Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Crna lista

Nije prevara, ali veoma neazurna osoba, ne odovara na poruke, kaze ne stizu joj, a pisala sam joj pre vise dana, a ona je bila na sajtu, danas kada sam joj pisala, pre 16 sati, tako pise na profilu. Takodje, prodala je majice za koje sam se raspitivala, ali ih nije uklonila, niti pise da je prodato. Zaobici je! https ://mojekrpice . rs/nadjazivanoviic-291079 OVAKO ODGOVARA : Ne znam odakle Vama da sam bila na sajtu. Ne stizu mi poruke. Majice su prodate Nakon toga pise da se opusim... nadjazivanoviic
2025 08 15
Neverovatno, poslednjih dana naisla sam na bar 5 clanica koje nece da odgovore, a dolaze na sajt..Ovo je nesto od pre vise meeci : Rainonme Može samo da dodjem kući i proverim gde je kosulja 2025 05 07 Rainonme Šaljem adresu cim vidim da li je kod mene 2025 05 07 Rainonme Jer postoji mogućnost da nije, jer sam se selila 2025 05 07 JedanVuk Ok. 2025 05 07 JedanVuk Jeste li je nasli? 2025 05 09 JedanVuk ? 2025 05 16 JedanVuk U cemu je problem da se napise da je nema?
2025 08 18
Prodaja994 Muska osoba je iz profila!
2025 09 04
PLAĆANJE ČLANARINE JE ČISTA PREVARA! Podatke sa kartice tekućeg računa ne smete davati. Pogotovu onih 16 (4×4) brojeva koje traže, pa onda datum trajanja kartice (nikako), i onaj trocifreni broj kod potpisa na poleđini. Te brojeve upravo i TRAŽE!🫢🤨 Hakeri sa tim podacima mogu da skinu novac sa vašeg računa. Možete jedino davati broj svog tekućeg računa, jer na njega se jedino može vršiti UPLATA
2025 09 09
Larabubnjevic 265000000007483848 Pustila sam joj novac, nit je poslala predmet, niti odgovara na poruke, a u međuvremenu se više puta logovala. Larabubnjevic je lažno ime, račun je na drgo ime.
2025 09 24
Ova zena Marija Stojanovic iz Krusevca vara. Trazi uplatu a ne salje. Na zalost kad sam prevarena videla sam da nisam jedina…
upload
2025 09 24
mojekrpice.rs/tince1990-348386 Prevarant
2025 09 25
KatarinaGrk pita za slanje Bex-om....u profilu sam videla da je neko napisao da je prevara.....
2025 10 09
Cao devojke, izvinjavam se sto se ovako ubacujem, kako prijaviti osobu kojoj sam uplatila novac i niti je poslala cizme koje sam joj platila 15000din, niti odgovara na poruke?
2025 10 10
> MaxMaraLe: > Cao devojke, izvinjavam se sto se ovako ubacujem, kako prijaviti osobu kojoj sam uplatila novac i niti je poslala cizme koje sam joj platila 15000din, niti odgovara na poruke? Za pocetak ostavite negativni utisak da se vidi ko je u pitanju.
2025 10 11
> MarianneMary: > > MaxMaraLe: > > Cao devojke, izvinjavam se sto se ovako ubacujem, kako prijaviti osobu kojoj sam uplatila novac i niti je poslala cizme koje sam joj platila 15000din, niti odgovara na poruke? > Za pocetak ostavite negativni utisak da se vidi ko je u pitanju. To cu svakako uraditi, ali to njoj nista nece naskoditi, niti će meni vratiti novac. Toliko sam besna da imam želju da je tužim. Necu se ja osiromasiti zbog tih para, ali takve bestidnica narušavaju veru u dobre i poštene devojke na ovom sajtu. Unajmila bih advokata s tim da sav novac koji dobije uzme za sebe! Našla sam je na fb i razmišljam da pošaljem poruke svim njenim prijateljima da vide kakva je, pa će se zapitati sledeći put kad pomisli da uradi tako nesto!
2025 10 12
Samo da se zna da je u pitanju prevara, ja sam budala dala svoje podatke i onda mi je sinulo. Sre a jos uvek se nista nije desilo. Ali neka se zna za profil...
upload
2025 10 14
Iako je blokiran stalno salje poruke. On i još par korisnika. Traže da km pišete na mail.
upload
2025 10 31
Molim da se blokira Zivaljevic, ja sad vidim za prevaru deexpres, ostavila sam podatke, molim za pomoc
2025 11 03
Drage dame, Zelela bih da vas sve upozorim na clanicu Kikiriki_11 koja me prevarila tako sto mi je poslala fejk parfem u kutiji originala i koja ne zeli da odgovori na poruke niti da refundira proizvod. Nazalost primorana sam da reagujem ovako, i na forumu, i utiscima a takodje mail je poslat i samom adminu. Pored toga, odlucila sam i da je prijavim policiji, posto ne zelim da me iko potkrada i da trpim ovakvu vrstu prevare. Eto da znate i ovde, gospodju iz Arilja, IS izbegavajte u sirokom luku. Ps- nisam jedina koju je doticna za istu stvar prevarila, tako da se cuvajte.
upload
2025 11 11