Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li ste svesne svojih cena??

Sajt je tako koncipiran, samo zato sto je vlasnicima lakse da se vodi kao takva zajednica, nego kao kupoprodajni sajt tipa Limundo ili Kupujem prodajem, prvenstvo zbog obaveza koje bi imali i birokratije. Da je sve u duhu Mojih krpica, ne bi nila opcija prodaje, vec pokloni i razmene, realno. Prvenstveno su ovde svi da zarade neki dinar, sta god baljezgali na forumu. Da nije tako, ne bi se otvarale teme o dugmetu koje fali na skupo placenoj jakni ili teme tipa : Nude mi razmenu za moje supercoolstvari, uzas!, Zamislite trazi mi popust, a platila sam torbu 172 345 dibara 1981. godine u Milanu, Oprez, prevarila me za 220 dinara itd, itd. Svi smo pre svega ovde, jer imamo neke koristi. I dalje su mi najodbojnije clanice : STOP RAZMENE, NE RADIM RAZMENE, CENE SU FIXNE, PRODAJEM I KUPUJEM SAMO FULL MARKIRANO itd, itd i sve cene iznad 3000, potpuno nebitno da li je lica sa stvar ili preprodaju, ali, naravno, to je moj problem sto mi bodu oci, nije njihov, inace mi nista drugo ne smeta na sajtu
2020 08 15
Tako je DD. Sve sam ubeđena da članice koje se drže zakona i moralnih načela, kad kupe firmiranu haljinu u SH radnji za 300 (kojoj je realna cena korišćenoj u dobrom stanju bar 15.000), prodaju po istoj ceni (koju su platili) na sajtu. Hajdete, molim vas. Te članice koje kupuju na dzakove i prodaju povoljno na sajtu, dobro dođe i njima i nama. Ne može ovde niko da se obogati, a ako moze, svaka mu čast. Sve što nisi oteo, to je tvoja krpica. A, svi koji hoće da plaćaju porez na prodaju polovnih krpa, neka otvore radnje i kucaju svaki račun. Lično, doživljavam sajt kao mesto gde mogu da razgledam, kad ne gledam u izloge i gde mogu da nađem nešto povoljno što ću sigurno koristiti, a platiti manje. Usput, malo ćaskam na forumu 😊
2020 08 15
Mhm... Elem, ovde ipak ima clanica (verovatno i clanova) koji se ne bave dzakovima, preprodajom, svercom i kojima moralna nacela nisu neka egzoticna sintagma, vec nacin zivota, tj. nesto sto se podrazumeva. Znam da ih ovde ima zato sto sam saradjivala sa njima, najvise u segmentu kozmetika (parfema). I neka je takvih clanova sto vise, zbog njih (tj. njihovih predmeta) i posecujem ovaj fini sajt.
2020 08 15
Istina, sedeci pred ekranom ja zaista ne znam da li neko prodaje svoje stvari ili se bavi preprodajom, ali postoji i logika: ako osoba ima u ponudi 30 pari obuce od broja 35 do 47, desetine ili stotine odevnih predmeta od br. 36 do 52, onda ja zakljucujem da je rec o preprodavcu ili sverceru. Tacno, vi ne mozete znati da li ja dekantujem parfeme iz licne kolekcije ili ih nabavljam jeftinije (ukradeno, svercovano, kopije i sl), ali bih, ukoliko se time bavim, pre ili kasnije bila otkrivena od strane onih koji su nesto duze u parfemskoj prici. Sa poslednjom vasom recenicom, dozvolicete mi, ne mogu da se slozim u potpunosti. Ipak se neki zakljucci o osobama mogu doneti samo na osnovu saranje. U svakom slucaju, tako je kod mene. Kod vas je, koliko razumem, drugacije. Ok.
2020 08 15
Eh, Debela_devojka, pa vi ste obrisali svoj post, a ovaj moj post iznad se nadovezivao na vas.
2020 08 15
Obrisa mi se poruka. Evo napisacu opet. Poenta price jeste da vi ne znate ko je sa druge strane, odnosno sa kim saradjujete. Kao sto ja ne mogu da znam da li vi nabavljate jeftino parfeme negde, pa ih dekantujete, a na forumu, naravno, to nikada ne biste rrkli. Tako smo ovde imali visokomoralnopostenu osobu, koja je na kraju prevarila devojku, a pored toga smo i saznali da je bivseg decka pokusala da ubije makazama. Mozda ste i vi nekad prodali parfem manijakalnom ubici ili kupili majicu od zene koja vara sistem tako sto prodaje domaca jaja, a ne placa porez ili se svercuje u gradskom prevozu. Glupo je donositi zakljucke o ljudima samo na osnovu saradnje na MK. Za mene je dovoljno posten svako ko podigne paket koji placa pouzecem, posalje stvar koja odgovara opisu i ispostuje vreme kada je licno preuzimanje u pitanju. Sve ostalo me ne zanima. Kao sto sam rekla ja porucujem stvari, uzmem sebi sta mi treba, deci, mami, ostalo prodam. Jel ja nisam moralna osoba, jer sam zaradila par hiljada od tih stvari, a nisam ulila neki dinar u drzavnu kasu? Ako jesam, onda sam morala, sto se morala tice 😂
2020 08 15
Ne znam, DD, valjda vi znate da li ste moralni, ako vam je to vazno.
