Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Želim vaše mišljenje...

hahahahaha..... pa devojka je legenda [:smejuljiti] eto, bolje i tako da ne bude blokirana, bar vidimo ko je i sta je [:smejati]
2013 08 09
strasno [:smejuljiti] [:vrtoglav]
2013 08 09
Ali, meni su zanimljivije osobe koje su ostavljale taj 7. i 14. negativan utisak.... Bez obzira na sva prethodna losa iskustva, one su ipak pokusale da posluju sa njima.... [:smejuljiti] Ajd, mozda imaju srece, pa njih nece zeznuti! [:keziti] Sto se tice teme.... Mislim da su pravila za sve ista... Na koliko negativnih se blokiraju ostale clanice, na toliko i one sa puno pozitivnih... Naravno, ukoliko su pravedno ocenjene...
2013 08 09
Cekaj, tebi je isto ako tri negativne popase ona koja ima ukupno deset utisaka,ja sa 53 i Bubamarinica sa 313 utisaka?
2013 08 10
iskreno to ne bi bilo realno...
2013 08 10
Niti ako bih sad npr ja dobila zaredom tri negativne, i pored 53 utiska
2013 08 10
ne,takodje se slazem....a gde su predhodna 53 pozitivna....
2013 08 10
Smatram da je mamitotea stvarno blokirana greskom tj da nije trebala da bude blokirana, clanica kod koje sam mali milion puta kupovala stvari, i stvarno je uvek bila tu ako ne na sajtu preko telefona da mi da informacije i da rezervise i sve.Zbog jednog negativnog utiska ne vredi blokirati. pa ni 2 a i vise, time se brise clan koji pravi nov profil a mi nemozemo da gledamo non stop u pasulj ko je ko. Ovako ce nam ostati kao upozorenje, naravno ako ti neko daje bez razloga negativnu to treba dokazati i jednostavno ukloniti ili sta god..mislim niko nije blesav da saradjuje sa nekim ko ima dosta negativnih a stare clanice se dobro znaju medjusobno kakva je koja pa i da im se namerno da negativna mi cemo opet znati kakve su one stvarno [:keziti]
2013 08 10
Jedna ili dve ne, sve preko toga da. Moje misljenje
2018 09 28
1 2 3 4 5