Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Drske I bezobrazne clanice!

I da je sat 80 000 , a da ona ima stvari za bebe , i da je od nje stiglo 15 poruka , ne mogu i ne zelim da opravdam ovaj nacin komunikacije . Stizu mi svakakve poruke , ubija me milion "zelim " na dan bez ikakvog komentara , trazenje razmena iako , za razliku od Tebe , sam napisala sta dolazi u obzir za razmenu . Nikog ne ostavim bez odgovora , pristojnog . Ti cak ne vidis nista lose u ovom , dalje je besmisleno pricati . Nek ostane taj povez preko usta .
2018 10 10
> Anita1: > PA AJDE OBJAVI CELU PREPISKU AKO SMES!!!JA NISTA NE RADIM BEZ RAZLOGA!!! Tako da prestani da me ovde pljujes jer si sama zaslužna za to sto sam ti tako odgovorila brr!!!! Ajde objavi sve sto imas, a sto se ne razlikuje ni najmanje od one sto sam ovde prilozila pre par sati, izvoli draga!
2018 10 10
Aha I jos nesto.... Evo I poslednje por od drage clanice.. Ides na posebnu temu u forumu draga, kao I na crnu listu, taj recnik tamo gde si navikla... pre 23 sata Zara29 😘 Anita1 Hahah nemas pametnija posla pre 13 minuta Anita1 HAHAHAHAH toliko ti je dosadan taj tvoj mali jadni patetični život. U redu je,slobodno se zabavi posto si jadnica 😉 pre 10 minuta
2018 10 10
Ma ovde niko nije normalan.nemam ja vremena da gubim na vas.adio...
2018 10 10
> Zara29: > Aha I jos nesto.... Evo I poslednje por od drage clanice.. > Ides na posebnu temu u forumu draga, kao I na crnu listu, taj recnik tamo gde si navikla... > pre 23 sata > Zara29 > 😘 > Anita1 > Hahah nemas pametnija posla > pre 13 minuta > Anita1 > HAHAHAHAH toliko ti je dosadan taj tvoj mali jadni patetični život. U redu je,slobodno se zabavi posto si jadnica 😉 > pre 10 minuta Pa i jesi jadna jadnica. Sve sto sam rekla iza toga stojim. Paljba.
2018 10 10
> Anita1: > 3 poruke si mi poslala iste.jos prvi put sam rekla da necu razmenu jer mi se ne sviđaju tvoje stvari!kao prvo sve su 40,42 a ja nosim 36!!! Ne znam čemu dalje navaljivanjje za sat!imas pun sajt satova pa smaraj dalje!!i moj sat nije precenjen,plaćen je 1700din!nijednom nošen jer je prevelik za ruku.tako da članice,unormalite se. 😮😮😮 Lepo rekoh da ne mogu da zamislim dovoljno dobar razlog. ČOVEČE, 3 PORUKE JE POSLALA?! Sram je bilo!!! Iskreno, očekivala sam da Vam je, u najmanju ruku, sve po spisku. Kada vidim ovo zaista se pitam u kakvom svetu živimo i čemu se nadamo 🤔
2018 10 10
@Anita1 smesna si I jadna, ocigledno I jako iskompleksirana devojcica, samo na pogresnom mestu lecis svoje komplekse!
2018 10 10
Anita nam je upravo rekla sve o sebi . The End .
2018 10 10
I NEMOJ DA MENJAS TU PREPISKU BRE!!IZBACI ONAKO KAKO IDE
2018 10 10
Ne opravdavam Anitun recnik, ali izvini postavljacice bas si nasrtljiva, devojka kaze menjam za pare, trebalo je da kazes ok hvala ti se ubeđujes s njom.
2018 10 10
> NinaKg: > > Anita1: > > 3 poruke si mi poslala iste.jos prvi put sam rekla da necu razmenu jer mi se ne sviđaju tvoje stvari!kao prvo sve su 40,42 a ja nosim 36!!! Ne znam čemu dalje navaljivanjje za sat!imas pun sajt satova pa smaraj dalje!!i moj sat nije precenjen,plaćen je 1700din!nijednom nošen jer je prevelik za ruku.tako da članice,unormalite se. > 😮😮😮 > Lepo rekoh da ne mogu da zamislim dovoljno dobar razlog. ČOVEČE, 3 PORUKE JE POSLALA?! Sram je bilo!!! > Iskreno, očekivala sam da Vam je, u najmanju ruku, sve po spisku. Kada vidim ovo zaista se pitam u kakvom svetu živimo i čemu se nadamo 🤔 Ma kakve 3 poruke, sveukupno mozda!
2018 10 10
CapsLk te cini bas vaznom 8-) Sad cemo vec da te gledamo drukcije . Mudro . Moze i jos uzvicnika , nije naodmet .
2018 10 10
Marijana , ona nije navaljivala posle tog da ova menja za novac , samo je objasnila zasto je uopste poslala poruku .
2018 10 10
Marijana , ona nije navaljivala posle tog da ova menja za novac , samo je objasnila zasto je uopste poslala poruku .
2018 10 10
> Anita1: > I NEMOJ DA MENJAS TU PREPISKU BRE!!IZBACI ONAKO KAKO IDE Ma sram te bilo bednice, sta to pokusavas, hajde izbaci da vidimo sta to ti imas! Lepo se vidi redosled svih poruka, hronoloski I tematski logicno povezanih, nije bilo mesta nikakvim izmenama, brisanju I dodavanju, sta to pokusavas nek ti na obraz ide, koji ocigledno nemas!
2018 10 10