Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Koliko košta obraz?

Ma tu sam je i provalila da petlja nesto...naravno,uvek sam oprezna i nista ne dajem dok ne dobijem svoje...vidim ,ne loguje se,a dogovor je bio takav..E,ja je lepo nazovem na kucu,pa na mob...Njen je fixni,cisto da znas...I nagrdim je za sve pare...Kad se javila ovde,i prosula tu pricu za postarinu,ja joj kazem nisam ti poslala nista,jer te nema..I nista od saradnje...Samo se izlogovala...
2013 09 06
Nemam ja njen br fiksnog, imam neki mob 061, al' je ne bih više zadržavala...natrčaće nekom negde...
2013 09 06
Imam ja fixni...Dacu ti sa zadovoljstvom... [:lepota]
2013 09 06
Zar joj se mama ne zove Jelena???Znala sam da je prevarant,jos onda kad sam objavila post za onaj kais [:vrtoglav]
2013 09 06
[:tuzan] [:tuzan] [:tuzan]
2013 09 06
@Kitty: ne znam odakle ti ideja. tema je bila lično preuzimanje i o ličnom preuzimanju, dakle Beograd govorim. i da citiram ponovo sebe: Po mom iskustvu, obraz košta 200 dinara. I ja mentol nisam gledala pri ličnom preuzimanju. Jedna je bila korektna da zameni, druga se pravi [:pospan] Al, čekam da izvrti sve moguće izgovore. Negativna svakako sledi [:smejati] Nek se krčka još malo. Iako imam četvoro očiju (s mojim đozlama), šta vredi kad sam nepopravljivi retard koji veruje ljudima [:isfrustriran] Al to je već moj problem
2013 09 06
JA JE ZOVEM...IMA DA TI VRATI PARE..PLUS SAM JE PLRIJAVILA ADMINU... [:isfrustriran] [:isfrustriran]
2013 09 06
zvala...ostavila sam ti sve u pp...zovi i zavrsi to...
2013 09 06
Strasno! [ [:sokiran]
2013 09 07
1 2 3