Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Crna lista

Nije prevarant, nego osoba koja je v ie puta usla na sajt, a nezlei da odgovori na moju poruku gde je moguce licno preuzimanje-pise da je moguce. Anakrpica1 https : //mojekrpice. rs/anakrpica1-387772
2025 11 22
Ljudi samo da znate, profil gabi22 i jos par slicnih imaju neke fejk slike iz Dexpressa sa QR kodom preko koga vi navodno vidite da su vam pare legle(iako nisu) i onda posaljete stvari, ja naravno nisam jer imam aplikaciju preko koje odmah vidim da li imam uplatu, ali cisto da znate i ostali cime se ljudi bave.
2025 12 22
Evo i slike
upload
2025 12 22
Na moju negativnu recenziju odgovara ovako, iako naravno nikakva haljina nije poslata videcete u prepisci da je trazila parfem, a nisam joj poslala nista jer novac nije legao
upload
2025 12 22
Evo dokaza da je trazila parfem
upload
2025 12 22
Jeca djindj prevarila me je Uplatila sam joj celi iznos a adidas sarene trenerke nisam dobila Broj racuna je
upload
2026 03 12
Već druga ista poruka u roku od sat vremena Prva je od vukvuk a druga od ove tasnomanija Da li je moguće da od dve različite osobe stigne ista poruka isto stavljena tačka zarez sve? U čemu je fora?
upload
2026 03 15
Ne instresuje je broj artikla vec da uplati i salne bex misli na moje "ne-mucenje"Pazite se ovog profila
upload
2026 03 31
Ćao svima, pišem kako bih vas upozorila i proverila da li nas ima još. Pre nekoliko dana sam na račun 115-0000011212021-12 uplatila 5000 dinara za torbicu, ali mi se od tada niko ne javlja 😅 Zanima me da li je još neko imao slično iskustvo sa istom osobom? Bilo bi super da se organizujemo, sakupimo dokaze i zajedno je prijavimo policiji/odeljenju za visokotehnološki kriminal, jer su šanse za rešavanje mnogo veće kada nas ima više.
2026 04 03
> mirjana_i_kika: > Ljudi samo da znate, profil gabi22 i jos par slicnih imaju neke fejk slike iz Dexpressa sa QR kodom preko koga vi navodno vidite da su vam pare legle(iako nisu) i onda posaljete stvari, ja naravno nisam jer imam aplikaciju preko koje odmah vidim da li imam uplatu, ali cisto da znate i ostali cime se ljudi bave. I mene Evo ih
upload
pre 28 dana, 17:07
Evo ga
upload
pre 28 dana, 17:08
I jos Jedan Prevarant
upload
pre 28 dana, 17:10
> Psychocouture: > Ovdje upisujemo prevarante. > Nije dozvoljeno iznošenje ličnih podataka, samo korisničko ime i broj računa, NE ime i prezime i adresa. > Bez svađanja! malaikica85 PREVARANT, kasnije salje link (slican cityexpress-u) na kom se ukucavaju podaci kartice i automatski vam skida novac a ako je provalite ode na profil i izmisli losu recenziju kako je nesto kupila i da to nije to iz opisa, mi smo predali krivicnu prijavu i sud radi dalje i trazi korisnika,uspesno je bilo par puta vec,tako da ako se nadjete u slicnoj situaciji prijavite,sacuvacete nekome par plata ili ustedjevinu,zavisi koliko ko ima na kartici
upload
pre 1 dana, 22:02
1 2 ... 129 130 131