Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Nestali postavljeni predmeti / oglasi

postavila sam 4 oglasa u prethodnih nekoliko dana, i odjednom su mi 3 nestala. da li moze da se desi da su izbrisani jer sam pored fotografija samih stvari imala fotografije tih istih stvari novih screenshottovanih sa sajtova? i to sam imala samo fotografije na kojima model ima obucene stvari, cisto da se vidi kako izgleda i kada se nosi. videla sam da ima mnogo prodavaca koji to isto rade, i njihovi oglasi stoje normalno. da li je moguce da bi admin samo obrisao oglase bez upozorenja da mozda neka fotografija nije u redu? sada moram da pravim potpuno nove oglase, i pisem nove tekstove, a da ne pricam da je bilo ljudi koji stu stavili moje oglase medju omiljene koje sam sad izgubila. da li je neko imao slicno iskustvo?
2018 03 06
Ukoliko Vam je prva slika bila sa intereneta predmeti su Vam zbog toga obrisani.. Prva slika mora biti Vasa ili kolaz Vase i slike sa neta.. takodje kolaz moze sadrzati samo dve slike ukoliko je stavite za naslovnu sliku oglasa.. Ostale slike mogu biti i kolazi od vise slika (3 ili vise).. Srecno :")
2018 03 07
> LoolaA: > Ukoliko Vam je prva slika bila sa intereneta predmeti su Vam zbog toga obrisani.. > Prva slika mora biti Vasa ili kolaz Vase i slike sa neta.. takodje kolaz moze sadrzati samo dve slike ukoliko je stavite za naslovnu sliku oglasa.. > Ostale slike mogu biti i kolazi od vise slika (3 ili vise).. > Srecno :") hvala puno na odgovoru! bilo bi super da ista pravila vaze za sve :) ima puno korisnika koji ih ocito ne postuju, ali ja makar znam za ubuduce sta ne treba raditi. pozdrav!
2018 03 07
Nema na cemu :) Ista su pravila za sve, samo neki sebi daju vece pravo :) jer je bukvalno nemoguce eliminisati sve takve oglase.. admin sve i da samo to radi opet ne bi uspeo :D Poenta je da svako podje od sebe i da postuje pravila sajta a ne da razmislja na nacin "drugi to rade, i ja cu" ;) Veliki pozdrav :")
2018 03 07