Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Koliko košta obraz?

Vec se pisalo o njoj u aferi za onaj kais sto je maznula od devojke koja nije iz Srbije(ja sam pisala) pa preprodavala ovde. Navodno njena drugarica je koristila njeno ime kad je uzimala taj kais,a ona je otkupila taj kais za 1500din.a ovde ga prodavala za 4000din. tj.za 40e koje je trebala platiti devojci od koje je uzela kais a nije. Pa je u svadji sa drugaricom pa onda je ta drugarica koristila br.njene mame itd.itd. citav haos izbio oko toga.
2013 09 06
Sta reci, bedno i krajnje bezobrazno... [:vrtoglav]
2013 09 06
[:sokiran] prvi put čujem za tu priču... Tad izbio haos, posle pojeo vuk magarca...tako će biti i sada...
2013 09 06
Sad iščitah temu koju si postavila...šta li tek mene čeka kad se uloguje?! Koje SF objašnjenje li je uspela da osmisli od sinoć [:uplasen]
2013 09 06
Po mom iskustvu, obraz košta 200 dinara. I ja mentol nisam gledala pri ličnom preuzimanju. Jedna je bila korektna da zameni, druga se pravi [:pospan] Al, čekam da izvrti sve moguće izgovore. Negativna svakako sledi [:smejati] Nek se krčka još malo. Iako imam četvoro očiju (s mojim đozlama), šta vredi kad sam nepopravljivi retard koji veruje ljudima [:isfrustriran] Al to je već moj problem
2013 09 06
Vesna, ako je nešto na moj račun ja sam ti rekla da se javiš kad dođeš u Beograd, vratiš mi narukvicu. Rekla si da ćeš javiti. Nije da se nalazim prozvana, ali ne čitam misli ljudima, nego direkt lepo da rešimo, ako smo se dogovorile ;)
2013 09 06
gnrvesna, potpisujem sve napisano... sa tom razlikom što ja ne čekam...dobila je priliku sinoć da se objasni, vidim da se nakon našeg susreta i poslate joj poruke čak i ulogovala na krpice...ko god da joj je sad ukrao identitet, broj telefona, adresu whatevaaaa... no me interesa NADA! [:smejati] Najbolje da oćutim na ovo pa da bude u istom košu sa svim sjajnim devojkama sa kojima sam sarađivala... Sad iz principa ni pare ne bih uzela nazad, toliko sam besna!
2013 09 06
Hvala na obavestenju, ja sam htela da saradjujem sa njom... Sad bogme, necu [:vrtoglav]
2013 09 06
unicorn da li se secas da sam ja vadila stvar na sred ulice da vidis..jesam nekad ljakse,ali volim da nasmejem [:smejati] [:poljubac] sto mrziiiim kada kuliraju poruke...zato i imam post paid,zvacu te na telefon do prekosutra,nes' pobeci [:smejati]
2013 09 06
Ayra, meni su naša oba susreta kriminalna totalno bila! sledeći ne prolazi bez pivca minimum, treća sreća [:smejati] ne pada mi na pamet da je zovem, što sam potrošila na nju-potrošila...i živaca i novAca
2013 09 06
uuu moze,poziv na picAnce ne odbijam [:keziti] i to sto kazes..ne vredi vise ni 30 din. minut ,kako se idiotski ponela [:vrtoglav]
2013 09 06
Unicorn je u pravu...Ja sam trebala da imam saradnju sa doticnom,ali me je zavlacila za paike i nije ih poslala u dog vreme...Naravno,nisam budaloa da saljem moj paket...Sinoc se javi i kao nema para zapostarini...Ja je lepo otkacim ,i kazem nista od posla...Srecaaaa... E,sad cu joj stavim neg...Inace zove se Jelena...Imam i ostale oodatke...
2013 09 06
hahahahah sinoć? ja joj u 19h30min dala na ruke 850din... Gago, da ne živiš u Americi? [:smejati]
2013 09 06
Ne...Bgd
2013 09 06
Pitam, ako je rekla da nema pare za poštarinu posle primopredaje sa mnom mora da si mnogo daleko [:isfrustriran]
2013 09 06