Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Drske I bezobrazne clanice!

Nemamo celu prepisku, pa ne vidimo cime je doticna bila bas ovoliko revoltirana da ovako nevaspitano odgovori... svakako nema opravdanja, ako je necim bila izrevoltirana (sta god) mogla je prosto da prestane da odgovara na prepisku i cao, i to mi je kulturnije od ovoga
2018 10 10
Super sto ste rekli, da znamo s kim da ne saradjujemo, ko sto rece AppleRed.
2018 10 10
> MikiKE: > Nemamo celu prepisku, pa ne vidimo cime je doticna bila bas ovoliko revoltirana da ovako nevaspitano odgovori... svakako nema opravdanja, ako je necim bila izrevoltirana (sta god) mogla je prosto da prestane da odgovara na prepisku i cao, i to mi je kulturnije od ovoga To sam i ja pomislila...Narvno nije opravdanje..Ali moram priznati,iako nisam osoba koja koristi psovke u svom recniku,naravno omakne mi se s vremena na vreme :") ,desavalo mi se u toku konverzacije na Mk,da se jedva suzdrzim,od neke onako socne ,:)
2018 10 10
> MikiKE: > Nemamo celu prepisku, pa ne vidimo cime je doticna bila bas ovoliko revoltirana da ovako nevaspitano odgovori... svakako nema opravdanja, ako je necim bila izrevoltirana (sta god) mogla je prosto da prestane da odgovara na prepisku i cao, i to mi je kulturnije od ovoga Istina, ali ma šta god da je opravdanja za ovoliko "bogat" rečnik nema.....
2018 10 10
Evo cele prepiske 😊
2018 10 10
Pa....Blago receno uzas :(
2018 10 10
Zara29, Ukoliko sami znate da ste se prema dotičnoj Anita1 postavili kulturno i ljubazno, da ste bili korektni..apsolutno za ovako nešto ovde nema niko baš nikakvo pravo da od Vas "zahteva" da objavite celu prepisku, niti ste "dužni" da za ovako nešto bilo kome "polažete račune". Lično Vaša dobra volja je bila što ste uopšte ovo ružno iskustvo i podelili sa svima nama ovde, upozirili na to kako se ophodi članica Anita1. A, ko ima i najmanju sumnju neka samo izvoli i neka se lično obrati dotičnoj sa "bogatim" rečnikom. Dno!
2018 10 10
Lady ali po nekim pisanim ili nepisanim pravilima sajta,ako se ukazuje na bilo koju osobu u negativnom kontekstu,treba i da se iznesu dokazi za to...Cini mi se da i kada se adminu zale,da treba da daju neki dokaz,ukoliko zele da im se skine negativna ocena...Jer ako bude drugacije i ja i ti i bilo koja druga clanica mozemo zacas da se nadjemo ni krive ni duzne na"stubu srama"
2018 10 10
E za ovakve treba da postoji opcija PRIJAVI pa lepo prijavis bolida, pa nek je banuju, za svaku uvredljivu komunikaciju i ovakav recnik. I bas to, crna lista.
2018 10 10
LadyBlye, naravno da nisam celu prepisku prikazala ni zbog cijeg zahteva vec je to bio moj izbor, htela sam samo da vidite da doticna nije bila nicim isprovocirana s moje strane, bar ja tako mislim, evo same procenite.. Ja se jos uvek cudom cudim zasto je tako drsko odgovarala na moje, cini mi se, sasvim normalne i pristojne poruke
2018 10 10
Ma ajde... i vise si nego korektno i normalno iskomunicirala... nadrndani nevaspitani stvor.
2018 10 10
> MikiKE: > E za ovakve treba da postoji opcija PRIJAVI pa lepo prijavis bolida, pa nek je banuju, za svaku uvredljivu komunikaciju i ovakav recnik. > I bas to, crna lista. Da u pravu sI, potpuno se slazem, zaista bi trebalo da moze da se prijave ovakvi slucajevi
2018 10 10
Skroz mi je u redu cak i ignorisanje, prosto nisi duzan da odgovoris na svaki upit i svaku poruku, uljudno - ne, hvala je za neke visa instanca... prosto neka je samo izignorisala komunikaciju s tobom... ali OVO , vredjanje, omalovazavanje... ja bi to - ban. Pa idi s tim recnikom onom ko te tako vaspitao.
2018 10 10
> jelena2606: > Lady ali po nekim pisanim ili nepisanim pravilima sajta,ako se ukazuje na bilo koju osobu u negativnom kontekstu,treba i da se iznesu dokazi za to...Cini mi se da i kada se adminu zale,da treba da daju neki dokaz,ukoliko zele da im se skine negativna ocena...Jer ako bude drugacije i ja i ti i bilo koja druga clanica mozemo zacas da se nadjemo ni krive ni duzne na"stubu srama" Jeco, vrlo i veoma dobro je odavno ovde poznato to da mnogi krše debelo ona najosnovnija pravila sajta, pa vidim baš da su na "stubu srama", kako ne- eno ih "landaraju" po sajtu "sve u šesnaest" kao da su Majka Tereza, Bože me 'prosti.
2018 10 10
> Zara29: > LadyBlye, naravno da nisam celu prepisku prikazala ni zbog cijeg zahteva vec je to bio moj izbor, htela sam samo da vidite da doticna nije bila nicim isprovocirana s moje strane, bar ja tako mislim, evo same procenite.. Ja se jos uvek cudom cudim zasto je tako drsko odgovarala na moje, cini mi se, sasvim normalne i pristojne poruke Kao što već rekoh, to je apsolutno Vaša dobra volja. Mnogi bi odavde trebali odavde "leteti" zbog daleko gorih stvari, a koliko vidimo iz priloženog nekultura je ovde baš uzela maha, na žalost. Tačnije, nekultura je za ovakvo ophođenje Anite blaga reč.
2018 10 10