Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Želim vaše mišljenje...

Admin je admin, i tu nema price, duzan je da spovodi odredjene mere bez prepucavanja, i uvreda. Licno prodajem na Limundu pune 3 god.tamo imas pravo na dva obavestenja,i treci put te automatski gase.................BLOK...bez rasprave i REKLA KAZALA,,,,,,,,,
2013 08 08
ja prva ne bih vratila novac zato sto je neko nezadovoljan kako mu stoji ili obukao jednom pa sad da vraca....i ja sam kupila farmerke koje su mi velike pa nisam trazila da mi se vrati novac niti sam ostavila negativnu...gluposti....
2013 08 08
Bolje vam je da clan ne bude blokiran posle par negativnih, jer ako ga blokiraju, napravice SIGURNO opet profil, a necete videti one negativne ocene i nece svako prepoznati da je to ista osoba, pogotovo ako stavi nove slike! [:keziti] Ako neko u utiscima ima komentar o prevari, ko hoce da rizikuje, nek rizikuje, ko nece ne mora.... Svi citaju utiske ako nisu 100% pozitivni pa to nece nikom promaci...
2013 08 08
DoliBlack, tako je, bravo
2013 08 08
Bravo devojke [:poljubac]
2013 08 08
Adminki se izvinjavam,ali pojedine cure su bas nedokazane...Kada se ovaj pojavi,nista ne pisite i ne odgovarajte mu,aman...Samo ga podbadate... [:vrtoglav] [:vrtoglav] [:vrtoglav]
2013 08 08
Bez uvrede, NE NIKAKO....Kupac može namerno da "demolira" ono što je kupio i pošalje slike ili ih postavi u temi, a fotografiše one delove koji se ne vide na osnovnim slikama....Na predjašnjem sajtu sam imala dva takva slučaja....ZNAČI, NAMERNO OŠTEĆEN PREDMET.... Sreća pa slikam iz svih uglova i slike čuvam.... Najviše me nervira kada se polovne stvari prikazuju u opisu kao nove [:besan] ...
2013 08 08
gago stvarno ne vidim razlog da se toliko nerviras jer ga to podbada....opusti se nece nikoga prevariti jer znamo ko je a on kad shvati da ga kuliramo i da nam ne smeta on ce prestati....
2013 08 08
Pa maro to i govorim...Uopste ga ne konstatujte....Ti si kao iz topa rekla da nam je zabavno sa njim...Meni nije nimalo...
2013 08 08
Ja mislim da nije uvek utisak realno napisan kod "ostecene" strane, da se dosta napumpa iz beza u prici, i da bi trebalo postojati nesto procentualno koliko je cega dozvoljeno, i kako. Takodje, ako lepo pise da se ne radi povracaj novca, sta tu nije jasno drugoj strani, osim da je tako kako pise. Ako se dobiju npr, 3 uzastopna negativna utiska, treba poraditi na posmatranju tog clana, u smislu da se urednici dozvoli uvid u pp, jer je to potencijalni prevarant koji je radio na pozitivnim da bi lakse izvarao u nekom momentu
2013 08 08
Psyho, nije isto ako ja imam dve negativne, neka tamo koja ima ukupno 10utisaka, i eto npr i jos Bubamarinica sa 313utisaka. Takodje, ovde je problem sto nije moguce dokazati saradnju sa nekim, pa ce biti zloupotreba, npr kod kupoprodaje na limundu(namerno malo pocetno slovo), dobijaju se uzajamno podaci posle kupovine i clanovi mogu da ocene samo REALNE linkove nekih predmeta koji su kod prodavca/kupca. A ovde? Sad dodje nekih pet clanova sa fake nalozima, polupa negativne, i cao? A dokaza o saradnji nigde?
2013 08 08
I da, da ne bi bilo "e pa nisam znala" posle svake negativne adminka bi trebala razmeniti koju poruku sa obe strane, kod npr dve negativne napisati vidljivo svima "upozorena" sa datumom upozorenja ispod fotografije naloga, sto bi naravno, moglo da se koriguje posle npr 20pozitivnih saradnji.
2013 08 08
[slika:72e9985a-2b5c-4b3c-83b6-753e12658382] Mislim da sam sve rekla [:vrtoglav]
2013 08 08
[:osmeh] Dovoljno sasvim...
2013 08 08
[:osmeh] [:poljubac]
2013 08 08