Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Crna lista

Ne skenirajte ovakve kodove, jer nijedna kurirska sluzba nema ovakav nacin gransakcije novca! U pitanju je prevara!
upload
2026 06 14
Zdravo svima, takođe sam doživela pokušaj prevare.
upload
2026 06 24
Prevara sinoc, jer mi je bilo kasno da kontaktiram DExpress, danas sam za svaki slucaj blokirala karticu.
upload
2026 07 03
I evo upravo jos jedan prevarant.
upload
2026 07 03
Sta se desava sa ovom platfromom? Pre 3 dana sam prvi put ovde okacila stvari i od tada me je 3 prevaranta kontaktiralo saljuci mi linkove phishing sajtova koji vam skidaju novac sa racuna, a navodno dexpress, cityexpress itd. Iskreno, jako lose iskustvo, podrska na sajtu nista ne odgovara, mislim da cu pre da odustanem od prodaje na ovakav nacin nego da se mlatim sa lopovima..
upload
2026 07 03
Posto ne moze vise slika da se posalje, saljem i sliku ovog prevaranta:
upload
2026 07 03
Da li ovi ljudi stvarno misle da smo sisali vesla?! Molim admine da reaguju, ovo je stvarno postalo nepodnosljivo.
upload
2026 07 05
Anita Pajic Smederevo sa profila Zdenka1293 prevarant, sve uplate unapred a nikome ne salje nista. Cuvajte se, nikakve zastite nema, ovaj sajt nema svrhu osim licnog placanja i preuzimanja ako ste u istom gradu.
2026 07 13
Profil "cvetkovic" ima 21 negativan utisak uz objašnjenje da je viber prevara, moj bi bio 22-i da sam odgovorila. Primetila sam da se žale članice koje nemaju plan, isto kao i ja, i u proseku mi na svaka3-4 upita stiže jedan ovakav! Da li smo mi kažnjene pristupom raznih prevaranata što nemamo takav promet da možemo da uplaćujemo članarinu??
2026 07 14
Milsim da je jedini nacin da se izbegnu prevaranti, da se uvede unosenje licne karte, podataka, kao na KP, mislim da to jedino stiti od prevare. I ja sam nedavno aktivirala svoj profil,zbog istih sam ugasila,ali me i dalje bukvalno smaraju, uzas! Profili cvetkovic-54923 , keanna-14862 ,vladamisur-13616 ovaj poslednji je bas bio uporan
2026 07 15
> jelenahb: > Milsim da je jedini nacin da se izbegnu prevaranti, da se uvede unosenje licne karte, podataka, kao na KP, mislim da to jedino stiti od prevare. I ja sam nedavno aktivirala svoj profil,zbog istih sam ugasila,ali me i dalje bukvalno smaraju, uzas! Profili > cvetkovic-54923 , keanna-14862 ,vladamisur-13616 ovaj poslednji je bas bio uporan Smaraju sve takvi profili, naucite da ih prepoznate i samo obrisite njihove poruke bez ikakve komunikacije i nema problema.
2026 07 15
Prevara!
upload
2026 07 25
lepicovek - cityexpress NatashaG - dexpress Prevaranti od juče i danas, cityexpress i dexpress, tim redom. Sada sam počela da dobijam negativne komentare, da bi mi uništile reputaciju, povezane su sve, ovo nije normalno!
upload
2026 08 01
Nije prevarant, ali je idiotsko ponasanje i zavlacenja, pitam je za kombinezon sorts, ona nista,iako dolazi na sajt, pa joj poslajem poruku opet,a ona-''Izvinjavam se na kasnom odgovoru, ipak ga necu prodavati😊'' Clanica myclothsss
pre 29 dana, 05:10
Haovan profil neveroddoreven-89637. - cityexpress prevara Svi profili ispod su hakovani ili lazni, od istog prevaranta. anasakic-149861 mzlaki-46269 majena-35264 jednamama-29758 marijana1403-97284 Svi navedeni profili su ostavili pozititivne komentare za neveroddoreven-89637 u poslednjih 48 sati, i svi ti komentari su izbrisani odmah nakon mog komentara o prevari na njenom profilu krcavule-201122 bozicbojan-243322 Ova 2 profila su ostavljali lazne negativne ocene clanici koja je prijavila prevaru neveroddoreven-89637 dan pre mene
pre 28 dana, 11:56