Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

PREVARA! Kako doci do daljih podataka prevaranta?

Naravno prijavicemo, nas 4 je zeznula! Ozbiljno je rivicno delo i nije za šalu!! Ko hod ima meke informacije neka javlja!! Verovatno ima jos neke profile lazne tako da se pazite! Imate gore broj racuna ime i prezime!!
2020 04 02
U pitanju nas je 5, a mozda i vise, dok ne shvate da su prevarene.... Stici ce je ovo sto nam je uradila.
2020 04 03
Bas mi je zapala za oko dobila je 8 pozitivne ocene u jedan dan Sve pozitine je dobila od clanice bez istih : ( zato sam je i zapratila Trenutno ima 6 pozitivne znaci da ih neko brise ,ali i ona ih dala ,a to ne moze da se obrise tako da ...... da li su svi ostali profili napravljeni od nje ili ne to cemo tek saznati
2020 04 03
Mene zanima I ovaj profil, napravljen je pre 6 dana, istog dana je dobila 3 pozitivne, a sad ih vec ima 6, sve clanice koje su je ocenjivale su ili medjusobni utisci ili vec clanice imaju po 4,6 negativnih, ocigledno je ili jedna osoba sa vise profila ili se medjusobno pomazu.Sta vi mislite? https://mojekrpice.rs/dfashion-220328
2020 04 03
> drajel: > Bas mi je zapala za oko dobila je 8 pozitivne ocene u jedan dan Sve pozitine je dobila od clanice bez istih : ( zato sam je i zapratila Trenutno ima 6 pozitivne znaci da ih neko brise ,ali i ona ih dala ,a to ne moze da se obrise tako da ...... da li su svi ostali profili napravljeni od nje ili ne to cemo tek saznati Neki utisci su obrisani, jer su bili uzajamni, doticna im se javila da razmene, kako bi pravila nalog pogodan za prevaru! Devojke su obrisale utiske kada su cule da je doticna prevarant i da je prevarila za sad nas 5, sve sa ukradenim novcem! Iza nje stoji sigurno jos neki nalog, kojim prati situaciju ali ovaj je onaj kojim krade ljude !
2020 04 03
1 2