbog haljine koju ne uspeva da kupi. Ili slična situacija pre neki dan sa Never... i MilanKatic A kada smo već kod nerviranja, nije da me nervira, pre bih rekla da me ljuti bezobrazluk članica koje brišu svoje oglase čim padnu na donju polovinu stranice, ili ne daj bože dospeju na stranicu br.2, a onda postavljaju iste, te oglase, koji su sada, jel da, u prvom redu, na prvoj stranici. E takvima bih stavila trajnu zabranu.
2016 09 19
> UnicornArt: > > lokibg: > > Meni i dalje nije jasno kako ikoga može nešto da zaista iznervira na Krpicama :') :') :') > Bas tako :) > Ali vidim da clanicu SMprodajarobe stalno nesto nervira ... te sto joj neko napise "Draga" , sad ovo ...SM , osecam da je jos puno toga na spisku ali nisi stigla sve da nam napises ...Polako, ima vremena :) Za sve se nadje vremena. ;)
2016 09 19
> sandolina: > Tako je lokibg. I ja sam se ovih dana pitala da li ovo nas neko zeza, jer su neke sekiracije zaista bile komične. Eto i danas ova što šizi zbog haljine koju ne uspeva da kupi. Ili slična situacija pre neki dan sa Never... i MilanKatic Aaaaaaa da! Famozna haljina koja nikako da bude prodata usled čega smo dobili histeriju i izliv besa revnosnog kupca! Hahahaha bogami, da sam ja haljina ni meni se ne bi išlo kod nove vlasnice :') :') :') :') :') :') :') :') :') :') :') :')
2016 09 19
:') :') :') hit, l0kibg
2016 09 20
Ne smeta mi navodjenje prvobitne cene, to vidim kao trud prodavca da bude sto informativniji u opisivanju predmeta.
2016 09 20
Upravo to...ako ja za polovnu torbu trazim 650e onda navodim koliko je placena..samim tim to je neko obrazlozenje zasto toliko...jer me je dosta njih pitalo da li je cena u dinarima :)
2016 09 20
Volim kad to procitam, jer mi pokazuje na koji nacin prodavac formira cenu, i koja je usteda.
2016 09 21
1 2