Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Hajde da caskamo....:)

Hej hej... bas me zanima da li uvek kada posetite neciji profil(bez obzira da li vam je kupac, prodavac ili tek onako pregledate ponudu) da li uvek gledate i citate utiske... :) To me bas sad zanima, kako vi...:) Ja uglavnom pogledam, pogotovo ukoliko ima negativnih aa treba napraviti saradnju :)
2018 04 11
Ja volim da citam utiske i omiljene predmete clanica, tako nadjem dosta stvari :D
2018 04 11
Utiske ne gledam samo ukoliko ima bas mnogo pozitivnih bez negativne. Ukoliko ima neku negativnu trazim samo nju, pozitivne ne citam. A na primer ukoliko ima desetak pozitivnih (kao jaaaa x-) ) gledam vreme kada su nastale, ako mi je nesto sumnjivo otvaram i sve te profile na brzinu da vidim njihove utiske. :") x-)
2018 04 11
Nego , jel prodadoste sat ? Nesto ste mi bas raspolozeni :o :D :D :D :)
2018 04 11
Čitam profil prvo to je osnovno ali to ne radi masa članica ovde.. Utiske iz radoznalosti.. Ma čitam sve čak i postove određenih članica koje su mi zanimljive.. Bilo da učestvujem ili ne u diskusiji...
2018 04 11
> janavoj: > Ja volim da citam utiske i omiljene predmete clanica, tako nadjem dosta stvari :D Joj i ja gledam omiljene predmete kod onih clanica koje imaju slican ukus kao ja! Hahahahhaa....ponekad se osecam kao balkanski spijun zbog toga! Obavezno citam opis profila i ma kakve da su stvari, cim vidim nesto tipa: DAJEM NEGATIVNE AKO NE ODGOVARATE NA PORUKU ili CENE FIKSNE, PRVO UPLATA PA SLANJE i slicne Caps Lock imperative i zaprecene sankcije bezim glavom bez obzira hahahaha.....plase me ti besni prodavci. :') :') :') Moram priznati da sam masu puta kupila nesto jer me prijatna komunikacija sa pozitivnom clanicom podstakla na to. I obrnuto naravno....
2018 04 11
Profil obavezno procitam ako sam kupac..ovako retko. Kada kupujem zanima me nacin uplate, slanja i sl. Utiske prelistam i kada sam kupac i prodavac, detaljisanje zavisi od slobodnog vremena i/ili zainteresovanosti.. Ponekad prelistam "omiljene predmete" par puta sam tako nasla stvari za kupovinu :)
2018 04 11
ja vam upravo gledam profile😂
2018 04 11
uglavnom caskaju mladje osobe and thats what i need😍
2018 04 11
kad vec caskamo. bude mi krivo kad na forumu komentarisem nesto ,, ruzno'' ako tako mogu da nazovem to, tacnije odbrusim odgovor sto mi se u zivotu desava 1x u 10god i stvarno mi bude mnogo zao. Ali nakupe mi se zivot, fax, kamen u bubregu, nejednake obrve, decko, roditelji, kvazi prijatelji, neprijatelji, tudja nekultura, pala bomba u stanu i ostale misterije univerzuma i onda bas tesko svarim stoti put kad potrazis odredjeni predmet a nude ti hvataljku za salate😂😂😂 ok ne bukvalno ali ni blizu trazenog. Svejedno, bude mi zao skoro sam negde komentarisala nesto gde devojka trazi modernu teksas jaknu nude joj sve samo ne to😂 Ovo skretanje sa teme su moja ispovest danas😂 Hvala na saslusanju. Sto se teme tice, gledam i ja utiske, ume da bude zabavno.
2018 04 11
> nezaboravime: > kad vec caskamo. bude mi krivo kad na forumu komentarisem nesto ,, ruzno'' ako tako mogu da nazovem to, tacnije odbrusim odgovor sto mi se u zivotu desava 1x u 10god i stvarno mi bude mnogo zao. Ali nakupe mi se zivot, fax, kamen u bubregu, nejednake obrve, decko, roditelji, kvazi prijatelji, neprijatelji, tudja nekultura, pala bomba u stanu i ostale misterije univerzuma i onda bas tesko svarim stoti put kad potrazis odredjeni predmet a nude ti hvataljku za salate😂😂😂 ok ne bukvalno ali ni blizu trazenog. Svejedno, bude mi zao skoro sam negde komentarisala nesto gde devojka trazi modernu teksas jaknu nude joj sve samo ne to😂 > Ovo skretanje sa teme su moja ispovest danas😂 Hvala na saslusanju. > Sto se teme tice, gledam i ja utiske, ume da bude zabavno. Hahahahahahah lepo je ovako bas da ćaskamo ...😄😄 da razmenjujemo iskustva itd. :)
2018 04 11
> Zagica: > Nego , jel prodadoste sat ? Nesto ste mi bas raspolozeni :o :D :D :D :) Hahahahah kako se setiste:)) Jesam. Stvarno pao mi je kamen sa srca, samo da sam ga izbacila iz kuce vise nisam mogla... kupite tako za mene npr skupocenu stvar i posls sat vremena shvatite da nije trebalo to da uradite....tri dana sam bila u paklu ali hvala Bogu sve je na kraju dobro :) :) Iii daa definitino svi treba da se trudimo da budemo raspolozeni i da prenosimo to na drugeee zaistaaa sve ce biti mnogo bolje i lepse u zivotu :) ❤
2018 04 11
Ja sam gledajuci utiske jednoj clanici nasla pozitivan u kom stoji *Sve ok, stvari su malo pocepane, ali nema veze* 😂 Uz to ima 4 negativna odavno dobijena, ali skoriji su dobri 😄
2018 04 11
> jacaikaja: > Ja sam gledajuci utiske jednoj clanici nasla pozitivan u kom stoji *Sve ok, stvari su malo pocepane, ali nema veze* 😂 Uz to ima 4 negativna odavno dobijena, ali skoriji su dobri 😄 Hahahaha pozitivan utisak...ta je bas bila tolerantna. :D Ja citam utiske i svasta nesto kad pravim pauzu od spremanja ispita, to me relaksira. :) :D
2018 04 11
> nezaboravime: > kad vec caskamo. bude mi krivo kad na forumu komentarisem nesto ,, ruzno'' ako tako mogu da nazovem to, tacnije odbrusim odgovor sto mi se u zivotu desava 1x u 10god i stvarno mi bude mnogo zao. Ali nakupe mi se zivot, fax, kamen u bubregu, nejednake obrve, decko, roditelji, kvazi prijatelji, neprijatelji, tudja nekultura, pala bomba u stanu i ostale misterije univerzuma i onda bas tesko svarim stoti put kad potrazis odredjeni predmet a nude ti hvataljku za salate😂😂😂 ok ne bukvalno ali ni blizu trazenog. Svejedno, bude mi zao skoro sam negde komentarisala nesto gde devojka trazi modernu teksas jaknu nude joj sve samo ne to😂 > Ovo skretanje sa teme su moja ispovest danas😂 Hvala na saslusanju. > Sto se teme tice, gledam i ja utiske, ume da bude zabavno Da,slazem se za to da cesto clanice lepo napisu da traze moderno nesto,a nude se stvari bukvalno totalno demode. Pa se iznerviram ja sto vidim to, a kako li je onoj koja je trazila. Nego dobro,nekome cilj opravdava sredstva. :)
2018 04 11
1 2 3