Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Želim vaše mišljenje...

ako se radi o tome da netko ne želi ispraviti svoju grešku, ako je poslao artikl koji je bio krivo prikazan ili opisan u oglasu i ako se kupac žalio i želio vratiti artikl i dobiti novce nazad, a prodavač to ne želi? onda šta? po meni to nije pošteno ponašanje, ja bih prva željela vratiti novce kupcu ako mu nešto ne odgovara i samo dalje prodam , a kupac dobije novce nazad i svi zadovoljni, ne znam, to je samo moje mišljenje...
2013 08 07
za vise od dve negativne,trebalo bi...
2013 08 07
ako netko dobije negativnu od nekoga s kim nije surađivao ja to istražim i obrišem negativnu ako je zaista nepravedno ostavljena
2013 08 07
Ja mislim da ne treba, znam sebe, mnogo se trudim da sve ispadne kako treba, ali nikad ne znam kakva je ona druga strana, i sta ako mi tek tako neko ostavi negativan utisak, a da nije moja krivica. Mislim da ne treba da se blokira. Ali ako ima bas puno i od proverenih ljudi pozitivne utiske. Ili sta ako neko bilo koju devojku kojoj ide smatra konkurencijom i namerno joj ostavi negativan a da nisu ni saradjivale...
2013 08 07
Ne morate se brinuti za negativne koje su ostavljene iz osvete ili nepravedno - te ne računam i te se brišu, no one koje su s razlogom ostavljene...
2013 08 07
da zato i kazem,npr ja ima 313 pozitivnih ocena i ne daj boze dobijem dve negativne...treba me blokirati... [:sokiran] ne svidja mi se to...a gde su tolike saradnje pozitivne....pa ima mnogo nezadovoljnih devojaka ako joj se nesto ne dopada kako stoji napljuvace te i napricati gomilu lazi....kome ce te verovati...
2013 08 08
Da, vidim sad. Ustvari treba videti zbog cega je negativan komentar, i dati sansu prodavcu ili kupcu da to sredi, i ako ne pristane onda blokirati. Mislim da bi dobro bilo davati upozorenja ako neko krsi pravila sajta
2013 08 08
okej, dvije će se tolerirati onda. osim ako su to prve dvije suradnje naravno :D
2013 08 08
Mislim da ih ne treba blokirati jer utisci sve govore, pa ko hoce da saradjuje i dalje sa njima, neka ga... [:osmeh] Ima i bolesnika koji namerno ostete dobijenu stvar, jer im npr. velicina ne odgovara pa hoce da je vrate po svaku cenu... Prodavac naravno nije lud da vraca pare za tu stvar, pogotovo ako se jasno vidi na slikama da nema ostecenja, pa ni kriv ni duzan dobije negativnu... Bilo je takvih slucajeva ovde...
2013 08 08
da DoliBlack bilo je i toga...
2013 08 08
I ja mislim da treba sa 3 negativne da se izbaci, jer uvek neko moze da izmisli ili slaze, a ovo je ipak internet, pa smatram da bi tri greske apsolutno potvrdile to da je neko prevarant ili los clan. Ovim bi trebalo ustanoviti pravilo da se posebno obrati paznja na devojke kojima bi negativan komentar bio vracen, da ih admin odmah izbrise! A sve o prevarama na Crnu listu. Sta mislite?
2013 08 08
Meni je devojka vratila dzemper jer joj se nije svidjao kako joj stoji [:vrtoglav] Bolje da mi vrati ja njoj novac, nego da se prepucavam sada sa njom. Moje misljenje je da se treba gledati neka sira slika.. a ne ima 300 pozitivnih i 3 negativna.. Treba razmotriti te 3 negativne, ilii koliko ih neko vec ima, upozoriti, ako se opet nastavi, block. [:poljubac]
2013 08 08
Nista...Pa zar ne vidite da slabo ko cita osnovne teme,a kamoli liste... [:vrtoglav] [:vrtoglav]
2013 08 08
Moje misljenje je da takve treba blokirati...taj negativni mora imati dobar razlog npr. kao taj slucaj...ja sam jednom dala negativnu, a veoma sam tolerantna, upravo zbog opisa koji uopste nije odgovarao predmetu koji sam kupila, jer ipak, slike ne mogu uvek da govore vise od reci...u svakom slucaju, fer je da problem rese na obostrano zadovoljstvo!
2013 08 08
Ja mislim da ako ima utisak tipa da nije poslala stvari, ili prevara, onda treba blokirati, naravno kad se dokaze. A ako je utisak tipa, cekala sam malo vise, ili prodala je nesto sto sam ja prva rekla da cu kupiti... Onda ne treba blokirati, vec kupci sami mogu da presude. Mislim da ne treba za 2 negativna blokirati.
2013 08 08