Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Oprez korisnica Sandycandy

> AppleRed: > https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://miss6teen.rs/kako-da-razlikujemo-original-louis-vuitton-torbu-od-fejka/amp/&ved=2ahUKEwjrxunGu-PqAhU-URUIHaD4A0cQFjAAegQIBRAB&usg=AOvVaw3Dvnu-x7ASDD9w7yYkgvXC&ampcf=1 Lepo kaže Suzi Kju na kraju teksta - Bolje original torba Mango, nego kopija LV.
2020 07 23
Clanica je obrisana. Sta ste mi napravile sa temom, dokon pop i jarice krsti dosle ste dotle da reklamirate ovde strane sa novopazarskim torbama? Neka nosi ko sta hoce, dezurnih babica koje gledaju u tudje dvorište ce uvek biti, mene nije briga i da neko ide pocepan, to je njegov zivotni izbor, bitno je da budemo posteni, i ne varamo i lazemo ljude za sume preko 500e. To je bila svrha teme. A ne da dusebriznici komentarisu ko nosi original a ko ne. Dobre kopije kupuju i u Kaliforniji, drugarica iz Italije i mnogo Britanki, svuda po Evropi, ali se to prodaje po cenama kopije a ne originala! Neko ne zeli da plati za hermes napumpanu cenu i to je njegova licna stvar. Nose ih i nase poznate licnosti koje voze auta preko 100 hiljada eur. Znam da postoje klase tih kopija, skaj, i razlicite vrste koza ali to NIJE tema, nego novcana prevara.
2020 07 23
> ivanamiumiubi: > I da postoje ko to uopste nosi. Kompleksasi Ivanamubi, sama sebi skaces u stomak. ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/571e51c2925d3168828f60f3d8b02c80.jpg)
2020 07 23
AppleRed posto stvarno nikad niste videli a ni drzali original, ne baratate ni terminologijom, kako biste se edukovali, ukucajte na youtube-u: louis vuitton King size toiletry pouch review. Ili nadjite oglas nekog originala. Da znate iole, da kada se bilo koji neseser radi iz kanvasa koji se ne sece na dnu, na jednoj strani stoji upside-down. Ja razumem da su vas domet novopazarske stranice koje ste okacili, pa sa tim lose odradjenjm turskim skajem uporedjujete, i tu nije nista sramotno, vec vase optuzbe, koje ne znam vise ni da li su smesne ili tuzne. Ne znate ni da se to zove canvas. Ja vas ne komentarisem. Vi mene da. U tome je razlika. A razloga nemate, argumenti su vam zasnovani na nenznanju. Vas problem koji je ne znam, jer dok god ja naznacim da nije original, a naznacim kvalitet i svakoj zainteresovanoj clanici, a znaju koje su narucivale od mene, uslikam, snimim, objasnim to se završi kako i treba - obe strane su zadovoljne. Mislim da je besmisleno ici u razgovor sa osobom koja niti zna kako nesto zaista izgleda, niti zna modele koji su aktuelni. Ja se ne mešam u avionski inženjering jer o tome ne znam nista, a nemam taj ego da se pravim pametna kad nista ne znam. Ali dobro makar ste mi dali naznaku da postoje clanovi koji nemaju pojma kako sta izgleda, pa da to naznacim u opisu predmeta. Hvala. Nije mi cilj da idem u off ali me je clanica redapple isprozivala u nekoliko postova a posle ih obrisala. Prirodu njenog licnog problema ne znam, i ne zelim da ulazim u to. Svako ce kad tad odgovarati za svoje postupke.
2020 07 23
Luxlover , i.sta si htela da kazes da moja jaknica nije original. Pa ti da nesto znas , znala bi da jeste original.
2020 07 23
Luxlover , i.sta si htela da kazes da moja jaknica nije original. Pa ti da nesto znas , znala bi da jeste original.
2020 07 23
Ne postoji "by the way" u nasem jeziku. Opet vi o sebi govorite. 🙂 Lv kanvas je termin kao i goyard canvass, Gucci canvas, svi u modnom recniku. Prijatno.
