Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Crna lista

> rosin_kutak: > Evo, ne znam zasto nije izasla. Vec neko vreme ne radi kacenje slika na forumu i u utiscima
2025 03 09
Korisnik anitakralj ako može da se prijavi za fetiš na stopala😂 Nisam ocekivala da cu ovo ikada napisati ovde. Prodajem patike pa želi neke stvari i fotografije koje normalno ne želim da pošaljem. Zna se koje stranice su za to, ova definitivno nije
upload
2025 05 13
Pozdrav! Samo da upozorim da kruzi prevara. Meni se navodno javila devojka iz Ukraine koja zeli da kupi nesto od mene, i jedini nacin je da uplati pare Westernom, jer kao nema racun u Srbiji. Salje jako sumnjiv link gde treba da upises sve svoje podatke sa kratice kako bi preuzeo novac. Kada sam "je" prozrela - izbrisala je sve poruke, kao i link, i vise se ne javlja. Vodite racuna!
2025 05 23
Pozdrav, zamolila bih za informaciju u vezi prijavljivanja prevare. Naime, nakon desetak pozitivnih isustava na ovom sajtu, desilo mi se je da sam uplatila predmet unapred, a za uzvrat samo dobila izgovore i uvrede. Predmet nikad nije poslat, novac nije vraćen. Šta mogu da uradim da ta osoba bude sankcionisana na sajtu i kako to funkcioniše, ako funkcioniše ? Hvala
2025 05 24
> bilostabi123: > Pozdrav, zamolila bih za informaciju u vezi prijavljivanja prevare. Naime, nakon desetak pozitivnih isustava na ovom sajtu, desilo mi se je da sam uplatila predmet unapred, a za uzvrat samo dobila izgovore i uvrede. > Predmet nikad nije poslat, novac nije vraćen. > Šta mogu da uradim da ta osoba bude sankcionisana na sajtu i kako to funkcioniše, ako funkcioniše ? > Hvala Žao mi je što ste prevareni. Dajte članici negativnu ocenu uz obrazloženje. Možete i ovde da ostavite link profila da se još neko ne upeca. Slikajte komunikaciju i uplatnicu i pošaljite administratoru sajta (predlažem AdminMK).
2025 05 24
Snezana Grlicic. Vise profila ima. Mene je konkretno obmanula sa progila Prkosic
2025 05 27
Upozorenje profil pod imenom ankicaperriic- ostavlja ime Matea Petrović, traži popuste i onda zavrne ,tražite obaveznu uplatu unapred , ja sam nasela nemojte biti ja.
2025 05 29
Ima li neka lista gde nisu prevaranti, vec osobekoje vas z...? Npr, kaze javice gde je li cno preuzimanje u Bgd-u,kada se vrati iz drugog grada, za 2 nedelje. Pitam je posle 3 nedljelje da li se vratila, ona me pita zar mi nije lakse da mi posalje postom i jos i nud drugi predmet koji me ne zanima. PA DA ZELIM DA PLACAM POSTARINU, SIGURNO JE NE BIH CEKALA.
2025 06 16
Anamit5
upload
2025 06 16
> Psychocouture: > Ovdje upisujemo prevarante. > Nije dozvoljeno iznošenje ličnih podataka, samo korisničko ime i broj računa, NE ime i prezime i adresa. > Bez svađanja! Nedavno me je prevarila clanica sa ovog profila: violetamara5 Uplatila sam joj novac za DKNY torbicu, samo je nestala, na poruke ne odgovara, a ulazi na sajt. Da li podneti privatni tuzbu, podatke imam jer je prilikom popunjavanja naloga za uplati sistem povukao podatke primaoca? Iskustva, saveti?
2025 06 16
NatasaP7 PREVARANT. Objavila sam prepisku na forumu!
2025 06 18
Da li da razmenim stvari sa devojkom koja nema nikakve utiske, bukvalno je prazan profil, hoce neku tasnu i trazi broj da mi posalje slike preko vibera... Profil je Minkajeca23... "Caos da li si za razmenu? Imam dosta stvari ali ne Stižem da okacim sve, ako si za pošalji mi broj pa da ti pošaljem na viber ili vocap"... kaze da ne stize da okaci sve, a nema nista na profilu...
2025 08 05
> jelenahb: > Da li da razmenim stvari sa devojkom koja nema nikakve utiske, bukvalno je prazan profil, hoce neku tasnu i trazi broj da mi posalje slike preko vibera... Profil je Minkajeca23... "Caos da li si za razmenu? Imam dosta stvari ali ne Stižem da okacim sve, ako si za pošalji mi broj pa da ti pošaljem na viber ili vocap"... kaze da ne stize da okaci sve, a nema nista na profilu... Trazite da vam prva posalje stvari posto vi imate utiske i tek onda vi njoj posaljite predmet razmene
2025 08 05
Ova devojka ima identične slike kao drugi profil. nova je, bez ocena i traži uplatu pa slanje... natalia-paris-390278 kopija ovog deanprvulovic-387096?page=1&
2025 08 07
> Zlandrea: > Pozdrav! Samo da upozorim da kruzi prevara. Meni se navodno javila devojka iz Ukraine koja zeli da kupi nesto od mene, i jedini nacin je da uplati pare Westernom, jer kao nema racun u Srbiji. Salje jako sumnjiv link gde treba da upises sve svoje podatke sa kratice kako bi preuzeo novac. Kada sam "je" prozrela - izbrisala je sve poruke, kao i link, i vise se ne javlja. Vodite racuna! I meni se bila javila sa profila koji je izgleda hakovala, ista priča u potpunosti, pre otprilike mesec dana, samo sto sam napravila profil ovde…ja sam je prijavila administratorima putem mail-a i vidim da je profil blokiran.
2025 08 12