Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Želim vaše mišljenje...

emushka...svaka cast! [:lepota] [:poljubac]
2013 08 08
Likice [:poljubac]
2013 08 08
DoliBlack, DžoDžo -- slažem se s napisanim...
2013 08 08
Htela bih da pitam, mada bas i nije u temi (a mozda i jeste....) zasto ne moze da se od jednog clana za vise prodaja dobije vise ocena, nego samo jedna?
2013 08 08
meni takodje nije uredu blokirati ljude koji imaju dosta pozitivnih i onda dobiju dve negativne....neka se recimo odredi procenat...ako se poverenje od maximalnih 100% narusi na 80% ili 70% ...onda BLOKIRANJE a ovako za dve negativne koje cak moze dati i jedna osoba msm da nije uredu.... [:vrtoglav]
2013 08 08
potpuno se slazem sa dzo dzo i tikvicom,sve je receno sto se tice ocena...nije realno...
2013 08 08
Bas sam zbog nje i otvorila ovu temu
2013 08 08
Psyho, ja bih rekla da je rezimirano: ne blokirati naloge sa negativnim ocenama (osim što kaže tikvica 70%) već će same ocene govoriti o njima...jasno je ko dan... Nesporazumi ukoliko se ne reše izmedju članica (a ne da se polemiše po forumu [:besan] ) da se obrate vama sa prepiskom i dokazima...
2013 08 08
da spooki to i ja kazem...ne treba je blokirati niti sumnjati u nju zbog jedne negativne a toliko prethodnih pozitivnih...
2013 08 08
Crna lista je glupost, ne moze neko zbog jedne negativne, ma i zbog pet, ako ih ima npr bubamarinica sa svojih 313pozitivnih utisaka da bude prevarant. Ne moze da se ravna crna lista na fb i ovde, jer na fb ne postoji mogucnost ostavljanja utiska, dok ovde postoji mogucnost ostavljanja utisaka i definisanje nekog kao trgovca, da drugi clanovi mogu da vide.
2013 08 08
daaa.drugo je kada neko otvori nalog i dobije 3 negativne a ni jednu pozitivnu....to je vec sumnjivo i za blokadu
2013 08 08
Slazem se za bubicom ..
2013 08 08
Meni su najjači njeni odgovori na negativne komentare koje je dobila, a svode se na "kgfhqljqwsa šta ti meni da sam te za*ebala... glupačo." [:smejati] Kulturna i s bogatim rečnikom, nema šta [:smejati]
2013 08 08
Elokvencija do bola, da ne govorim o tome sto sam neke komentare morala da citam vise puta i tumacim :D
2013 08 09
[:smejuljiti] [:smejuljiti] [:smejuljiti]
2013 08 09