Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li ste svesne svojih cena??

> JovanovićG.: > Imam povoljnog ima i paprenog. Na.primer nesto sto najvise.mrzim je kad.mi neko nametne cenu, na primer prodajem haljinu za 600, i neko dodje i kaze mi vredi 300, znaci prevrnem ocima vidim valjda svoj mozak🤣🤣 > Volim na vise da dajem popust i daljem, jednom u dve neselje pravim rasprodaju pa bude sve po 100-300 > A da ima ovih sto deru ima, ja licno ne kupujem, skoro sam videla da neka.cura.prodaje.kozmeticki set kaze vrednost 40e, prodaje ga za 3000, ja ga nadjem na Aliju za 9,5 dolara. 🙄 Na aliju imas i MAC ili Sisheido puder za 3 dolara,naravno fejk, a svi znamo koja im je cena zapravo kad se radi o kvalitetnom i originalnom proizvodu, desetostruko veca. 🙈 Bitno js i znati razumeti se u kvalitet i originalnost proizvoda jer uvek postoje i kopije. Konkretno set koji ja prodajem za 1700 din (a ne 3000 din kao sto si navela) je original i narucen je sa bioaqua.com sajta a ne sa alija i mozes slobodno potraziyi i uveriti se u moje tvrdnje. Inace da sam deracica mogla sam slobodno da ga stavim za 5-6.000 din Lep pozdrav 😊
2020 07 23
> JovanovićG.: > Imam povoljnog ima i paprenog. Na.primer nesto sto najvise.mrzim je kad.mi neko nametne cenu, na primer prodajem haljinu za 600, i neko dodje i kaze mi vredi 300, znaci prevrnem ocima vidim valjda svoj mozak🤣🤣 > Volim na vise da dajem popust i daljem, jednom u dve neselje pravim rasprodaju pa bude sve po 100-300 > A da ima ovih sto deru ima, ja licno ne kupujem, skoro sam videla da neka.cura.prodaje.kozmeticki set kaze vrednost 40e, prodaje ga za 3000, ja ga nadjem na Aliju za 9,5 dolara. 🙄 Na aliju imas i MAC ili Sisheido puder za 3 dolara,naravno fejk, a svi znamo koja im je cena zapravo kad se radi o kvalitetnom i originalnom proizvodu, desetostruko veca. 🙈 Bitno js i znati razumeti se u kvalitet i originalnost proizvoda jer uvek postoje i kopije. Konkretno set koji ja prodajem za 1700 din (a ne 3000 din kao sto si navela) je original i narucen je sa bioaqua.com sajta a ne sa alija i mozes slobodno potraziyi i uveriti se u moje tvrdnje. Inace da sam deracica mogla sam slobodno da ga stavim za 5-6.000 din Lep pozdrav 😊
2020 07 23
> JovanovićG.: > Imam povoljnog ima i paprenog. Na.primer nesto sto najvise.mrzim je kad.mi neko nametne cenu, na primer prodajem haljinu za 600, i neko dodje i kaze mi vredi 300, znaci prevrnem ocima vidim valjda svoj mozak🤣🤣 > Volim na vise da dajem popust i daljem, jednom u dve neselje pravim rasprodaju pa bude sve po 100-300 > A da ima ovih sto deru ima, ja licno ne kupujem, skoro sam videla da neka.cura.prodaje.kozmeticki set kaze vrednost 40e, prodaje ga za 3000, ja ga nadjem na Aliju za 9,5 dolara. 🙄 Mene sto se tice na kupoprodajnim sajtovima treba izbegavati kupovinu kozmetike bilo za negu ili dekorativne. Ne mozemo znati gde je neka clanica nesto kupila,koliko je staro,kako je cuvano,a verovati nekome na rec je diskutabilno Cak i u radnjama kada kupujem kozmetiku nikada se ne hvatam za onaj prvi izlozen,njega je svakako neko otvorio da proba ili makar vidi/pomirise i njemu je rok vec krenuo,uvek se hvatam za one skroz pozadi,garant nikome nisu pali pod ruku da ih otvara 😂
2020 07 23
> saskabg: > I savet za sve novopecene ljubitelje parfema: "procesljajte" internet, raspitajte se koliko kosta parfem koji vas interesuje, pre nego sto odlucite da kupite dekant. Malo je glupo (u svakom slucaju, meni je glupo) da pomazem nekome ko sa 3-4 prodata dekanta od 10 ml isplati sebi celu bocicu od 100 ml. To mi je nekako bas jadno i dziberski.
2020 07 23
Saska i mene nervira što sada svaki parfem proglašavaju za "niche".
