Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Koliko košta obraz?

Ja sinoć jedan platila 200+200+450 dinara... Nije zbog novca, mada ga ne berem sa grane, i sa tih 850 sam mogla kupiti nešto pristojno iz omiljenih predmeta već to što me namagarčilo dete duplo mlađe od mene koje pritom ima priličan broj pozitivnih ocena... Čime se uopšte više voditi kada je kupovina na ovom sajtu u pitanju?
2013 09 06
Daj nam link, o cemu se radi? [:uplasen]
2013 09 06
Daj link da vidimo ko je to u pitanju [:osmeh] a da ne nagadjamo u prazno [:isfrustriran]
2013 09 06
link molim [:osmeh]
2013 09 06
Sve ima cenu, i svako ima cenu, ali je mizerna cena koju sebi stavljaju pojedine osobe. Ja se vodim osecajem, kad god sam ga zanemarila i prihvatila slatkorecivu pricu osobe koja navaljuje=uvaljuje bila je losa kupovina (da ne upotrebim jace reci).
2013 09 06
[:tuzan]
2013 09 06
Pa i nema na pojedinim stvarcicama bas mizerne cene . U ocila sam je zbog one gotik obuce jer me to zanimalo . Ali digla je cene u nebo pa se nisam ni raspitivala . [:uplasen]
2013 09 06
Kikina, Nije ona ništa uvaljivala, ja sam rezervisala na prvu i bez ijednog pitanja jer je u opisu svih stvari pisalo NOVO! Ja sam idiot preispoljni, lično sam preuzela stvari i nisam otvorila na licu mesta da proverim jer mi je kuća 5 min odatle, a glupo mi bilo da kupusam kese na sred ulice (ljubazno mi je zapakovala u dve kese i ulepila selotejpom "da se ne providi"...kada sam 15 min nakon preuzimanja poslala poruku sa pitanjem gde i kada da se nadjemo da joj vratim stvari jer ne bih da se prepucavam preko foruma, nije se više oglasila...
2013 09 06
Atinjanka, grudnjaci su po 200 din, košuljica ta cvetna je bila 450...ja ostalo nisam ni gledala, rezervisala sam u sekundi kad je izbacila stvar! Da se samo oglasila i napisala bilo šta ne bih otvarala temu, pokušala lepo-ne ide...
2013 09 06
Stvarno nikad kraja [:uplasen] Svaki dan se nadje neko ko plati cenu dal ovako ili onako . Lepo fotografisi pa postavi ovde a link teme joj pusti u poruci . Zamoli adminku ili Gagu da temu ne diraju . Nije ovo opanjkavanje ali eto dokaz koliko neko moze nisko da padne a ti pamet u glavu drugi put [:osmeh]
2013 09 06
Gagu?? ko je sad pa ona [:sokiran] naša gaga sa sajta?
2013 09 06
unicorn, ja sam se sa Sarom jednom našla i sve je prošlo po dogovoru... Ne znam zašto bi tako nešto uradila (ne kažem da nije, samo se pitam zašto je to uradila), kad deluje baš kao fina devojka... :/
2013 09 06
Sve tri stvari su još sinoć završile u kontejneru, ja pomenuti grudnjak ne bih mogla još jednom da pogledam! Upravo sam joj zalepila negativnu, i očekujem istu za uzvrat...mogu ja da kopiram i prepisku odavde, i poruke sa moba, ali mi je stvarno mizerno da se sa detetom jednim natežem...temu ko je pročitao-pročitao je, i postavljena je da se ne bi ostale zeznule kao ja, a adminka neka briše ako hoće! Na forumu sam uglavnom kupovine radi, svoje stvari postavila onako, da nešto stoji...prodala jednu, a i ne trudim se specijalno (od 3 teme koliko sam otkad sam ovde otvorila, nijedna nije bila vezana za predmete koje prodajem [:keziti] ) Malo mi samo udarila ova situacija na želudac...
2013 09 06
Kitty, šok mi je bio tim veći, živimo u istom gradu, srešćemo se još nekad...nisam pametna...moj prvi utisak je bio da je baš fina i slatka, još sam je pitala hoće li uskoro izbacivati još novih stvari... prosto mi lakše kad je neko u mom gradu, a pritom ima stvarčice koje mi se sviđaju... [:isfrustriran]
2013 09 06
[:tuzan] bzvz...
2013 09 06
1 2 3