Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li rec vredi?

Nije problem, samo sam htela da podelim sa vama. Pitala me je devojka za lot majica koje prodajem plus jos neke uz njih, iznela predlog cene, koliko je mogla da ponudi, ja prihvatila i od tad,uz obecanje da ceka uplatu i da ce se javiti, ni traga ni glasa. Pa zasto? Spustila sam cenu enormno, al ne vredi. Zasto?
2019 07 03
Zato sto je odustala verovatno U svakom slucaju kada bilo ko odustane treba da posalje poruku, barem ja tako mislim
2019 07 03
> mokelem: > Zato sto je odustala verovatno > U svakom slucaju kada bilo ko odustane treba da posalje poruku, barem ja tako mislim Bilo bi pristojno ali .......
2019 07 03
Izgleda nekima teško reći bilo šta. Tuga koliko smo nekulturni. A lepa reč sve kapije otvara.
2019 07 04
Zato sto je mama i tata nisu naučili šta je pristojno. Nije da to što znamo "zašto" pomaže, ali eto razmena mišljenja i vera da još uvek postoje pristojni u moru nepristojnih.
2019 07 04
Кад неко нешто хоће све услове прихвата и обрнуто. Што сте одређенији лакше и Вама и нама. Опуштено!
2019 07 06
Кад неко нешто хоће све услове прихвата и обрнуто. Опуштено, сад знате.
2019 07 06
Ovo se i meni već 3x desilo, a nova sam na sajtu. Traže mi podatke i broj računa i onda ih nema, pritom sam svaki put poslala poruku da bih ispala fer i bila sigurna da su odustale, i predmet prodala drugom. Naravno da odgovor ne dobijem, a redovno se loguju. O utiscima koje ne ostavljaju je tek nepotrebno bilo šta pisati. Sad ista situacija, devojka poruččila preuzela, ne javlja se, opet sam poslala poruku, ne odgovara, utiska takođe nema. U čudu sam iskreno da ima toliko nevaspitanih ljudi. Ili prosto vide da je neko nov pa ih boli uvo.
2019 07 09
Neophodno je i za ovakve otvoriti jednu listu..Za one kojima rezervisete nešto, pošaljete svoje podatke za uplatu. U. međuvremenu odbijete par članica za tu stvar koju čuvate za nekog, ko Vas na kraju ispali bez reči. Samo zato što ste bili fer...
2019 08 31