Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Crna lista

![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/58f8f84b838f756a1cf0df5afda8ca23.jpg)
2024 11 21
> Njik04: > ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/58f8f84b838f756a1cf0df5afda8ca23.jpg) Poslali ste posiljku sa otkupom, bez prethodne uplate nekom ko je pre vase vec imao 7 negativnih od kojih su neke bas za to sto se vama desilo.
2024 11 21
> Bblovee: > ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/ff4da2bf329c14d1121d6071cb319c25.jpg) Morate ostaviti negativnu kako biste upozorili ostale clanice o kome se radi.
2024 11 21
Obavestite prodavca da briše PRODATU stvar na profilu i tako će NESTATI iz omiljenih kupca. Jer, ako kupac pokuša da je obriše iz omiljenih ona se unedogled duplira.
2024 11 24
Za crnu listu: Prodajastvariii (prodajastvariii-307770) Clana sam pitala da li trenerka za koju sam zainteresovana ima neka ostecenja ili je boja negde izbledela, na sta mi je odgovorio: "Boja se nije isprala i trenerka nigde nije pocepana". Trenerku sam platila 5000 dinara i dobila sve suprotno onome sto je rekao. Boja izbledela na preponama, na kapuljaci i na grudnom delu, iznutra sva ishabana i ucebana, ranfle na rukavima su izuljane i iscepane... Trenerka je totalna krpa, bukvalno mi se gadi u kakvom je stanju, ne bih je obukla ni po kuci. Posaljem slike, trazim da trenerku vratim jer nija kao sto je rekao, na sta on meni govori kako ako sam sama kriva i da ako hocu da budem sigurna da nesto nema ostecenja, treba da se nadjem sa prodavcem uzivo. I sve to nakon sto sam ga pitala i nakon sto je direktno rekao da trenerka nema ostecenja. Momak je lazov i prevarant. Dodala bih slike, ali me sajt izloguje cim pokusam da prilozim fotografiju, ne znam zasto... Cim se taj problem resi, dodacu slike trenerke i screenshotove razgovora, kako na krpicama, tako i na viberu. Izbegavajte momka u sirokom luku, ocigledno ima nekih mentalnih problema i nije osoba kojoj se moze verovati.
2024 12 10
Za crnu listu: mobwife8 (mobwife8-359399) Haljinu jednom nosenu na 1h bez ostecenja, sam preuzela sa ostecenjem. Ko pozeli da kupi od ove clanice nesto mogu mu poslati citavu prepirku i slike haljine, da slucajno ne prode kao ja. Bruka.
2025 01 04
Nepreuzima paket - Upozorenje -nevenaaa84 Nevena Matejić Ritopek/Boleč
2025 01 08
Za crnu listu: MILAS93 ( milas93-293698 ) Danas sam kupila "novu" tašnu, dečko je otišao da preuzme i nije je zagledao niti sam mu rekla jer osoba ima 37 pozitivnih ocena i nisam očekivala da će me prevariti. Sve je lepo dogovoreno, preljubazna je bila, sve može. Tašna mi je stigla sa popucalim ruckama koje samo što ne otpadnu i bez nesesera koji ide uz tašnu, a kao poklon je poslala dve maske za lice i tester parfema, komedija. Naravno ne želi da mi vrati novac, šalje kilometarske poruke, pravda se kako je i ona prevarena bila pa nije smarala ljude, svaljuje krivicu na mene što nisam dobro proverila šta kupujem, pa da, u pravu je, dobro otvorite oči, ni pozitivne ocene nisu garancija da nećete biti prevareni. Po njenim porukama mogu da zaključim da dobro zna šta radi i da ima iskustva u varanju ljudi. U šoku sam, ovde sam više od 10god i pazila sam uvek od koga, šta i kako kupujem, ovo mi se prvi put desilo. Postavila je sliku nove tašne, verovatno kad je tek kupljena bila, uništila je i na tako "fin" način rešila da je se otarasi. Sramota čime se ljudi bave. Eto samo da upozorim, da pazite i uvek dodatne slike tražite, iz svih uglova. Pozdrav
2025 01 16
Na njenoj slici se jasno vidi da su ručke čitave i naglašeno je da je tašna nova.
2025 01 16
Pokušala sam da dodam sliku ali izgleda da ne radi upload, ako nekoga zanima može mi pisati.
2025 01 16
> marina11: > Za crnu listu: mobwife8 (mobwife8-359399) > Haljinu jednom nosenu na 1h bez ostecenja, sam preuzela sa ostecenjem. Ko pozeli da kupi od ove clanice nesto mogu mu poslati citavu prepirku i slike haljine, da slucajno ne prode kao ja. Bruka. Ivana Rakovic Lazarevac Profil joj je blokiran, sigurno ce napraviti novi. Ali evo ime i prezime da slicajno neko ne prodje kao ja.
2025 01 31
Kaktusic9 - devojci sam uplatila novac i nikada nije poslala pantalone. Jako drska i sramota je da se uništava ovako lepa stranica.
2025 03 06
Evo i slike doticne! Nije zbog novca, vec zbog bahatosti!
2025 03 06
Nema slike. 🧐🤷‍♀️
2025 03 07
Evo, ne znam zasto nije izasla.
2025 03 08