2020 08 15
> saskabg: > Istina, sedeci pred ekranom ja zaista ne znam da li neko prodaje svoje stvari ili se bavi preprodajom, ali postoji i logika: ako osoba ima u ponudi 30 pari obuce od broja 35 do 47, desetine ili stotine odevnih predmeta od br. 36 do 52, onda ja zakljucujem da je rec o preprodavcu ili sverceru. > Tacno, vi ne mozete znati da li ja dekantujem parfeme iz licne kolekcije ili ih nabavljam jeftinije (ukradeno, svercovano, kopije i sl), ali bih, ukoliko se time bavim, pre ili kasnije bila otkrivena od strane onih koji su nesto duze u parfemskoj prici. > Sa poslednjom vasom recenicom, dozvolicete mi, ne mogu da se slozim u potpunosti. Ipak se neki zakljucci o osobama mogu doneti samo na osnovu saranje. U svakom slucaju, tako je kod mene. Kod vas je, koliko razumem, drugacije. Ok. Ali veruj mi da nije istina. Ne znam koliko imas godina, ali ja sam se licno uverila sa svojim zivotnim iskustvom kada su u pitanju socijalni kontakti ( a veruj mi da imam bas, bas bogato iskustvo, sezonske poslove u drugim drzavama, znaci preveliki broj ljudi kroz sve ove godine koji su mi prosli kroz zivot), da ne mozes ni posle 5 godina da znas sustinu necijeg bica i kakve su ga misli i muke naterale na odredjene postupke. Svi se mi nadjemo u zivotu mnogo puta u razlicitim situacijama i nekada ni sami sebi ne mozemo poverovati kako smo reagovali u nekoj od njih. Ovo se ne odnosi samo na onu grupu ljudi koja je imala tu srecu da zivi lagodno, da im roditelji sve obezbede, zive jednim mirnim zivotom bez nekih vecih trzavica. Oni su u situaciji da mnogo trezvenije razmisljaju, komotnije donose odluke, imaju vremena sve da pretresu dva puta. Ljudi koji nisu bili te srece, nekada i donose odluke koje nisu potpuno u skladu sa zakonskim regulativama i moralnim vrednostima, ali dok te odluke nikoga ne povredjuju i nikome ne nanose zlo ( osim drzavi, aj sad 😂), nemam nista protiv
2020 08 15
> saskabg: > Ne znam, DD, valjda vi znate da li ste moralni, ako vam je to vazno. Pa, imala sam odnose pre braka, ustvari se nisam ni udala 😂 zivim u grehu neudata, a imam dvoje dece, volim kratke suknje, imam tetovaže i pirsinge, ne verujem u boga. Verovatno sam nemoralna. Ali i sam moral je po definiciji relazivan pojam, tako da niko ne moze sam da odlucuje da li je neko moralan ili ne. Stvar je isključivo subjektivnog misljenja
2020 08 15
Heh, a iz mog zivotnog iskustva upravo ovi iz "lagodniji zivot" kategorije kudikamo cesce skripe sa moralnim vrednostima nego ostali. Naravno, ne mogu da generalizujem, ali da sam na mom zivotnom putu sretala takve primere - sretala sam ih.
2020 08 15
> Debela_devojka: > > saskabg: > > Ne znam, DD, valjda vi znate da li ste moralni, ako vam je to vazno. > Pa, imala sam odnose pre braka, ustvari se nisam ni udala 😂 zivim u grehu neudata, a imam dvoje dece, volim kratke suknje, imam tetovaže i pirsinge, ne verujem u boga. Verovatno sam nemoralna. Ali i sam moral je po definiciji relazivan pojam, tako da niko ne moze sam da odlucuje da li je neko moralan ili ne. Stvar je isključivo subjektivnog misljenja Bas to, zato i napisah ono "valjda vi znate da li ste moralni". Nemam sta ja ili bilo ko da vam to govori.
