Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Oprez korisnica Sandycandy

Ej ljudi, pa i da je ORIDJIDJI, a polovno, nema tu vrednost. Izvinite, ali nema. Ja koliko sam shvatila ovo je sajt za polovne stvari.
2020 07 20
Taj chanel original nov kosta 2350e. Tako da je to super cena za original, ali je ogromna za kopiju koja se proda neznalici kao original. Ne pricamo o brendiranim stvarima 150e u nasim radnjama, a da tih kopija patika kod nas prodaju u radnjama, znaju svi valjda.
2020 07 20
> TatjanaMikulic: > 5 negativnih!! > I kupuju za toliku lovu? 😱 Omg 🙄🙄🙄
2020 07 20
Samo mislim da i da mi je plata 150000 din, ne bih uzela na sajtu polovne robe patiku ili novčanik u tom iznosu. Bez nekog dokaza, bar poput računa. I to lično. Ako vec želim brend i Marku. To je totalni rizik.
2020 07 20
Pre nekoliko godina sam imala saradnju sa clanicom. Kupila sam tasnu poznate marke,preuzela sam je licno. Kako mi je to bio prvi put da kupujem tasnu bas tog brenda nisam bas u detalj znala kako izgleda tj nisam znala da prepoznam sav,kopcu,da li slova u znaku treba da budu koji milimetar veca ili manja. Nasle smo se,tasna je po oglasu bila nova i kada sam je uzela u ruke bilo mi je nesto off. Mislila sam da je mozda malo nosena jer nije imala cvrstinu koju obicno taj model ima. Sandycandy mi je izasla u susret sa cenom a i pocetna je bila niza od trzisne za original pa sam pomislila ok,necu praviti problem mozda je zena i nosila malo,nasla se uzivo,korektna je i prijatna necu sad bas ja da cepidlacim...tasnu sam kupila. Nosila sam je par puta to leto i kao i u prvom utisku bila mi je nekako off. Odlucila sam da je prodam. U medjuvremenu nisam imala priliku da je uporedim sa istim ili slicnim modelim tog brenda jer ni jedna od mojoh drugarica nema nesto te marke. Dala sam povoljnu cenu ali sam napisala ovog puta da je nosena-jer sam je ja i nosila i napisala sam da je original jer sam je kao takvu i kupila i verovala da to i jeste. E tada sve krece!
2020 07 21
Clanica sa ovog sajta je kupila. Nismo iz istog grada pa je novac uplatila-novac je iako sam cenu snizila za pola onoga sto sam platila i dalje prilican! Poslala sam paket i clanica mi se brzo javila da kaze da je u pitanju KOPIJA! Clanica ima vec kod sebe noviji model tog brenda. Prosto je stavila jednu pored druge i uporedila. Razlike su minimalne kao i kod svih boljih kopija ali ipak zena je bila u pravu ovaj put sam ja prodala kopiju a oglasila original. U tom trenutku nisam bila sigurna ko je tu koga prevario,da li sam ja prevarena ili je u pitanju stariji model koji prosto ima takve karakteristike... Moram da napomenem da sandycandy u tom trenutku nije imala negativne za ovakve stvari! Malo sam se sa clanicom dopisivala o tome da li je u pitanju kopija ili ne,ja sam tada jos uvek tvrdila da nije i ta clanica se prosto povukla. Rekla je da ce je nositi ili prodati jer je cena bila dobra cak i za kopiju ali da joj je zao sto se sve tako zavrsava. Ja sam bila zbunjena. Videla sam da je oglasila i ubrzo prodala. Nisam znala sta da mislim... posle tog iskustva sajt nisam nesto ni koristila. Lozinku za svoj prvi profil vise i nemam sada ovako po nekad pogledam sta ima ali eto... jasno mi je sada da sam i prevarena i namagarcena i to u lice i da sto je najgore ta zena koja je od mene kupila je sve bila u pravu! Ja sam zaokruzila sve i prevarila nju izgledaa ona sledecu clanicu. Cesto vidim da se ovo desava,kopije su po povoljnim cenama oglasene kao originali nekada je to i vidna kopija za koju se prodavacica na smrt bori da dokaze da je orig -e sad da je je i sama prevarena i ne razume se ili je prevarant...ne znam. Pazite sta kupujete,naglasite kada ste nesto vec kupile kao neprovereno da ne biste imale grizu savesti kao danas ja!
