Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Sta im to znaci??????

Ne razumem zasto ljudi nude nesto na aukciji, pa kad se neko javno javi i njegovo bude istom ne prodaju tu stvar???? Nisam ja stvarno nikom nudila pa da sam dosla u tu situaciju ali sam na aukcijama u par slucajeva videla da stvar sa aukcije nije prodata a imala je ponude koje su bile u roku pre isticanja iste ....
2016 10 06
Verovatno je prodavac mislio da ce cena predmeta doci do neke u njegovoj glavi zamisljene, a posto se to nije desilo, doneo je odluku da stvar ne proda po izlicitiranoj ceni koja mu ne odgovara. A posto ne postoje sankcije za takvo ponasanje, sve je jasno, a druga stvar je da li je to korektno, jer svi znamo da nije.
2016 10 06
> KaTjaP: > Verovatno je prodavac mislio da ce cena predmeta doci do neke u njegovoj glavi zamisljene, a posto se to nije desilo, doneo je odluku da stvar ne proda po izlicitiranoj ceni koja mu ne odgovara. > A posto ne postoje sankcije za takvo ponasanje, sve je jasno, a druga stvar je da li je to korektno, jer svi znamo da nije. nimalo korektno sa strane prodavca al eto... ima nas svakakvih
2016 10 06
Takvima licitacija služi za reklamiranje. :,'( A sto reče KaTjaP nema nikakvih kazni ako se stvar zaista ne proda pa se bahanališe i po tom podforumu. :s
2016 10 06
Znam da je neko pominjao da takve clanove treba blokirati. Ne slazem se, naprosto mi to nije prevara. U sutini nisi niciji novac uzeo, poslao predmet koji nije u opisu ili bilo sta slicno no opet.. Trebalo bi uvesti neku sankciju.. mozda zabraniti pristup aukcijama i uopsteno pisanju na forumu..ili mogucnost davanja negativnih?! Na limundu npr ako ne zeli da ti proda, a ti si licitirao, ocenis negativno tog prodavca i to je to.. to mi je ok u sustini. Ja prva ne bih licitirala kod clana koji zbog iste ima negativnu (nije zelela prodati predmet konkretno)
2016 10 06
Mislim da se radi o meni kao kupcu.Ako gresim ja se izvinjavam. Stvar nisam kupila jer devojka nece da mi proda izlicitiran predmet.Sa clanicom MiraTinaLena imam uspesnu saradnju sa licitacije. Posle se desilo sta se desilo (jos nije zavrseno) sa Marijana96kg-znaci nisam kupila izlicitiran predmet. Ja ne razumem o cemu se polemise?Tema Aukcije je postala bas-bas popularna od momenta kada sam objavila temu.Na jednoj aukciji ti dodje da ces da ustedis
2016 10 07
Zasto mi je uklonjen deo posta? Nema veze nastavicu (opet)...da ustedis 49,oodin.,na drugoj nema datuma ili vremena isteka Aukcije i sl. gluposti.Ima i normalnih licitacija,bez uvreda.Mislim da je postala atraktivna. Zaista ne razumem zasto ne moze da se blokira?Na sajtu jasno pise sta su aukcije i sta MORA.Nego mi nemamo Admina koji radi kako treba ili imamo za neke clanice.Konkretno ja sam joj se za svo ovo vreme prvi put obratila. Da se da negativna ne moze jer nije doslo do saradnje...moze da radi ko kako hoce,kako mu i sta padne na pamet.
2016 10 07
Dragoslava Vama svaka cast , znam i za Vas slucaj ali je meni nesto drugo za oko zapalo ... elem sto rece Mila i ja se solidarisem da nekima aukcija sluzi samo da se reklamiraju... nimalo nije u redu da se prema potencijalnom kupcu ophodis ...ma nemam ni adekvatnu rec. Nimalo nije kulturno ni kad otvore aukciju, clanica se javi javno i izlicitira i kupac iskulira sve. Ja sam skoro stavila moje cizmice bila na aukciji, doduse niko se nije javio nazalost ali sam dobila od 2 devojke poruke u inbox koje nisu znale da sam otvorila aukciju za cizmice, ja sam im lepo kopirala link aukcije i prosledila jer smatram da nije u redu da prodam predmet koji sam stavila na aukciji pa cak i ako mi neko u inbox nudi po ceni sa profila... smatram da prema svakom kupcu treba da se ophodi pre svega sa postovanjem jer svi smo iz razlicitih sredina, elem pa i mi smo nekad kupci... ona stara "sti ne zelis tebi da urade ne radi drugima" e tako ispisah ja memoare :")
2016 10 07
Slatko si me nasmejala 11Ivana11. Sve si lepo napisala,sve je jasno.Treba biti covek na prvom mestu i uvek.Ako i pogresis odmah se izvini i stvar je u redu. Ovako,izvinjenje,poslace patike,blabla-da se izvuce a svesno je to uradila nadajuci se da ce da dobije cifru. E onda se razvlaci i HOP,problem vreme! Bingo!Dragoslava hoce na prevaru da dodje do patika po niskoj ceni.Sama je napisala pocetnu cenu,nisam ja. E to je vrh!Mrzim lazove,prevrante i sl.Ovde ih se "nakotilo" mnogo.Idu sistemom APP.E pa nekom prekipi...
2016 10 07
Jos jedan razlog:evo sada naleteh na popularne artikle. Izlicitirane patike koje su prakticno moje,nalaze se u popularnim,jedino je cena "pala".Sada nisu 5.000,oo vec 4.000,oo. Boze blagi sta se ovde radi..."mala" ne zna,haha :')
2016 10 07
Aham,hvala na pojasnjenju.Vestacko pumpanje! :') :') :') Ovaj sajt je postao leglo prevara i prevara u pokusaju. Vidi li to onaj ko treba da vidi?Admin? p.s.izvinjavam se svima sto je post za postom,morala sam...
2016 10 07
> LocalGirl: > Znam da je neko pominjao da takve clanove treba blokirati. Ne slazem se, naprosto mi to nije prevara. > U sutini nisi niciji novac uzeo, poslao predmet koji nije u opisu ili bilo sta slicno no opet.. > Trebalo bi uvesti neku sankciju.. mozda zabraniti pristup aukcijama i uopsteno pisanju na forumu..ili mogucnost davanja negativnih?! > Na limundu npr ako ne zeli da ti proda, a ti si licitirao, ocenis negativno tog prodavca i to je to.. to mi je ok u sustini. > Ja prva ne bih licitirala kod clana koji zbog iste ima negativnu (nije zelela prodati predmet konkretno) Slazem se u potpunosti! Sankcije u vidu blocka na forumu i aukcijama na neko vreme - lekcija za ubuduce.
2016 10 07
NatySd,ne moze block.Veruj mi na rec a imam i dokaz.
2016 10 08
> DragoslavaCiric: > NatySd,ne moze block.Veruj mi na rec a imam i dokaz. Dragoslava, ne pricam za vas slucaj konkretno, nego uopsteno. Svako ko pogresi, da se npr. blokira na neko vreme da bi se "opametio" .
2016 10 10