Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Imam obavezu i potrebu da obavestim o kopijama

Naime, naisla sam na jedan model patika ovde kod jednog clana. Posto imam isti model, kupljen u inostranstvu, lepo plaćen, resih da proverim o cemu se tu tacno radi jer ih clan prodaje po istoj ceni po kojoj sam ih ja vani kupila a kod nas tog modela nema. I trazila sam slike uzivo i imala sam sta da vidim. Te patike nemaju apsolutno nikakve veze sa originalom, cak nisu ni iste nijanse boje. I ja pitam da li kostaju toliko i da li su original i on kaze da je tako. Eto čisto da znate. I da, radi se o najkovom modelu air 720.
2019 06 10
Stavite bar sliku vaših da znamo kako treba da izgledaju.
2019 06 10
Na osnovu slika, jasno su uocljive razlike izmedju Vasih patika i njegovih. P.S.: inace bas su lepe :)
2019 06 10
Naravno, a kod njega na sajtu tj na profilu su okacene slike patika koje su iste kao moje a on meni uzivo kao pošalje ove...mislim daj molim te...i budala vidi da su nebo i zemlja. P.s. hvala, boje su jos lepše napolju na dnevnom svetlu. ☺
2019 06 10
Razlika je ocigledna,hvala!
2019 06 11
> PINAKOLADA: > Razlika je ocigledna,hvala! Nema na cemu. Ima jos dosta modela patika na profilu, i pretpostavljam da su sve isto tako kopija.🙄
2019 06 11
Ni O od originala na profilu ove osobe,sve kopija do kopije,a cene katastrofa. Za ovaj novac mozete ovde na sajtu pronaci prelepe stvari koje su provereno original i koje ce Vam trajati mnogo duze nego ove kopije.
2019 06 11
> vekip60: > Ni O od originala na profilu ove osobe,sve kopija do kopije,a cene katastrofa. > Za ovaj novac mozete ovde na sajtu pronaci prelepe stvari koje su provereno original i koje ce Vam trajati mnogo duze nego ove kopije. Ali to nit je normalno nit je realno. Lud covek majke mi. Ubedjuje me da je original, ja mu kazem lepo da nije ni O od Originala, na kraju mi kaze, pa to je je najbolja (kopija) koju ces naci u Srbiji i zato kosta toliko (isto koliko i Original?!).😶
2019 06 11
Dajte link prodavca
2019 06 11
HVALA STO STE RAZOTKRILI JOS JEDNU BANDU BUTIKASA KOJI POSLUJU OVDE I KOMERCIJALISU ... TAJ NALOG IDE NA BLOK
2019 06 11
> Dacasm: > > vekip60: > > Ni O od originala na profilu ove osobe,sve kopija do kopije,a cene katastrofa. > > Za ovaj novac mozete ovde na sajtu pronaci prelepe stvari koje su provereno original i koje ce Vam trajati mnogo duze nego ove kopije. > Ali to nit je normalno nit je realno. Lud covek majke mi. Ubedjuje me da je original, ja mu kazem lepo da nije ni O od Originala, na kraju mi kaze, pa to je je najbolja (kopija) koju ces naci u Srbiji i zato kosta toliko (isto koliko i Original?!).😶 Lopovska posla,postavljene slike original patika i sad ko se predje pa ne zatrazi dodatne slike,uvale mu kopiju i to za 190 evra ,pa to je van svake pameti. Pa kada su snizenja kakve sve patike mozete kupiti za 190 evra,neke druge modele i robne marke koje su mnogo povoljnije ,mogu se kupiti i 2 para patika.
2019 06 11
> Spotter: > HVALA STO STE RAZOTKRILI JOS JEDNU BANDU BUTIKASA KOJI POSLUJU OVDE I KOMERCIJALISU ... TAJ NALOG IDE NA BLOK Nema na čemu Spotter. Ja prosto ne mogu da verujem dokle neki ljudi mogu da idu.
2019 06 11
> vekip60: > > Dacasm: > > > vekip60: > > > Ni O od originala na profilu ove osobe,sve kopija do kopije,a cene katastrofa. > > > Za ovaj novac mozete ovde na sajtu pronaci prelepe stvari koje su provereno original i koje ce Vam trajati mnogo duze nego ove kopije. > > Ali to nit je normalno nit je realno. Lud covek majke mi. Ubedjuje me da je original, ja mu kazem lepo da nije ni O od Originala, na kraju mi kaze, pa to je je najbolja (kopija) koju ces naci u Srbiji i zato kosta toliko (isto koliko i Original?!).😶 > Lopovska posla,postavljene slike original patika i sad ko se predje pa ne zatrazi dodatne slike,uvale mu kopiju i to za 190 evra ,pa to je van svake pameti. > Pa kada su snizenja kakve sve patike mozete kupiti za 190 evra,neke druge modele i robne marke koje su mnogo povoljnije ,mogu se kupiti i 2 para patika. Ja kad sam videla sliku, mislim ok, znam da ovde kod nas nema takvog modela, pa hajde bas da vidim o cemu se tacno radi. I kad sam dobila slike imala sam i sta da vidim... I kako onda mozes da me ubedjujes da je to original???!! Da, pa radi se o tome da original kosta 190e, kako onda mozes kopiju, kakva god da je, da prodajes za iste pare?! Tu neko nije normalan, majke mi.
2019 06 11
ma ko bi ih sve nabrojao, ovde sam od jedne članice za 1500din kupila novu haljinu sa etiketom pre nekih dve nedelje (ne znam tačno, ali kroz poruke mogu i proveriti), haljina je nova, turska etiketa sve kako sam i videla kod nje. Danas pretražujem ovde i ista ta haljina kod druge članice košta 2000dinara (piše da joj je mala, pa je zato prodaje) a lepo označeno da je desiqual, što veze s mozgom nema i navodno platila je ako se dobro sećam 2400, što opet veze s mozgom nema. Znači identična haljina.
2019 06 11
> Dacasm: > Ali to nit je normalno nit je realno. Lud covek majke mi. Ubedjuje me da je original, ja mu kazem lepo da nije ni O od Originala, na kraju mi kaze, pa to je je najbolja (kopija) koju ces naci u Srbiji i zato kosta toliko (isto koliko i Original?!).😶 Tako ja kupih original Gizeh Birkenke na Limundu, nove. Računam na Limundu je zabranjeno prodavati robu koja nije original, svojevremeno su ozbiljni brendovi ulagali ozbiljne pritužbe na kopije i sajt je češljao prodavce, nisam zumirala da radim DNK unutrašnjeg gazišta i kliknula Kupi odmah. Sva sreća pa je čovek iz Niša, na kraju je dizao ton na mene i bio užasno neprijatan jer neću da ih kupim, spominjao decu studente, spominjao da mi ima adresu, ja bila kao špricer i splasao je nakon Uvoda u pravila sajta i da je zabranjeno prodavati kopije, poentirao kao taj tvoj kako je to najbolja kopija kupljena u Sava Centru (važi!) i da nešto bolje u Srbiji naći neću i finiširao time da pišem Limundo Timu da mu vrate proviziju. Izgleda da im je to žvaka, najbolja kopija u Srbiji.
2019 06 11
1 2