2020 07 23
> majami: > Saska i mene nervira što sada svaki parfem proglašavaju za "niche". Sad razmisljam o tome. Mislim, manje je bitno to da li neki parfem bude krsten sa "niche" ili "dizajnerski" itd. Mene fascinira alavost nekih ljudi ovde. Bukvalno sa 3-4 dekanta od po 10 ml isplate celu bocicu od 100 ml. Mislim, ok, svako odredjuje cenu onoga sto prodaje, a kupac sam odlucuje da li mu ta cena odgovara ili ne. U parfemsku pricu sam usla pre 3 godina, imam jos dosta toga da ucim, probam, poredim. I sama sam na pocetku bila "nasankana" od strane nekih prodavaca u vezi sa kupovinom ostataka u bocicama i dekanata. Svaka skola se placa. Ali to me ne sprecava da onima koji tek ulaze u parfemsku pricu skrenem paznju na ovo o cemu pisem. Dakle, sumanuto visoka cena nekog parfema ili dekanta ne znaci da ce vam se parfem obavezno dopasti, niti znaci da je rec o originalu. Kao sto i niska cena ne znaci nuzno da je rec o fejk parfemu. Samo treba dobro prouciti internet, naci cene tih parfema, izracunati koliko kosta 10 ml, uzeti u obzir cenu dekant bocice i prskalice i razmisliti da li si spreman da dekant od 10 ml platis onoliko koliko kosta trecina bocice. Ja nisam. Moja filozofija u vezi sa dekantovanjem je da budem na nuli i to je moj izbor. Neki prodavci koji dekantuju zaradjuju na tome. I to mi je ok, ukoliko procenim da im je zarada po dekantu, za moje pojmove, pristojna. Ali 1800 din za 10 ml Manila Grace Fleur Narcotique je, sto se mene tice, bezobrazluk i pohlepa. Posto te osobine ne cenim (stavise, gadim ih se), od takvih prodavaca ne kupujem.
2020 07 23
A da li ste Vi svesni da svako ima pravo da stavi cenu koju zeli za svoju stvar? Ako ti je skupo - zaobidjes i cao... Nikada ali nikada necu razumeti otvaranje iznova tema "precenjeno", "preskupo" i sl... Jel ti skupo? Ima kome nije, pomirite se sa tim. Pa sve i da neko kupi haljinu u Textil House-u za 100 dinara a prodaje je ovde za 10.000, njegova (njena) stvar. Ne pricam konkretno za clanicu koja je otvorila temu vec za sve one koje izgleda smatraju da bi trebalo da one odredjuju tudje cene i vrednost predmeta. Prosto zaobidjes nesto sto ti je skupo, kao i u bilo kojoj prodavnici, ako znam kakve su mi finansijske mogucnosti, uci cu u Zaru (lupam) da kupim garderobu a necu otici u Dior radnju i reci SRAM VAS BILO KAKO VAM JE SVE PRESKUPO, KO TO UOPSTE KUPUJE...
2020 07 24
A na temu te H&M haljine konkretno, kazete da ste je kupili prosle godine. Znaci verovatno je u radnjama vise nema (po ceni koliko ste je Vi platili). Potraznja diktira ponudu i naravno da je neko voljan da tu haljinu plati i 4x vise samo da je nabavi, bez obzira na to sto je polovna. Licno sam bila spremna da tasnu koja mi se dopala (a koja je u radnjama kostala oko 50e) platim bukvalno i 350e samo da dodjem do nje jer u prodavnicama je vise nije bilo a meni je bilo jako vazno da je imam, makar i polovnu, makar je platila skuplje. Prema tome, svaka roba nadje svog kupca, nije nasa stvar da se bavimo tudjim cenama...
2020 07 24
Ljudi stave cene, ok. Nego samo ne zeli previse da izgubi za ono sto je platio. Ali ovo sa zarom ode u tri lepe. Naruce dok je sale i to na veliko, lupe cene i onda imaju 30 dana da vide da li ce neko da se upeca. Ako ne, vrate. Zara online radi, shipping je jeftin ili free, kao i asos. A HM ima neke stvari do kojih je tesko doci, bas zato sto nemamo sajt. To je samo mojih pet para. A inace sam par puta na ebayu uzela neke stvari koje su ovde bile paprene a tamo par eura. I onda sa sve shippingom prodjem bolje.
