Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Drske I bezobrazne clanice!

TatCat, potpisujem svaku rec u zadnjem odgovoru. Clanice "stvari na profilu su mi taj-i-taj broj, podrazumeva se da je to moja konfekcijska velicina" da odrastu. Ja npr. uglavnom nosim M/L, na profilu imam stvari od XXS do L, jel to onda treba da znaci da mi sve te velicine odgovaraju? Clanica npr. dobije hrpu stvari koje joj ne odgovaraju po velicini pa ih ubaci ovde, znaci, mora da se podrazumeva da nosi tu velicinu? I sta ako neko 3, 5 10x pita za razmenu, ujeda li time? Ajde bre vise, princeze na zrnu graska, saberite se i odrastite. Zara29, hvala na upozorenju.
2018 10 10
Takodje sam pomislila da je izostavljeno nesto vazno, ali clanica Anita izgleda ima neki problem. "Malo" je problematican ton i stil.
2018 10 10
> MlleSanja: > Takodje sam pomislila da je izostavljeno nesto vazno, ali clanica Anita izgleda ima neki problem. "Malo" je problematican ton i stil. Ne, ja izazivam clanicu neka screenshot sve sto ima, tj sve sto nas ubedjuje da ima, bez ociglednih argumenata I dokaza, ja nisam sakrila apsolutno niti jedno jedino slovo
2018 10 10
Zara , mislim da nema potrebe , ona je u komentarima vec dovoljno rekla o sebi . Nema nikakve svesti sta tu nije u redu , po njoj , mi treba da se unormalimo . Ako je njen nastup normalan , neka , hvala , bolje da nas je sto manje tako "normalnih " .
2018 10 11
> TatCat: > Zara , mislim da nema potrebe , ona je u komentarima vec dovoljno rekla o sebi . Nema nikakve svesti sta tu nije u redu , po njoj , mi treba da se unormalimo . Ako je njen nastup normalan , neka , hvala , bolje da nas je sto manje tako "normalnih " . Ma strasno! Nemam reci!
2018 10 11
Zara, napad je najbolja odbrana... opusti se... devojka je samo nevaspitana i bahata.
2018 10 11
Auuuu bre... Ma, i sto poruka neko da pošalje kakve veze ima ukoliko su to kulturne, normalne poruke?!? Svašta! Za par poslatih poruka odmah psovke i uvrede, ne ide to tako nikako. Ima gomila onih koje ti bukvalno zatrpaju inbox porukama "Želim" ovo, ono, i još desetinu stvari, pa zar se za tako nešto treba koristiti takav rečnik? Bože me sačuvaj, eto! Još se i ovde koliko vidim u komentarima baš "divno" izražava. Takođe, naziva Zara29 jadnicom, heeej! Pa, što nema smisla zaista nema. Drsko, nevaspitano i krajnje bezobrazno "derle"!!!
2018 10 11
Nema potrebe trositi vreme i reci, jer kao sto rece LadyBlye vidi se da je u pitanju nevaspitano i bezobrazno derle.... Hvala clanici na upozorenju.
2018 10 11
1 2 ... 4 5 6