Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

⭐CASKANJE⭐

Zdravo devojke,interesuje me da li neka od Vas zna nekog ko želi da otkupi nove kozmeticke proizvode tipa nivea u normalnom roku po nizim cenama od prodajnih? Ako neko nekog zna moze mi pustiti poruku,ili možda želi neka od Vas.. Hvala unapred!
2018 08 18
Evo ti @ladyblue,ona stalno trazi kozmetiku😁💗💗💗
2018 08 19
A ja kuci,moram sve 4 u vis😂😂😂😂
2018 08 19
> *STARS*: > Evo ti @ladyblue,ona stalno trazi kozmetiku😁💗💗💗 Lady dekintirana trenutno zbog silnih zdravstvenih problema..... Do daljnjeg ne kupujem, nisam u mogućnosti....
2018 08 19
Drage devojke, Proširite prodaju na društvenim mrežama! Pružam usluge profesionalnog vođenja stranica na društvenim mrežama (facebook, instagram) po povoljnoj ceni. Posao obuhvata: - kreiranje i objavljivanje zanimljivog sadržaja - povećanje vidljivosti stranice - plaćeno reklamiranje. Ukoliko želite da razvijete svoj biznis na društvenim mrežama kontaktirajte me kako bismo razgovarali o detaljima i pogodnostima za Vas. Kontakt: [email protected] ;)
2018 09 04
Ovo nije tema ni za kakve reklame ;)
2018 09 04
Ovo je propao kafic,u prevodu birtija i to prazna😂😂😁😁
2018 09 05
Još da "turimo" karirane stolnjake i one plehnate pepeljare... :D :D Šalim se, naravno. Žao mi je što je skoro sve na ovom sajtu naprosto nekako stalo. Nije da nema saradnji, ima, ali više nema onakvog druženja po forumu.... :/
2018 09 05
@Lady Sta se desava..kazes zdravstveni problemi,nadam se nije nesto ozbiljno?
2018 09 05
Ma, ima kako nema, evo družimo se :D taman ću sa vama da podelim jednu lepu vest: ćeeka će mi dobiti batu ili seku :D a termin predviđeni je isti u dan njenom predviđenom terminu ahahhahaah hit :D
2018 09 05
> jelena2606: > @Lady Sta se desava..kazes zdravstveni problemi,nadam se nije nesto ozbiljno? Jeste Jelena.... Ali rešiće se.
2018 09 05
> Debela_devojka: > Ma, ima kako nema, evo družimo se :D taman ću sa vama da podelim jednu lepu vest: ćeeka će mi dobiti batu ili seku :D a termin predviđeni je isti u dan njenom predviđenom terminu ahahhahaah hit :D Čestitam srce drago, i želim sve najlepše ♥️♥️♥️
2018 09 05
> Debela_devojka: > Ma, ima kako nema, evo družimo se :D taman ću sa vama da podelim jednu lepu vest: ćeeka će mi dobiti batu ili seku :D a termin predviđeni je isti u dan njenom predviđenom terminu ahahhahaah hit :D Cestitke od srca💖💖💖💖 Bas lepa vest😊
2018 09 05
> Debela_devojka: > Ma, ima kako nema, evo družimo se :D taman ću sa vama da podelim jednu lepu vest: ćeeka će mi dobiti batu ili seku :D a termin predviđeni je isti u dan njenom predviđenom terminu ahahhahaah hit :D OPaa Debela,vidim bila si "vredna" u toku leta :') :') Divna vest <3
2018 09 05
Čestitam Debela!!!! Bravo!!! :") :") <3 <3 A meni su klinci krenuli konačno u novi vrtić pa se sad privikavamo na nove drugare i vaspitačice. So far so good ,:)
2018 09 05
1 2 ... 54 55 56 57 58 59 60 ... 72