Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Preporucena posiljka

Devojka mi je poslala maskicu preporuceno i na pracenju pise da mi je urucena jos pre 6 dana. Niti mi je neko doneo nesto, niti imam izvestaj. Nemam pojma. Da se zagubila, ne bi pisalo uruceno. Kako je to moguce?
2020 08 24
Meni je jednom devojka slala preporuceno i stiglo sutradan,obican postar doneo.Posle toga knjigu sam narucila,stiglo posle 4 dana,kurir doneo.To znam da moze da se donese i posle 5 dana.Tako su mi rekli.
2020 08 24
E videcu sutra,posto mi je devojka poslala danas tako.
2020 08 24
DD, mozda dali nekom komsiji, ostalo u posti, postar te zna pa ga mrzelo da ti nosi al donece...ja kao teoreticar zavere :)
2020 08 24
Meni poštar redovno preuzme pošiljke i označi kao uručene. I onda ih donese posle dan, dva (kad mu je usput). Pošto me to izluđuje, a nemam snage da se raspravljam, od pre nekako umesto adrese stanovanja, navodim POST RESTANT (dostava u Pošti) i odem da podignem kad mi odgovara. Preporodih se tom opcijom. P.S. važi samo za Postexpress usluge.
2020 08 24
Nama je poštar ubacio u sanduče a mi 10 dana to nismo skontali, i pitali se šta je sa pismom a piše da je uručeno 😅 A mojoj drugarici se desilo da su isto maskicu ubacili u skroz neko drugo sanduče u susednoj zgradi, i naravno nikad nisu pronašli...
2020 08 25
Pa, aj i da je posta uzeo, ali valjda bi doneo posle 7 dana 😂😂 znaci nista nije nemoguće. Mislim, nije ni bitno nije to neki veliki novac, samo sam se bas radovala maskici ahahahahahahah
2020 08 25
Upravo uzela preporuceno od postara pre nego sto je krenuo iz poste da deli postu.
2020 08 25
Meni je postar par puta ostavio preporuceno pismo u sanduce a pritom sanduce nema kljucaonicu.. Mogao je bilo ko da otvori i uzme a pisalo bi da je uruceno!?! Po pravilu preporucene posiljke moraju da uruce licno primaocu a ne da ostavljaju kojekuda..
2020 08 25
> Majda87: > Meni poštar redovno preuzme pošiljke i označi kao uručene. I onda ih donese posle dan, dva (kad mu je usput). > Pošto me to izluđuje, a nemam snage da se raspravljam, od pre nekako umesto adrese stanovanja, navodim POST RESTANT (dostava u Pošti) i odem da podignem kad mi odgovara. Preporodih se tom opcijom. P.S. važi samo za Postexpress usluge. Ovo je odlicna informacija. Hvala!
2020 08 25
Ne znam da li ste rešili problem po pitanju pošiljke ali treba da znate da preporučena pošiljka, za razliku od obične mora da bude licno uručena primaocu, odnosno dok se neko od ukućana ne potpiše da je preuzeo pošiljku ne mogu je uručiti tj.ostaviti je bilo gde kao što je to slučaj s običnim pošiljkama. Ukoliko Vam nije uručena a na sajtu piše da jeste, idite što pre do pošte i zahtevajte da Vam pokažu zapis za tu pošiljku, odnosno ko je potpisao da ju je preuzeo. Ne znam da li je u pošiljci nešto vredno, ali bez obzira ukoliko je neki nesavesni poštar u pitanju, Pošta bi trebalo da zna da ga sankcioniše kako bi naredni put kada Vam neko bude slao nešto izuzetno bitno, bude zasigurno dostavljeno. :)
2020 08 29
Devojke, imam pitanje: koja je najjeftinija varijanta za slanje npr. farmerki, majice ili cipela? Da li je to Postexpress do 19 h, ili ima jos neka varijanta, kada kupcu nije toliko hitno da mora da dobije predmet za dan ili dva? Unapred hvala na odgovoru.
2020 08 29
> WhiteWolf: > Ne znam da li ste rešili problem po pitanju pošiljke ali treba da znate da preporučena pošiljka, za razliku od obične mora da bude licno uručena primaocu, odnosno dok se neko od ukućana ne potpiše da je preuzeo pošiljku ne mogu je uručiti tj.ostaviti je bilo gde kao što je to slučaj s običnim pošiljkama. > Ukoliko Vam nije uručena a na sajtu piše da jeste, idite što pre do pošte i zahtevajte da Vam pokažu zapis za tu pošiljku, odnosno ko je potpisao da ju je preuzeo. > Ne znam da li je u pošiljci nešto vredno, ali bez obzira ukoliko je neki nesavesni poštar u pitanju, Pošta bi trebalo da zna da ga sankcioniše kako bi naredni put kada Vam neko bude slao nešto izuzetno bitno, bude zasigurno dostavljeno. :) Ma, nista, mama otisla u poštu, jer ja radim kad i posta haha kazu oni ne postoji posiljka sa tim brojem. A ja na trackingu vidim piše da mi je uruceno. Ma nista bitno maskica, nego mi krivo
2020 08 29
> Debela_devojka: > Ma, nista, mama otisla u poštu, jer ja radim kad i posta haha kazu oni ne postoji posiljka sa tim brojem. A ja na trackingu vidim piše da mi je uruceno. Ma nista bitno maskica, nego mi krivo Da li je moguće :o Najbolje je onda da im pošaljite mejl sa skrinšotom i brojem pošiljke i objasnite situaciju, odnosno insistirajte na tome da Vam nije uručena i da želite da proverite ko je potpisao da je pošiljka preuzeta. Ovo im je mejl: [email protected] Meni su jednom tako ,,zagubili'' paket, pre 2-3godine, 2 nedelje ga nije nigde bilo. Pisala sam im namerno mejlom kako bih imala pisani trag, malo pripretila i stvorio se paket niotkuda posle dva dana sa sve izvinjenjima. Nadam se da ćete uspeti da je pronađete, jer danas je neko pismo ili maskica, sutra važan dokument ili skup parfem. Baš bevzeze kad se ni državnim firmama više ne može verovati, šta onda očekivati tek od privatnika. ,:(
2020 08 29
> saskabg: > Devojke, imam pitanje: koja je najjeftinija varijanta za slanje npr. farmerki, majice ili cipela? Da li je to Postexpress do 19 h, ili ima jos neka varijanta, kada kupcu nije toliko hitno da mora da dobije predmet za dan ili dva? > Unapred hvala na odgovoru. Najjeftinija opcija je ubedljivo preporučena pošiljka. Ukoliko šaljete u gradove u blizini uglavnom bude dostavljena sutradan, a ako su neki udaljeni gradovi kroz 2-3 dana. Jedino do sela ,,putuje'' po 5-6 dana, mada zna i ranije da bude dostavljena. :) Problem jedino može da bude ukoliko u pošti radi neko ko cepidlači pa traži da budu maleni paketi, spakovano u koverte i sl. Svakako imate na sajtu pošte kalkulator poštarine pa izračunajte šta Vam se najviše isplati: www.posta.rs/cir/alati/KalkulatorCena.aspx?vrPos=pismonosneSrb (izaberite pismonosne usluge>pismo>preporučena pošiljka/vrednosna/otkupna i posle odabreite radi poređenja PostExpress>do 19h>bez otkupa/sa otkupom/vrednosna) :")
2020 08 29
1 2