Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Opet zastoj?

Ne znam kako vama ide prodaja, meni OCAJNO, nula upita U junu sam imala dosta potencijalnih kupaca koji su na kraju SVI odustali ili prosto prestali da se javljaju. Pokusala sam cak i da clanicama koje drze predmete u omiljenima posaljem poruku da mogu predmet kupiti po dosta manjoj snizenoj ceni, kacila popuste u podforumu Rasprodaje i apsolutno nista nije urodilo plodom, ne znam u cemu je stvar? Trudim se da slike budu na beloj pozadini, jasne i ciste, kao i da verodostojno opisem predmet Cesto sam kacila akcije predmeti po 50 i 100din i nikoga te akcije nisu privukle.... Da li je ovaj zastoj u prodaji zastupljen samo kod mene ili vas ima jos? Stvarno razmisljam da dignem ruke od ovog sajta ,:(
2022 09 01
Meni je prodaja isla super jula i avgusta. Ako bih videla da neka clanica ima moj predmet u omiljenima nudila sam popust od 50% i dosta toga prodala. Sada mi je kraj meseca bio malo slabiji, poslednjih nedelju dana.
2022 09 01
Moje misljenje je da trenutno najvise idu fast fashion modeli koji su trenutno popularni, to noseno ode po ceni kao u radnji. Pogotovo ako je nestasica tih komada. Akcije po 100-200 dinara Vam nikad ne pale, to je premija ako neko ubode da uzme ali retkost da se tako rasproda. To sto ste obavestavali o popustu clanice sto imaju u omiljenim meni radi, uvek prodam nekoliko stvari. Prodaja generalno nije sjajna, ali mislim da tek nemate nista ako napustite sajt.
2022 09 01
Meni je od Aprila pocela da opada prodaja, dva meseca nisam dobila upit ni o razmeni. :-) I onda sam u Junu imala jednu, dve prodaje i do sada to je to. Postavila sam i nove predmete, snizila cene, oglasavam se u forumu, ali nema pomoci.
2022 09 01
Ja sam u zadnje 2 nedelje prodala 2 para ZARA farmerki i jedne Vans patike. Tako da se slažem sa @njelena360. Ponuda popusta članicama iz Omiljenih mi isto donosi rezultata, ali samo na aktuelne sezonske komade... Uskoro ću i zimske stvari da okačim
2022 09 01
Meni je prodaja jula isla bas dobro, iznenadila sam se koliko sam predmeta prodala na fejsbuku… ovde slabije dosta😲😲
2022 09 01
> Danijela234: > Meni je prodaja jula isla bas dobro, iznenadila sam se koliko sam predmeta prodala na fejsbuku… ovde slabije dosta😲😲 Meni na fejsu dođe vrh mesec, i onda posle toga još gori tajac nego ovde. Tamo je tek nepredvidiva prodaja 😂
2022 09 01
I kod mene isto, cas bude extra, cas tajac, bas nema pravila sta ce i na kom sajtu da se proda
2022 09 01
Meni je početak godine bio super, sad u avgustu je malo slabije išla prodaja, ali generalno sam zadovoljna 😊
2022 09 01
Meni licno trebas fotografije da promenis, te bela pozadina se stapa sa sajtom i izgleda kao da su stikeri a ne fotorafije. Imas dobre komade, samo sto izgledaju lose kao da ne vrede taj novac. Primer https://mojekrpice.rs/items/zene/7850649/zara-golubije-plava-jakna-m, da je uskilana na nekom od onih belih cupavih tepiha mnogo bi lepse izgledalo. Primer profila koji je meni privukao paznju , saradjivale smo 5 puta, uvek sam kupila preko 3000 dinara, uvek uzimala vise stvari. https://mojekrpice.rs/items/zene/8888214/zara-sequin-suknja. Nadam se da sam pomogla :) I da meni licno stvari uslikane na tim lutkama izgledaju bezveze ne znam zasto..
2022 09 02
Hvala puno na predlogu! Ja sam se isto razmisljala da kupim taj cupavi tepih znam sa sve izgleda bolje na njemu al sve odlazem jer sta ce mi inace beli cupavi tepih 😂 Ta clanica ima suuuper stvari i fotografije, ali mislim da se ona ozbiljnije bavi prodajom odece jer stalno dobija nove stvari koje su i aktuelne sad i dosta njih je sa etiketom i cene su joj odlicne > masha91: > Meni licno trebas fotografije da promenis, te bela pozadina se stapa sa sajtom i izgleda kao da su stikeri a ne fotorafije. Imas dobre komade, samo sto izgledaju lose kao da ne vrede taj novac. Primer https://mojekrpice.rs/items/zene/7850649/zara-golubije-plava-jakna-m, da je uskilana na nekom od onih belih cupavih tepiha mnogo bi lepse izgledalo. Primer profila koji je meni privukao paznju , saradjivale smo 5 puta, uvek sam kupila preko 3000 dinara, uvek uzimala vise stvari. https://mojekrpice.rs/items/zene/8888214/zara-sequin-suknja. Nadam se da sam pomogla :) I da meni licno stvari uslikane na tim lutkama izgledaju bezveze ne znam zasto..
2022 09 02
I meni te slike bez pozadine izgledaju kao stikeri,neprirodnoVise puta sam odustala i od upita kada vidim takve slike.Ne mislim da je prodavac prevarant,jednostavno mi deluje stvar kao da je nacrtana i ne znam sta kupujem
2022 09 02
Nema potrebe da kupujes tepih ako ti nije potreban mozes ovako da slikas https://mojekrpice.rs/items/zene/7196219/crvena-kosulja-majica-oktoberfest-m-l samo ne brises pozadinu, ili kao ova clanica meni su isto ove slike ok na ormaru recimo https://mojekrpice.rs/nikolija30-167290?page=1& a taman usput obnovis oglase prodaja uvek bolje ide kad se naprave nove slike i obnove tako sam ja najvise stvari prodala jer ovako smo zatrpani pa nas i ne vide stagniramo x-)
2022 09 02
U avgustu standardno, meni je jul bio los. Nema pravila... Videcemo sada septembar 🍀
2022 09 02
Meni je jul bio super, avgust "mrtvo more" a od septembra nista ne ocekujem jer je krenula skola a uskoro ce i zimnice pa ne preostaje mnogo novca za odelo i modu. ,:)
2022 09 02
1 2