Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Opet štrajkuju

Ne znam devojke za vas, ali ja nikad srecnija :) Jos jednom se pokazalo da tek kad ostanemo bez nekoga/necega, shvatimo koliko nam znaci ;)
2019 03 28
> MALAODSTILA: > Ne znam devojke za vas, ali ja nikad srecnija :) Jos jednom se pokazalo da tek kad ostanemo bez nekoga/necega, shvatimo koliko nam znaci ;) Videćemo sutra da li će pošiljke krenuti ka svojim odredištima....
2019 03 28
> LadyBlye: > > MALAODSTILA: > > Ne znam devojke za vas, ali ja nikad srecnija :) Jos jednom se pokazalo da tek kad ostanemo bez nekoga/necega, shvatimo koliko nam znaci ;) > Videćemo sutra da li će pošiljke krenuti ka svojim odredištima.... Taman htedoh da Vam ponudim mustuluk za ono na tv-u, ali sad ovo u Blicu... ;) Salu na stranu, ja ujutru idem do poste i javicu ovde kakva je situacija na terenu.
2019 03 28
> MALAODSTILA: > > LadyBlye: > > > MALAODSTILA: > > > Ne znam devojke za vas, ali ja nikad srecnija :) Jos jednom se pokazalo da tek kad ostanemo bez nekoga/necega, shvatimo koliko nam znaci ;) > > Videćemo sutra da li će pošiljke krenuti ka svojim odredištima.... > Taman htedoh da Vam ponudim mustuluk za ono na tv-u, ali sad ovo u Blicu... ;) > Salu na stranu, ja ujutru idem do poste i javicu ovde kakva je situacija na terenu. Idem i ja sutra u poštu, ali oni ne daju nikakve info vezane za štrajk... Javljam i ja sutra da li je još nekome stigao moj paket, kao i ti da li su meni stigli neki paketi od ponedeljka.
2019 03 28
> LadyBlye: > > srebrna: > > Mada, ako vam uopšte ne stignu ili pak stignu oštećene i tada imate pravo na odštetu. > > Za prvi slučaj kao pošiljalac, za drugi opet kao pošiljalac ili primalac. > > Sve imate na linku koji sam podelila još na početku teme. > Mislila sam da je ovde reč o tome za odštetu ukoliko paketi ne stignu.... > Izvinjavam se, pogrešno sam shvaćena, no to ovde nije ništa novo i već je prešlo u naviku. 😁😁😁 > Izvinjavam se još jednom, a zbog čega tačno "evo ne znam, BogU mi".. 😁😁😁😁😁😁😁 Ne znam što se izvinjavaš, Lady. Svako ima pravo da nešto shvati ili ne shvati. Ukoliko paket uopšte ne stigne, kao primalac nemaš prava na odštetu jer, logično, nemaš adresnicu. Ali, recimo, zamislimo situaciju... Ti kao kupac si uplatila unapred troškove poštarine. Pošiljka ne stiže (nevezano za štrajk). Izgubljena. Adresnicu ima pošiljalac i on pokreće proces odštete. Usput se tebi izvinjava i u svoje ime i u ime Post Expressa ili bilo koje druge kurirske službe koja ti je izgubila cenjeni predmet. Prodavac tebi nadoknađuje cenu predmeta (ukoliko si uplatila unapred) ili ne, ukoliko nisi uplatila. Prodavac-pošiljalac je oštećen. Podnosi zahtev za odštetu i nadoknađuje mu se u visini 5x poštarina. E, sad, zamisli, ja tebi šaljem kaput od 8.000 dinara. Oni mi ga izgube. Kaput težak 2 kg. 5x240= 1200. Ako je išlo sa otkupom 5x320=1600 din. Ja sam svakako na gubitku, još i većem ukoliko si mi kaput uplatila unapred...
2019 03 28
> MALAODSTILA: > > LadyBlye: > > > MALAODSTILA: > > > Ne znam devojke za vas, ali ja nikad srecnija :) Jos jednom se pokazalo da tek kad ostanemo bez nekoga/necega, shvatimo koliko nam znaci ;) > > Videćemo sutra da li će pošiljke krenuti ka svojim odredištima.... > Taman htedoh da Vam ponudim mustuluk za ono na tv-u, ali sad ovo u Blicu... ;) > Salu na stranu, ja ujutru idem do poste i javicu ovde kakva je situacija na terenu. Ne verujem da bi predstavnici sindikata pisali na oficijalnom sajtu da je postignut dogovor, a da nije tako. Blicu, naravno, ne verujem ni reč
2019 03 29
Dakle, da rezimiramo - pošto vas odšteta zanima - primalac u slučaju prijema pošiljke (zakasneli rok uručenja/oštećena/nepotpuna). Pošiljalac sve to isto kao primalac plus neisporučena pošiljka. Odšteta 5x poštarina. Scenario - primalac platio unapred pošiljku: 2 varijante. 1. platio predmet i poštarinu unapred, nije stigla. Pošiljalac nadoknađuje sve. 2. platio samo poštarinu, nije stigla. Pošiljalac nadoknađuje sve. Uz gratis da je prodavac fer i korektan i da će pristati da troškovi idu preko njegove grbače za nešto što nije kriv. U suprotnom, ispašće prevarant. Ključno je razumevanje između prodavca i kupca koje je veoma često u ovakvim situacijama problematično, ali zato postoje adresnice sa PE brojem i dokazom da je nešto poslato. Ja o ovome mogu do sutra.... Elem, neka štrajkuju i dalje. Niko neće crći.
