Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Studiranje na dva fakulteta uporedno ISKUSTVA?

Da li neka članica može da podeli svoje iskustvo ili iskustvo nekog svog bližnjeg za uporedno studiranje na dva državna fakulteta saveti,iskustva,preporuke?
2021 04 14
Uh, odakle baš ideja za ovu temu, posle one, kako pronaći Zarine stvari na mk. ☺
2021 04 14
> REASHOP: > Uh, odakle baš ideja za ovu temu, posle one, kako pronaći Zarine stvari na mk. ☺ Ne razumem poentu šta si htela da poručiš ovim komentarom ,da me poniziš možda ?
2021 04 14
Hm, paaa nemam isto ali imam slicno iskustvo pa cu podeliti sa tobom. Mozda ce ti biti od pomoci 😊 Studirala sam drzavni pravni fakultet u Nisu, stigla do cetvrte godine i zaposlila se. Meni je jaaaako tesko bilo da zavrsavam policijsku obuku i spremam ispite a pokusavala sam. Kad sam krenula da radim uz sav moj napor i smenski rad, jednostavno nisam mogla da uskladim stres na poslu sa obavezama spremanja ispita. A znamo koliko odricanja i posvecenosti zahtevaju ispiti na drzavnim fakultetima. Obzirom da za moj posao nije vazno da li je diploma sa drzavnog ili privatnog fakulteta, teska srca sam se prebacila na privatni i brzo zavrsila. Moje iskreno misljenje jeste da je to jaaako "tezak" posao. Ali, verujem da ako budes uporna mozes uspeti. Imas moju podrsku ako ti ista znaci 😊
2021 04 14
Tesko je, ali nije neizvodljivo. Pogotovo ako su u pitanju slicni fakulteti, odnosno ako pripadaju slicnim oblastima. Moja koleginica je studirala etnologiju i antropoloogiju na Filozofskom i istovremeno srpsku knjizevnost na Filoloskom. I uspesno je zavrsila. Dakle, na to mislim, kada su oba fakulteta iz sfere drustvenih nauka, ili prirodnih, svejedno. Mozda je teze uskladiti paralelno studiranje kada ima razlika, ali ne mora da znaci. U svakom slucaju, ako postoji volja i strpljenje, vredi pokusati.
2021 04 15
Problem bi verovatno bio u pohadjanju predavanja, neki profesori ne dozvoljavaju izlazak na ispit (automatski se prenosi u sledecu godinu) ako imate 3 i vise minusa-nedolaska. Filum, Kg, ne govorim napamet, kolegi se desilo. Upisna 2009.
2021 04 15