2020 07 24
> NemojSmaras: > Ljudi stave cene, ok. Nego samo ne zeli previse da izgubi za ono sto je platio. > Ali ovo sa zarom ode u tri lepe. Naruce dok je sale i to na veliko, lupe cene i onda imaju 30 dana da vide da li ce neko da se upeca. Ako ne, vrate. Ljudima ovde svasta pada na pamet. Meni je iskreno to isto prevara, u neku ruku
2020 07 24
Pufnasta pufnica 👍 Slažem se u potpunosti 😊
2020 07 24
Nema tu nikakve prevare,kupac se znači složio sa cenom čim je nešto naručio,kupio,pristao je dobrovoljno,niko ga nije prisilio niti terao puškom da kupi.Prevara je kad nešto kupimo a uživo ne odgovara opisu iz oglasa, sa skrivenim manama, mada je sve rešivo ali ako je još na sve to članica i neljubazna,drska,neće da prizna propust plus optuži kupca kako joj je namerno uništio artikl,tu sumanutu optužbu često viđamo na ovom sajtu,pa ga još počasti i pogrdnim imenima,izlije svu svoju neartikulisanost,nekulturu i sama sebi napravi najveću antireklamu. A što se tiče cena da li je nešto skupo ili nije...pa ovde se najbolje prodaju najskuplje stvari i garderoba i parfemi i torbe i sve živo tako da mi možemo do sutra pričati o cenama tj da li je nešto cenovno korektno ili nije ali očigledno je da važi ona krilatica da svaka roba nađe svog kupca.
2020 07 24
To o čemu mi diskutujemo da li je neko kupio nešto po nižoj a prodaje po znatno višoj ceni, možda spada u moralnu kategoriju ali zakonski nije prevara,na kraju to je i trgovina,sve dok je nešto dobrovoljno tj svesno pristajemo na neku cenu,ne vidim problem u tome. I meni su mnogi parfemi koji mi se sviđaju na ovom sajtu preskupi ali ne mislim da je članica koja ga prodaje prevarant ili ne znam ni ja šta. Eto,to je moje mišljenje,bez namere da ga ikom namećem. :)
2020 07 24
Ali pricamo i o preprodaji. Moje znaci ja kupila sebi ili kupila mi mama. Ne kupila da prodajem za vece pare. Tako da jeste prevara. Nije stvar samo u ceni, nego ko nosi i 37 i 39 i 42? To onda nisu moje krpice. To je svasta nesto, ali rusi sam koncept sajta Ne znam zakone krpica, ali zar nije logicno da nema preprodaje? Da je to bas protiv zakona, pravila? Sta vec, ne znam, nisam citala, ali dobro. > simona7: > To o čemu mi diskutujemo da li je neko kupio nešto po nižoj a prodaje po znatno višoj ceni, možda spada u moralnu kategoriju ali zakonski nije prevara,na kraju to je i trgovina,sve dok je nešto dobrovoljno tj svesno pristajemo na neku cenu,ne vidim problem u tome. I meni su mnogi parfemi koji mi se sviđaju na ovom sajtu preskupi ali ne mislim da je članica koja ga prodaje prevarant ili ne znam ni ja šta. Eto,to je moje mišljenje,bez namere da ga ikom namećem. :)
2020 07 24
Različite veličine nisu merilo preprodaje, ima zena koje su se od s ugojile na xl za par godina. A, možete naručiti džak u određenoj veličini i preprodavati samo xs veličinu npr. Masa nas je dobila nešto na poklon što nam ne odgovara, što bi značilo- pokloni, pošto ti je poklonjeno, da ne budeš prevarant 😅 Ako ti se ne svidi cena, zaobidjes predmet. Ako i ti hoćeš da preprodajes, kupis u Textilu po 100, pa prodajes po 500 ili 1000. Ne znam u čemu je problem sto neko preprodaje, ako je predmet tačno opisan. Kupila sam odlične papuče od kulturne i ljubazne clanice, naručuje na dzakove i zato joj se isplati da ih proda za desetak evra, a meni se isplati da kupim za desetak evra kao nove moderne i kvalitetne, kojih ovde i nema u prodaji, a obicnije tog brenda koštaju kod nas 50-ak evra, koje ne bih dala. Njoj svaka čast, oštećeno ne uvaljuje, detaljno opisuje, ima originale, pa ko voli, nek' izvoli. Ko je ljubomoran ili mu smeta što ne prodaje svoje, nego joj je ovo dodatni prihod, neka je zaobiđe. Ne znam kako ce to da se proveri- ako poostre mere sajta da sve bude po konceptu, možda Admin (koga nema) krene da proverava po kućama 😂 "Mama nosi 39, a ćerka 38! Otkud Vam 36 i 41? Ukida Vam se nalog!" 😂😂
2020 07 26