2019 03 29
> srebrna: > > LadyBlye: > > > srebrna: > > > Mada, ako vam uopšte ne stignu ili pak stignu oštećene i tada imate pravo na odštetu. > > > Za prvi slučaj kao pošiljalac, za drugi opet kao pošiljalac ili primalac. > > > Sve imate na linku koji sam podelila još na početku teme. > > Mislila sam da je ovde reč o tome za odštetu ukoliko paketi ne stignu.... > > Izvinjavam se, pogrešno sam shvaćena, no to ovde nije ništa novo i već je prešlo u naviku. 😁😁😁 > > Izvinjavam se još jednom, a zbog čega tačno "evo ne znam, BogU mi".. 😁😁😁😁😁😁😁 > Ne znam što se izvinjavaš, Lady. > Svako ima pravo da nešto shvati ili ne shvati. > Ukoliko paket uopšte ne stigne, kao primalac nemaš prava na odštetu jer, logično, nemaš adresnicu. > Ali, recimo, zamislimo situaciju... Ti kao kupac si uplatila unapred troškove poštarine. Pošiljka ne stiže (nevezano za štrajk). Izgubljena. > Adresnicu ima pošiljalac i on pokreće proces odštete. Usput se tebi izvinjava i u svoje ime i u ime Post Expressa ili bilo koje druge kurirske službe koja ti je izgubila cenjeni predmet. > Prodavac tebi nadoknađuje cenu predmeta (ukoliko si uplatila unapred) ili ne, ukoliko nisi uplatila. Prodavac-pošiljalac je oštećen. Podnosi zahtev za odštetu i nadoknađuje mu se u visini 5x poštarina. > E, sad, zamisli, ja tebi šaljem kaput od 8.000 dinara. Oni mi ga izgube. Kaput težak 2 kg. 5x240= 1200. Ako je išlo sa otkupom 5x320=1600 din. Ja sam svakako na gubitku, još i većem ukoliko si mi kaput uplatila unapred... Hvala ti na detaljnom objšnjenju, kao i uvek- razumela sada plavuša sve. ;) :*
2019 03 29
> Debela_devojka: > > MALAODSTILA: > > > LadyBlye: > > > > MALAODSTILA: > > > > Ne znam devojke za vas, ali ja nikad srecnija :) Jos jednom se pokazalo da tek kad ostanemo bez nekoga/necega, shvatimo koliko nam znaci ;) > > > Videćemo sutra da li će pošiljke krenuti ka svojim odredištima.... > > Taman htedoh da Vam ponudim mustuluk za ono na tv-u, ali sad ovo u Blicu... ;) > > Salu na stranu, ja ujutru idem do poste i javicu ovde kakva je situacija na terenu. > Ne verujem da bi predstavnici sindikata pisali na oficijalnom sajtu da je postignut dogovor, a da nije tako. Blicu, naravno, ne verujem ni reč Blic, Kurir i ostala limunada... Ako sam ja na "tren" videla onog čiku K. I onog drugog nekog čiku iz pošte, i još neke ljude tamo i čula ono "Dogovor je postignut", uz to predstavnici sindikata objavili to isto, onda bi valjda trebalo to biti to.. Videćemo sutra da li će se i šta dešavati...
2019 03 29
Hajde, plavušo, sve je super. Nego, ja se ponadah da ćemo da se bavimo Post Express rebusima :) Isto tako, doći će svima pošiljke. Prošlog štrajka krajem 2017. su kasnile i preko 2 nedelje pa su stigle. Dao Bog Isus pa da svi štrajkujemo i sve da crkne, pa se možda nešto i pomeri., da se rodimo.
2019 03 29
> srebrna: > Elem, neka štrajkuju i dalje. Niko neće crći. Tako je.
2019 03 29
> srebrna: > Hajde, plavušo, sve je super. > Nego, ja se ponadah da ćemo da se bavimo Post Express rebusima :) > Isto tako, doći će svima pošiljke. > Prošlog štrajka krajem 2017. su kasnile i preko 2 nedelje pa su stigle. > Dao Bog Isus pa da svi štrajkujemo i sve da crkne, pa se možda nešto i pomeri., da se rodimo. 👍👍👍
2019 03 29
Ima li mozda novosti? Jesu li poceli da dostavljaju posiljke? Meni jos nista nije stiglo sto je poslato u ponedeljak... :(
2019 03 29
Meni su rekli u posti da jeste poceo sa radom postexpress ali da primaju posiljke od nedelje jer su u guzvi.Tako da verujem da ce deo poslatih paketa biti isporucen danas i sutra.
2019 03 29
Nadam se . Meni jedna posiljka jos uvek stoji .
2019 03 29
1 2 ... 8 9 10 11 12 13 14