Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Sta vas odbija od kupovine?

Suprotno od sjajne teme 'Sta prodaje predmet?', sta je to sto vas natera da odustanete od kupovine, ma koliko vam se predmet svidjao?
2017 10 30
Stav prodavca. Ako je prodavac neljubazan,ili nezainteresovan da pruzi dodatnatne informacije onda odustajem. Kao sto sam nedavno i odustala. Napisem clanici da zelim da kupim jaknu ona mi se ponovo javi tek za 10 dana. Sta drugo nego da sam odustala
2017 10 30
Pa da,kad je prodavac neljubazan.Odustala sam vise puta.Ja odgovorim na svaku poruku uctivo i ljubazno,cak i na poruke o razmenama,uvek se zahvalim na ponudi i objasnim da iste ne radim,a pojedini ni kad hoces da kupis ne udostoje te kvalitetnog odgovora.Mada cak sad kad razmislim nekim clanicama ne bih prodala predmet ni izasla u sustret kao sto sam izlazila jer mi mnoge nakon saradnje ni utisak nisu ostavile a na poruke da li su dobile predmet/da li je sve ok nisu ni odgovorile,tako da ne razumem to i onda mi bude krivo sto sam ih cekala/spustila cenu maksimalno i sl.Ali tako je to...ne vredi se oko toga cimati...
2017 10 30
Mene je počelo da odbija u većini situacija namerno nenavodjenje opisa, posebno materijala- veštačkih, više od polovine članica stavlja gg, asdf, nn, svila, pitajte, ne, xx, ne znam i slično. Dopadne mi se model, kroj, al onda fale i ostali opisi, pa moram hiljadu pitanja da postavim u prvoj poruci... počelo je da me mrzi. 😒 A kad je kašmir, onda piše kašmir. I, naravno, stav prodavca, ili neodgovaranje na poruke :)
2017 10 30
Mene je recimo odbilo od kupovine kad sam videla da je predmet slikan na otiraču ispred vrata. .. Nekad i ja slikam predmet na podu,ali je taj isti pod pre toga obrisan, ili stavim neki čaršav ispod ili na kraju predmet operem... ali bas na otiraču mi je bilo bljak.
2017 10 30
Mene odbijaju sve “prelepotice”, “zgodnice” i tako dalje 😁 Odmah mi stvar deluje jeftino, ne znam zasto
2017 10 30
Mene odbijaju sve “prelepotice”, “zgodnice” i tako dalje 😁 Odmah mi stvar deluje jeftino, ne znam zasto
2017 10 30
Laz. To me odbija od kupovine ,cak i pre ikakvog kontakta sa prodavcem
2017 10 30
Odbijaju me negativne ocene :P
2017 10 30
Mene neljubaznost, nadmenost, ignorisanje i sve sto je rekla clanica _tanja_
2017 10 30
> hotspot: > Odbijaju me negativne ocene :P To posebno
2017 10 30
Definitivno neljubaznost i kad pocne laganje, ali evo u kom smislu.. Ja npr nosim xs i cesto mi S bude veliko, a bas mi se neka stvar svidi i onda pitam clanicu da mi kaze jel za sitniji S ili vuce ka M, a ona ko iz topa napise da M komotno ulazi, ja se zahvalim , u M ja plivam, onda krece ali ona nosi xs i super joj je taman.. Necu pogresiti.. Pa cek jel Xs ili M, onda pitam za mere i kao metar nema ali xs je 300 posto.. I slicni primeri.. Ne volim prodaju po svaku cenu.. Ja nekad i skupe stvari nisam prodala jer sam iskreno rekla bice ti malo, bolje da ne kupis.
2017 10 30
Kad ne pise ni velicina, ni materijal, ni brend, onda mi ne pada na pamet da postavljam sto pitanja, jer u startu deluje kao neka vrsta obmane. Brend je bitan zbog velicine i sastava, npr. kinezi lupaju velicine i sastav, italijanski brendovi uglavnom imaju velicinu 38 za nasu 34.. Jednom sam odustala od kupovine, iako sam vec kupovala od te clanice, jer je oznacena velicina farmerki m, u merenju bila neka sasvim otprilike, ispadalo je xs, a isti predmet slikan ponovo imao drugu meru struka, za realan s.
2017 10 30
Kad uz predmet nije naveden ni materijal, ni veličina (ili kad su navedene dve tri veličine, kao može i) kad nema mera, kad je opis "prezgodne" i slično. Odbijaju me i slike sa neta - pokaži konkretan, svoj predmet Ne volim ni kad ima samo jedna fotografija. Zato predmete koje ja nudim fotografišem više puta, nažalost nedostaje mi bolji fotoaparat, pa slikam i danju i uveče, kraj prozora na terasi :), sve to da bih uhvatila pravu boju; pišem mere, opisujem... I odgovaram na pitanja. A, da, zaboravih, baš me odbija kada me za razmenu pita članica kod koje u postavkama profila piše "Ne radim razmene. Plaćanje unapred".
2017 10 31
Ne svidja mi se kad clan ne procita moj profil pa trazi svoje uslove.Posto ne saljem pre uplate naziva me prevarantom.
2017 10 31
1 2 3