Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Prevarena sam. Potrebna mi je pomoc

Cerka je nosila s/m, a sad nosi m/l, znam tacno razliku u velicinama, a i odokativno ih uglavnom snimim, kad gledam uzivo, naravno. Negde je s klasican 36, a negde moze i za 38. Meni su svake s velike, iskljucivo mi xs odgovaraju ili decije 158. To me sad buni, jer je rekla da su uske, a nisu, ali tebi model odgovara..verovatno ti nisu uske, jer su broj vece. Ja retko kupujem na sajtu farmerke i pantalone, jer mi treba tacno svaka mera- struk, zadnjica, butina, sirina kraja nogavice, duzina nogavice.. i sramota me je da onda jos dodatno pitam da li se rastezu i koliko. Kad merim, bas detaljno merim, izmerim i maksimalna rastezanja ako clanica nije sigurna, jer zelim da osoba koja kupi, bude zadovoljna. Cak su od mene kupovali bez trazenja mera i bili zadovoljni, jer tacno oznacim i opisem predmet. Ako neko hoce da uvali nesto, moze da pogleda Vasu listu omiljenih i formira mere koje se uklapaju. Ako su bile jeftine, uracunaj postarinu i okaci na profil, ako je vec dobar model. Duzinu pogresiti za 10 cm nije moguce, sem ako ih nije uopste merila..moguce je pogresiti 1-2 cm
2018 12 05
Drage korisnice,vec sam pisala po forumi i adminu ali bezuspesno.Osoba koja je mene prevarila j dalje radi i opet je uradilo isto-ostetila novu korisnicu.Mislim da su ovakve stvari za blokrianje.!!Mora da postoji nacin da se zastite prodavci ali i kupci.Takodje i posle nje sam imala dosta saradnji sa divnim korisnicama ali i dalje mi stoji OSVETNICKI negativan komentar!.....Zalazem se samo za korektnu i fer saradnju.Ne znam zasto se ne reaguje na ovakve stvari????????? Ostavicu prepiske dole🤷🏼‍♀️
2019 07 10
3x ista stvar se ponavlja i niko da izreaguje?Krivo mi je sto se ovakve stvari desavaju imam dugogodisnje iskustvo na Kupindu i nikad mi se ovakve stvari nisu desavale.🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️
2019 07 10
1 2