2020 07 24
> mirage: > Jeste lazno optuzili da su "znakovi naopako" sta god vama to znacilo, verovatno ne baratate recnikom, to se zove žig. > Da ste ikada pretraživali videli biste da svako ko prodaje luks brensove stavlja te tagove, preko 200 clanica, ovde je takva praksa na koju se niko ko kupuje u tom cenovnom rangu nije zalio. Devojke koje vole Chanel, vole i Louis vuitton i gucci i pradu. Niko nema vremena da kuca posebno "chanel", "louis vuitton", "prada". > To sto je vas uznemirilo je stvar druge prirode. > Za ispravku je kada neko prodaje neku torbu nalik na brend, pa oznaci i taj brend, i jos vise drugih. Torba niti je tog, niti bilo kog drugog brenda. > Ako je ikome problem, tagove cu obrisati. A vase lazne optuzbe da je nesto pokrivljeno prljaju samo vas obraz, i niciji vise. > Ponavljam to nije tema, pretrazite pojmove luks brendova pa cete videti. > Pisacu dok ignorisete: vasa poruka, pored toga sto sadrzi laznu optužbu, nije za ovu temu. Ne ulazim u polemiku vasu oko kopija i originala. Original je svakako original,a kopija kopija Ali ajde da vas uputim posto mozda niste procitali pravila ovog sajta Cene izrazene u evrima su zabranjene Lazni tagovi,a to je upravo ono sto vi navodite ovde kao nesto sto mnoge clanice rade je takodje zabranjeno I takve clanice se polako kako koja dodje na red od strane administratora sankcionisu
2020 07 24
Lux_Lover, LuxxRoom sa teme Delim negativne, baš je slično.
2020 07 24
Bas tako Srebrna , meni je jutros stigla poruka od admina da su mi obrisane slike zbog € i zbog " slika sa interneta.". A te slike su bile jedna sa interneta , jer neznam lepo da slikam i ostale iz moje kuce. Sta je sa clanicama koje imaju po 5 negativnih , sta je sa prevarantima. Nikom nista.
2020 07 24
> srebrna: > Lux_Lover, LuxxRoom sa teme Delim negativne, baš je slično. Kapiram da ste klinka obzirom na "bistro" zakljucivanje po analogiji, na nivou predskolskog uzrasta, samo zbog reči Luxx u imenu naloga. #Aristotel bi prevrnuo očima, a i ja cu... 🙄
2020 07 24
Draguljče :)
2020 07 24
> ElenaPt: > Cene izrazene u evrima su zabranjene > Lazni tagovi,a to je upravo ono sto vi navodite ovde kao nesto sto mnoge clanice rade je takodje zabranjeno > I takve clanice se polako kako koja dodje na red od strane administratora sankcionisu Jeste li vi dupli nalog? Nemam ego do plafona, ***nekoliko sati pre nego sto ste vi poslali ovu poruku sam obrisala slicne tagove***, a ne lazne. Cene u evrima nemam, pozabavite se clanicama koje to imaju sada a ne mnome, ako ce te prijave uopste nahraniti vas ego. 🙂 Nemam problem te vrste vec sam mirnim tonom objasnila zasto se stavljaju slicni tagovi, ali nisam imala problem da obrisem. Vrv dupli nalog AppleReda, posto prozivate za nesto što u trenutku kada ste vi pisali nije postojalo, a sto je dezurna ovde pisala o meni. Skretanje sa teme.
2020 07 24
Da se i ja izjadam malo. Kupila sam espadrile od članice sa bog zna kakvim pozitivnim ocenama. ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/21b5a366101ef48ded397572af58d386.jpg) Na kraju stiže ovo ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/48d44e2fc72560826e3c3231d02f8e27.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/15995622507ade4d012dfc3f5e2f3ee7.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/2d42bb31dc1f4c240788da219896b9c8.jpg) Očaj. Sreća vaša da ne osećate smrad iz njih. Reč je o Katarini Spasojević iz Kragujevca!! Zaobilazite je!!
2020 07 24
@Vanja_79 Upravo sam otvorila poruku od clana Cipelko. Trazi iznosene baletanke, espadrile i patike. Mozda bi on rado kupio ove miomirisne Replayke.
2020 07 25