Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Crna lista

Ovaj sajt je postao pravo leglo prevaranata. Ne moze covek vise nista da oglasi a da ga istog momenta ne kontaktira vise prevaranata sa laznih i hakovanih profila i nude iste seme prevare, preko kururskih sluzbi dexpress i city expres. Profili prevaranata: kappakappa Nejra1
upload
pre 25 dana, 20:44
Profil prevaranta kappakappa
upload
pre 25 dana, 20:45
https ://mojekrpice. rs/mariannemary-84195 MarianneMary Sad sam se sokirala bezobrazlukom! Kazem joj da zelim neki bolero, 250 din je pisalo zadnji put kada sam gledala. Jako mi je tesko da nadjem letnji svetli bolero,i platila bih bilo koliko. A clanica mi ladno napise:'Taj predmet je trenutno na snizenju i on je 100din. i iskreno meni se ne isplati da saljem jedan predmet od 100din. nadam se da razumete. ''!! Ne razumem!! Pa sto si ga snizila, kad ti se ne isplati?!!! Ko nece da salje ispod neke cifre, neka to stavi u opis!! Odvratno! A da, sad sam proverila, na sajtui dalje stoji cena 250 din. Ima ona velikih problema...
pre 17 dana, 22:22
> JedanVuk: > https ://mojekrpice. rs/mariannemary-84195 > MarianneMary > Sad sam se sokirala bezobrazlukom! Kazem joj da zelim neki bolero, 250 din je pisalo zadnji put kada sam gledala. Jako mi je tesko da nadjem letnji svetli bolero,i platila bih bilo koliko. A clanica mi ladno napise:'Taj predmet je trenutno na snizenju i on je 100din. i iskreno meni se ne isplati da saljem jedan predmet od 100din. nadam se da razumete. ''!! > Ne razumem!! > Pa sto si ga snizila, kad ti se ne isplati?!!! > Ko nece da salje ispod neke cifre, neka to stavi u opis!! > Odvratno! > A da, sad sam proverila, na sajtui dalje stoji cena 250 din. Ima ona velikih problema... Da li vi imate nekih problema? Meni nikad ne bi palo na pamet da kupim nesto od nekog za 100din. Pise vam u opisu da ima i jeftinijih stvari da mozete uzeti vise ''Imate i niske cene, da biste mogli da kupite vise stvari i ustedeli na postarini. (svi kupljeni artikli salju se u jedan paket) Cena za bolero pise 250din. ali je stavljeno u folder sve po 100din. pretplata mi je trenutno istekla pa nema foldera nijednog. Smanjite dozivljaj, nije smak sveta.
pre 17 dana, 23:09
OVako je pocela komunikacija
upload
pre 17 dana, 23:32
...
upload
pre 17 dana, 23:33
Bio je folder sve po 100din.
upload
pre 17 dana, 23:36
Jel ste realne? Obe ste 300 godina na sajtu. Mary bi bila gadura da nije rekla da je predmet postavila u folder snizenog, s' obzirom koliko smo se puta sreli sa nekima koje posle 10 srca za predmet jos i podignu cenu jer je popularan. Ako je doslo vreme da se stare clanice svadjaju, e u pm onda, zaista.
pre 16 dana, 14:43
> JedanVuk: > https ://mojekrpice. rs/mariannemary-84195 > MarianneMary > Sad sam se sokirala bezobrazlukom! Kazem joj da zelim neki bolero, 250 din je pisalo zadnji put kada sam gledala. Jako mi je tesko da nadjem letnji svetli bolero,i platila bih bilo koliko. A clanica mi ladno napise:'Taj predmet je trenutno na snizenju i on je 100din. i iskreno meni se ne isplati da saljem jedan predmet od 100din. nadam se da razumete. ''!! > Ne razumem!! > Pa sto si ga snizila, kad ti se ne isplati?!!! > Ko nece da salje ispod neke cifre, neka to stavi u opis!! > Odvratno! > A da, sad sam proverila, na sajtui dalje stoji cena 250 din. Ima ona velikih problema... Mary je skroz korektna clanica. Mislim da ste stvarno preuvelicali, devojka ne zeli da posalje jednu stvar da vas ne bi odrali za postarinu I da ustedite novac. Nije u redu od vas da pricate za devojku da Ima problema I da joj se obracate uopste sa takvim uvredama. Na profilu joj pise svaka informacija.
pre 16 dana, 07:38
Ova devoja kleveta i pise laži. Molim admina da ispita sve jer preti tužbama, prevarila me dva puta i pritom vredja i preti mi muz njen! O meni svasta pise, Ero prepiske jer sam napisala da joj nikad nista necu prodati. Čak sumnjam da me ona prijavljivala pa su mi ugasili jedan jedinstven profil sa 92 pozitivna komentara.
upload
pre 5 dana, 20:24
Dudika019 - kako se kontaktira admin generalno i blokira?
pre 5 dana, 11:29
Prevara,pazite se
upload
pre 4 dana, 21:55
1 2 ... 131 132 133