Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

STARS vikend nagradna igra

Ja i muž tražili :D ćorče. Mada je teško sa telefona
2018 05 12
Muž i ja *
2018 05 12
Da, haos je preko fona
2018 05 12
> Debela_devojka: > Muž i ja * Opravdavam x-) <3 <3
2018 05 12
Eee, srpska moja jezika cccc :D
2018 05 12
Mozda me sa ovim poklonom lepo krene sledece nedelje pa uspem i decu uspesno da prebacim u drugi vrtic koji nam je mnoooogo blize! Drzite mi fige da uspem! :")
2018 05 12
I ja nabadam na tel,mada i nisam kod kuce...
2018 05 12
> lokibg: > Mozda me sa ovim poklonom lepo krene sledece nedelje pa uspem i decu uspesno da prebacim u drugi vrtic koji nam je mnoooogo blize! > Drzite mi fige da uspem! :") Ja donosim samo srecu,ne brini,"proricem" ti sjajnu buducnost,moja bankarko ,:)
2018 05 12
> LadyBlye: > Mene je zbunilo prvo to što je "sveže napravljen"- muški rod pa kako nisam ubola iz prve majicu, nisam više ni gledala majice jer sam se vodila time da je "on"- pa od šortseva preko bermuda odlutah do sakoa... Hehehe ;) > A, i net mi koči i baguje... > U svakom slučaju, zabavno je svakako i još jednom iskrene čestitke dobitnici-pobednici <3 Pa bukvalan prevod Fresh made je sveze napravljen- odnosi se na poklon koji je u muskom rodu. E,nemoj da se bunis celo popodne sam lupala glavu sta da stavim kao zadatak x-) x-) x-)
2018 05 12
> *STARS*: > > lokibg: > > Mozda me sa ovim poklonom lepo krene sledece nedelje pa uspem i decu uspesno da prebacim u drugi vrtic koji nam je mnoooogo blize! > > Drzite mi fige da uspem! :") > Ja donosim samo srecu,ne brini,"proricem" ti sjajnu buducnost,moja bankarko ,:) Hahahahhahahhahahhaha.............joooj kad bih stvarno bila bankarka bilo bi sirotinje na sve strane-tako sam strucna sa parama hahahaha :') :') :') :')
2018 05 12
> lokibg: > > *STARS*: > > > lokibg: > > > Mozda me sa ovim poklonom lepo krene sledece nedelje pa uspem i decu uspesno da prebacim u drugi vrtic koji nam je mnoooogo blize! > > > Drzite mi fige da uspem! :") > > Ja donosim samo srecu,ne brini,"proricem" ti sjajnu buducnost,moja bankarko ,:) > Hahahahhahahhahahhaha.............joooj kad bih stvarno bila bankarka bilo bi sirotinje na sve strane-tako sam strucna sa parama hahahaha :') :') :') :') A ja sam ti strucna sa ovim drugim....hehehe :') :')
2018 05 12
Nema veze, bitna je dobra volja! x-)
2018 05 12
Bravo lokibg :) Uh, ja se nisam uspavala za prijavu, ali jesam za igranje :/
2018 05 12
Cestitke Loki
2018 05 12
> Marija-Maja: > Bravo lokibg :) > Uh, ja se nisam uspavala za prijavu, ali jesam za igranje :/ Zao mi je :( ,budi tu sl.subote :*
2018 05 12