Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Problem sa bexom

> Ana880: > Evo juce i danas po ceo dan zovem call centar,prebacuju me na reklamacije,tamo tvrde da su pare preuzete. Ja govorim da zivim sama i da niko,osim mene ne moze preuzme,ostavljaju me na cekanju,posle javice kasnije i ne javljaju nista. Zovem posle sat vremena i kaze sutra ce doneti(danas). Sad zvala diretno reklamacije da mi kaze kad ce otprilike kurir,opet mi tvrde da sam podigla,pa opet ista prica...znaci uzas🤦‍♀️ Uzas!!!
2020 04 04
Uspela sam resiti,jer sam imala veze i zvao se direktno direktor i resili odmah. Ispostavilo se da se kurir potpisao umesto mene i uzeo pare(ukrao). Dobio je otkaz. Pazite see Da nisam imala veze,tako bi me zavlacili i odlagali,dok ne odustanem
2020 04 04
Toliko o Bex. Stručno, nema šta.
2020 04 04
> Ana880: > Uspela sam resiti,jer sam imala veze i zvao se direktno direktor i resili odmah. Ispostavilo se da se kurir potpisao umesto mene i uzeo pare(ukrao). Dobio je otkaz. Pazite see > Da nisam imala veze,tako bi me zavlacili i odlagali,dok ne odustanem Bas mi je drago zbog vas😊 a ipak se ispostavilo da je do kurira (kao sto sam rekla). Takvi mogu da se zadese u bilo kojoj kurirskoj sluzbi. Kao sto ih i ovde na sajtu ima😡
2020 04 04
> Tashanti: > > Ana880: > > Uspela sam resiti,jer sam imala veze i zvao se direktno direktor i resili odmah. Ispostavilo se da se kurir potpisao umesto mene i uzeo pare(ukrao). Dobio je otkaz. Pazite see > > Da nisam imala veze,tako bi me zavlacili i odlagali,dok ne odustanem > Bas mi je drago zbog vas😊 a ipak se ispostavilo da je do kurira (kao sto sam rekla). Takvi mogu da se zadese u bilo kojoj kurirskoj sluzbi. Kao sto ih i ovde na sajtu ima😡 Pa nije bas samo do kurira ... Kakva firma takvi i zaposleni.
2020 04 04
> GabiProdaja: > > Tashanti: > > > Ana880: > > > Uspela sam resiti,jer sam imala veze i zvao se direktno direktor i resili odmah. Ispostavilo se da se kurir potpisao umesto mene i uzeo pare(ukrao). Dobio je otkaz. Pazite see > > > Da nisam imala veze,tako bi me zavlacili i odlagali,dok ne odustanem > > Bas mi je drago zbog vas😊 a ipak se ispostavilo da je do kurira (kao sto sam rekla). Takvi mogu da se zadese u bilo kojoj kurirskoj sluzbi. Kao sto ih i ovde na sajtu ima😡 > Pa nije bas samo do kurira ... Kakva firma takvi i zaposleni. Baš tako Gabi. Davno nisam sarađivala ni sa Aks ni sa Bex ali dok jesam od mene ni potpis nisu tražili.
2020 04 04
Eto, rekla sam Vam da to rade, kao sto su sa nama. Sva sreca pa ste resili.
2020 04 06
1 2