Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li vam stizu poruke ?

Ja sam zbog tog kasnjenja poruka na mail propustila jednu saradnju letos. Bila sam na moru i naravno krpice mi nisu padale ni na kraj pameti, mislila sam da ce mi svakako stici mail ako mi neko posalje poruku. Kada sam se vratila sa mora usla sam bezveze na krpice i videla jedno 4-5 poruka od clanice koja se raspitivala za predmet. Na kraju je devojka popizdela misleci da je kuliram i u fazonu ok kad si toliko nezsinteresovana za prodaju i toliko bezobrazna da ne mozes cak ni da odgovoris odustajem od kupovine! :) Naravno napisala sam joj za problem i pitala da li je ipak i dalje zainteresivana za kupovinu i onda je ona mene iskulirala... Tako da eto. Sad mi poruke kasne po par sati ali makar stignu.
2018 08 20
Meni je na pocetku stizali na mail, pa onda jedan izvestan vremenski period uopste nije(duzi period) i sad opet stizu, doduse malo kasne ali stizu😁
2018 08 20
Meni na sajtu nikad ne stizu, tako je od pocetka...
2018 08 20
Idite u setovanja na telefonu i izaberite opciju sinhronizacije maila i telefona. Ili probajte da obrišete keširane podatke koje možda guše sistemske funkcije. A ako ne dobijate poruke ni na mail bacite pogled u kategoriju Društveno iili Promocije ako je Gmail u pitanju. Trebalo bi da su tamo....
2018 08 20
Znate li gde su moje poruke sa MK - u Nepozeljnim 😂😂😂😂 Ne mogu da verujem 😂😂😂
2018 08 20
Merni sva obavestenja stizu na mejl ali ja tamo ulazim samo kada mi treba neka informacija odatle ahahha
2018 08 22
Meni u poslednjih mesec dana kasne po par sati ili jedan dan. Jos jedan bag.
2018 08 22
Stize obavestenje ali posle par sati uglavnom. :D
2018 08 31
1 2