2020 08 15
Moja sestra je zelela da pokaze svoje postenje i moral na najvisem nivou, pa je odbila vezu za zeljeni fakultet za smer na koji primaju samo 7 studenata. Zamisli, svi su upali preko veze, ona je bila psma. Iako je daleko talentovanija i bila bolje pripremljena, nije uspela. Mislila je da ce imati neku licnu satisfakciju, ali nema je. 10 godina kasnije radi posao koji nije zelela i zavrsava master na fakultetu za kojim nije ceznula. Nekada je preterano postenje i destruktivno, mora covek pomalo i da se snalazi. Kao sto rekoh borba za opstanak
2020 08 15
> saskabg: > > Debela_devojka: > > > saskabg: > > > Ne znam, DD, valjda vi znate da li ste moralni, ako vam je to vazno. > > Pa, imala sam odnose pre braka, ustvari se nisam ni udala 😂 zivim u grehu neudata, a imam dvoje dece, volim kratke suknje, imam tetovaže i pirsinge, ne verujem u boga. Verovatno sam nemoralna. Ali i sam moral je po definiciji relazivan pojam, tako da niko ne moze sam da odlucuje da li je neko moralan ili ne. Stvar je isključivo subjektivnog misljenja > Bas to, zato i napisah ono "valjda vi znate da li ste moralni". Nemam sta ja ili bilo ko da vam to govori. Ako bih ja o tome razmisljala, za mene je ultimativni moral iskljucivo ne povrediti ili ne nanositi zlo bilo kome svesno. Sve ostalo je sasvim u redu. Nije na meni da osudjujem bilo cije postupke, to ni Dzisus nije radio.
2020 08 15
> ParisT: > > JovanovićG.: > > Imam povoljnog ima i paprenog. Na.primer nesto sto najvise.mrzim je kad.mi neko nametne cenu, na primer prodajem haljinu za 600, i neko dodje i kaze mi vredi 300, znaci prevrnem ocima vidim valjda svoj mozak🤣🤣 > > Volim na vise da dajem popust i daljem, jednom u dve neselje pravim rasprodaju pa bude sve po 100-300 > > A da ima ovih sto deru ima, ja licno ne kupujem, skoro sam videla da neka.cura.prodaje.kozmeticki set kaze vrednost 40e, prodaje ga za 3000, ja ga nadjem na Aliju za 9,5 dolara. 🙄 > Na aliju imas i MAC ili Sisheido puder za 3 dolara,naravno fejk, a svi znamo koja im je cena zapravo kad se radi o kvalitetnom i originalnom proizvodu, desetostruko veca. 🙈 Bitno js i znati razumeti se u kvalitet i originalnost proizvoda jer uvek postoje i kopije. Konkretno set koji ja prodajem za 1700 din (a ne 3000 din kao sto si navela) je original i narucen je sa bioaqua.com sajta a ne sa alija i mozes slobodno potraziyi i uveriti se u moje tvrdnje. Inace da sam deracica mogla sam slobodno da ga stavim za 5-6.000 din > Lep pozdrav 😊 Boze ja tek sad vidim ovo, a ti si jedina na sajtu koji ima pitaj Boga kokiko clanica koja prodaje kozmeticke setove i ja sam bas na tvoj mislila? Nikad nista smesnije nisam procitala. Niti sam saradjivala sa tobom niti znam ko si, prema tome, slobodno deri, proveravaj, prodaj ili sta god. Lep pozdrav.
2020 08 16
Preterujete. Krpice su najpre da se resimo impulsivnih kupovina. Poklanjam u crveni krst, kao i mnogi. To sto tete odatle stavljaju na sajtove, to je njihov problem. Navikli smo na prevare, sitnicarenja i to se odlicno vidi jer nikom nista ne bode oci sem toga da je neko nesto kupio preko. Pa cak ni to na dzakove, jer postoji ogromna razlika izmedju onog sto je neko kupio i onog cemu se ne zna poreklo. I ljudi imaju prava da traze i 20 dinara, ako su Zaradili, a ne oteli. Pare ne padaju s neba i jedino sto mi je krajnje degutantno je da kupim nesto sto ne znam da li je kradeno ili oteto ili dolazi iz pete ruke. Zasto peta ruka? Zato sto materijali trpe do odredjene granice i posle toga mozete da bacite stvar. > Debela_devojka: > Sajt je tako koncipiran, samo zato sto je vlasnicima lakse da se vodi kao takva zajednica, nego kao kupoprodajni sajt tipa Limundo ili Kupujem prodajem, prvenstvo zbog obaveza koje bi imali i birokratije. Da je sve u duhu Mojih krpica, ne bi nila opcija prodaje, vec pokloni i razmene, realno. Prvenstveno su ovde svi da zarade neki dinar, sta god baljezgali na forumu. Da nije tako, ne bi se otvarale teme o dugmetu koje fali na skupo placenoj jakni ili teme tipa : Nude mi razmenu za moje supercoolstvari, uzas!, Zamislite trazi mi popust, a platila sam torbu 172 345 dibara 1981. godine u Milanu, Oprez, prevarila me za 220 dinara itd, itd. Svi smo pre svega ovde, jer imamo neke koristi. I dalje su mi najodbojnije clanice : STOP RAZMENE, NE RADIM RAZMENE, CENE SU FIXNE, PRODAJEM I KUPUJEM SAMO FULL MARKIRANO itd, itd i sve cene iznad 3000, potpuno nebitno da li je lica sa stvar ili preprodaju, ali, naravno, to je moj problem sto mi bodu oci, nije njihov, inace mi nista drugo ne smeta na sajtu
2020 08 18
1 2 3 4