2020 07 21
Pa meni je logicno barem ja cuvam npr.racun iz Louis Vuitton radnje . Ako bih je nekada i prodala poslala bih i racun. Meni se svidjaju njene cipele LV i kupila bih ih samo kada bi mi slikala racun . Cudi me da za taj chanel novcanik i te balenciaga patike kupci nisu trazili račun.Ja cuvam racune po par meseci iz Zare , a kamoli iz LV ili Chanel radnje.
2020 07 21
A drugo ja sam kupila od sandycandy haljinu koja mi je bila mala , zena mi je izasla u susret i zamenila za drugu. Ja sam imala super saradnju sa njom.
2020 07 21
Kako je ona uopste dogurala do ovih 170 i nesto pozitivnih utisaka 🤯😳
2020 07 23
Daj majke ti mirage pokazi mi taj racun od sanera a, ja cu tebi svoj iz LV radnje. Nemoj majke ti da pricas nesto sto nemas pojma
2020 07 23
Da li ti uopste znas da ako te uhvate u EU sa fejk torbom , placas kaznu. Koje bre tvoje kopije 1/1. Samo gledam sta prodajete ovde ljudima , . Te vase 1/1 ne postoje ni priblizni.modeli. I da postoje ko to uopste nosi. Kompleksasi
2020 07 23
Nije iskrivljeno. Koji je vas poriv da lazete? Slike malog NESESERA nisu ni stale jer je limit 5 fotografija, ko saradjuje sa mnom zna da sve saljem sve snimke a viberu pre uplate. Kuda ide ovo zlo? Niste ni procitali oglas, niti znate kako izgleda, jer komentarišete nesto ciji detalji nisu stali, drugo, i ne razlikujete neseser od torbe? Da ste se bar potrudili da procitate, videlo biste da nije original. Naglasim sta NIJE original, proverite cene malo i videcete da se ovaj set isto nov prodaje za mnogo vise i po 100e vise. 😉 O originalima da ne pricam preko 2000e. Umesto da lazno optuzujete, bilo bi lepo da se bar malo informisete. Sto se tagova tice, svi koji prodaju luks brendove stavljaju isti set tagova. To je ovde uobicajeno. Iskreno mi je sto je to vas potreslo. Kako sam razumela, tema je prodavanje kopija kao da su originali i uvaljivanje istih za sume po ceni originala. Tako da vasa poruka, pored toga sto sadrzi laznu optužbu, nije za ovu temu.
2020 07 23
> ivanamiumiubi: > Da li ti uopste znas da ako te uhvate u EU sa fejk torbom , placas kaznu. Koje bre tvoje kopije 1/1. Samo gledam sta prodajete ovde ljudima , . Te vase 1/1 ne postoje ni priblizni.modeli. I da postoje ko to uopste nosi. Kompleksasi Vi ste pomenuli 1:1, ne ja. To je klasa nize. Ko ne kupuje regularno u oficijelnim buticima, on i nema kontakt sa asistentima prodaje pa da zna kako se prodaje. Oni regularno ubacuju na svom whatsappu slike modela koji su "in store exclusively" i za sezonu unapred. Svi modeli su aktuelni. Bice pre da niste u toku sa aktuelnim modelima. Ali to nije tema, lep pozdrav
2020 07 23
Koja bre klasa nize , o cemu ti pricas. Jedan je Chanel , jedan je LV. Kakve tvoje druge pete treće klase. Gde si ti to videla majke ti rodjene.
2020 07 23
Mirage , koji asistenti prodaje , ti ih licno poznajes pa od njih kupujes. Boze me sacuvaj , o cemu ti pricas.
2020 07 23