Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Mere? Seen...

Kakav fenomen na ovom sajtu. Čim potražim mere ili dodatne fotke da se uverim da predmet nije oštećen ili da vidim detalje, odmah ispare. Ajde ovo drugo možda razumem, ali ne kapiram da vas mrzi da izmerite. Ne postoji univerzalna veličina i nemoguće je da odgovara od xs do xxl pa me ubeđujte u to do sutra. Posebno za stvati koje nisu od onog jeftinog pamuka. Ja hoću da mi stoji to što platim, ne samo da ga bacim kad mi stigne jer ne odgovara...
2020 08 25
To se i meni desilo nekoliko puta, ili napisu saljem uskoro pa ne posalju, ili se sete posle 2 meseca da posalju...
2020 08 25
Ja retko trazim mere, ali bas cesto trazim dodatnu sliku za nesto sto zelim i tako prosto ispare, ali ignorisem. Ne dotice me, ako njima vec nije stalo da prodaju. Ja se trudim cim vidim poruku da izmerim, a nekad ne dobijem ni hvala 😀
2020 08 25
Ja lično nemam problem kad mi neko traži dimenzije, ali kada mi krene sa forama da izmerim i džepove i precnik dugmeta , to već stvarno ne podržavam! I na kraju ispari i ni hvala ne kaže.
2020 08 25
Isto, i bas me nervira kad iskuliraju za mere. Ako se uklopim u mere, uvek, ali uvek kupim, ne znam sto im je to trip da iskuliraju. Bar neka napisu u opisu ako ih mrzi da odgovaraju na pitanja o merama.
2020 08 25
> Mojekrpice69: > Ja lično nemam problem kad mi neko traži dimenzije, ali kada mi krene sa forama da izmerim i džepove i precnik dugmeta , to već stvarno ne podržavam! I na kraju ispari i ni hvala ne kaže. Koji bolestan um ti je tražio takve mere 🤣
2020 08 25
Meni nije teško da šaljem mere i slike.
2020 08 25
Veruj mi ima nas svakakvih, pre par meseci neki profil bez ocena, samo sam iskulirala.. Nisam ni ja ovca za šišanje 😂 > UltraStore: > > Mojekrpice69: > > Ja lično nemam problem kad mi neko traži dimenzije, ali kada mi krene sa forama da izmerim i džepove i precnik dugmeta , to već stvarno ne podržavam! I na kraju ispari i ni hvala ne kaže. > Koji bolestan um ti je tražio takve mere 🤣
2020 08 25
meni devojka ostavila i broj telefona jer smo se dogovorile za kupovinu, a onda prestala da odgovara. potpuno. predmet koji prodaje je i dalje na sajtu, ona se redovno loguje, ali ni inboks, ni sms/viber - ni slovca. 8-)
2020 08 25
Sve mere napisem odmah. Ne zato sto je tesko da posaljem opet mislim da je lakse da proceni. Ali kada neko trazi na forumu nesto a ponudim zasto tu nema odgovora? Pa napisi ne odgovara mi nista strasno. Jos nudim razmenu jer to i trazi. Totalno moderno.
2020 08 25
Meni je normalno da neko trazi dodatne mere i slike.Ali nije mi normalno da posle sto pitanja i podpitanja samo nestane.Ne znam zasto je problem napisati Hvala puño,ali ne odgovara mi.To je elementarna kultura.
2020 08 25
Ja evo šaljem mere, čak uvek dajem i više detalja nego sto ki traže, jer je ovo kupovina onlajn i smatram da neko ko placa ima prava da zna, i moja je dužnost da kažem, plus više sto je povoljna garderoba većinom, ali prosek je da 1 u 10 clanica kaže hvala ili bar ok, nešto bilo sta
2020 08 25
Ja uvek saljem mere, dodatne fotografije, izlazim u susret maximalno, ali zato u poslednje vreme sve cesce imam posla sa clanicama koje ni hvala ne kazu, ili rezervisu i dogovorimo da se nadjemo za licno preuzimanje, pa se ni ne jave, i tome slicno. Tako da ocigledno ima dosta kupaca bez osnovne kulture.
2020 08 25
Ja uvek trazim mere, a cesto i dodatne slike jer je ovde losa rezolucija i svasta moze da se sakrije. Uvek kazem prodavcu da posalje i izmeri kad nadje vremena, ne mora isti dan, tako da koga to mrzi i tesko mu je i meni ce biti tesko da kupim predmet. I na zahtev uvek slikam dodatno i premerim. Nije mi tesko jer jedini nacin da kupac stekne neki utisak posto vec predmet nema pred sobom su dimenzije i slike.
2020 08 25
Skoro nikad ne tražim mere kada kupujem. Ali na predmetima koje prodajem imam uvek ispisane osnovne mere, osim kad su neke majiice u pitanju, mislim da je tu dovoljno S, M, L... Uvek merim na zahtev kupca i dodatno slikam, to mi i piše i u opisu profila. Ipak je ovo sajt, nije uživo. I ne smeta mi ni kada ispare bez da kažu hvala. To ipak nije moj problem. A ja imam posle više mera koje mogu da dodam u opis predmeta :) Samo kad neko krene da me zapituje o merama u milimetrima i da me pita da li bi njima to stajalo i da li je za nekoga ko je visok i sportski građen, nemam pojma šta da odgovorim. Rado bih pomogla, ali da vizualizujem tako nešto, ne mogu.
2020 08 25
1 2 3