Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

PETICIJA ZA PROMENE NA SAJTU

Poštovane članice, U više navrata sam na forumu(razni podforumi) iznosila svo svoje nezadovoljstvo radom admina,kao i pravilnikom (ili pravilima) o oglašavanju na ovom sajtu. Predlagala sam više puta da se udružimo,povežemo i pokušamo da uradimo nešto u vezi sa promenama na sajtu. Ima više nelogičnosti i nepotrebnih zabrana,ali su očigledni i nedostaci u radu admina koji funkcionišu po sistemu selektivnosti i nedoslednosti. Jedno od najosnovnijih logičnih pojava je da oglasi mogu da se obnavljaju,što je po novim pravilima zabranjeno ( i kažnjivo). Prihvatate li peticiju (glasanje, šta god) za uvođenje pravila o obnavljanju oglasa? Ako imate bolju opciju o sprovođenju ove ideje,predložite...
2023 01 07
Prihvatam i podržavam!!! Obnavljanje oglasa ,ali realno ne da se zloupotrebljava i da obnavljaju svaki drugi dan,ali da možemo recimo da obrisemo letnje stvari tokom zime ,pa ako želimo da ih postavimo kad je sezona. Ili realno da ih obnovimo,pa nismo mi krive što je sajt zatrpan i neki predmeti ostanu nevidljivi u moru predmeta. Drugo ne razumem zasto ne mogu da se stavljaju naše slike u tim predmetima koje su uslikane negde gde smo ih nosile . Neke stavi ne mogu da se lepo slikaju, bolje je kad se vidi kako to stoji. I ono sto meni smeta ,nije mi problem da platim promovisanje artikla ali pocetna strana je napravljena tako da to nema svrhe raditi. Opet nisu dovoljno izloženi. Mislim da je i tu potreban remont.
2023 01 07
Nezadovoljstvo je svakako prisutno, a Admini se ni po jednoj, prethodno otvorenoj, temi nisu oglasili. Fascinantno je kako su odredjene clanice pohitale za prijavu za vip clanstvo, stavljajuci nezadovoljstvo u drugi plan.
2023 01 07
Opcija 1: napravis novi i svoj sajt sa laganijim pravilima. Opcija 2: tako je, kako je, prihvatis. Naravno da oglasi mogu da se obnove ako napravis druge fotke, bolje. I sama sam okacila neke predmete sa krs fotkama koje nisam ni zapazila da su ispale nedovoljno ostre i obrisala stari oglas, ubacila novi sa novim normalnim fotkama. Moje misljenje je da bi bilo fenomenalno da se oglasi ovde automatski vrisu npr na 60 ili 90 dana. I za rejting sajta na google bi to bilo odlicno, a i ne bi bilo bajate ponude i clanica koje ne odgovaraju. Tako da, eto i malog predloga za adminku, da se uvede automatsko brisanje predmeta.
2023 01 07
> DzoDzo: > Opcija 1: napravis novi i svoj sajt sa laganijim pravilima. > Opcija 2: tako je, kako je, prihvatis. > Naravno da oglasi mogu da se obnove ako napravis druge fotke, bolje. > I sama sam okacila neke predmete sa krs fotkama koje nisam ni zapazila da su ispale nedovoljno ostre i obrisala stari oglas, ubacila novi sa novim normalnim fotkama. > Moje misljenje je da bi bilo fenomenalno da se oglasi ovde automatski vrisu npr na 60 ili 90 dana. > I za rejting sajta na google bi to bilo odlicno, a i ne bi bilo bajate ponude i clanica koje ne odgovaraju. > Tako da, eto i malog predloga za adminku, da se uvede automatsko brisanje predmeta. Slazem se,i da se doda opcija da se mutira/blokira clanica. Mnogo puta sam htela nesto da kupim,ali clanica nije bila na sajtu mesecima unazad-Zasto taj profil i njene stvari su i dalje tu,kad nje nema? Na KP zna se 30 dana i nema oglasa Pregledno,uredno....
2023 01 08
Ne bi bilo loše uvesti tu opciju da se oglasi mogu obnavljati, ne svaki dan naravno, ali da bude neki razuman rok. Nisam za to da se oglasi automatski brišu nakon 60, 90 dana jer je nekima potrebno mnogo mnogo više da stoje da bi se prodalo, a neko ima i 1000 predmeta i šta bi sad taj radio kad bi morao da obnavlja non stop... Sumanuto... Kupujem prodajem je baš zato bezveze, tek je tamo zatrpano, a kome to odgovara može i tamo da prodaje, ne treba svaki sajt da bude isti. Bilo bi super kad bi bila opcija da se plati mesto na naslovnoj strani. Od ovih promocija nisam baš čula da je neko imao puno vajde sa prodajom, osim malo više pregleda.
2023 01 08
Podržavam promene, pogotovo vezano za obnavljanje oglasa i selektivno primenjivanje pravila.
2023 01 08
Selektivno primenjivanje pravila je jos gore od toga da se na sajtu koji je namenjen prodaji stvari one ne mogu obnavljati. Sta se tacno htelo time postici? Neka admini odgovore zasto se nisu udostojili da kazu u cemu je problem? Pisala sam i junioru i adminu (onom glavnom) u vezi komercijalne prodaje. Meni licno profil ne smeta, neka prodaje, ali nemojte onda da blokirate ostale profile i da drzite to pravilo o komercijalnoj prodaji, i li ako ga vec imate, napisite za koje tacno profile ne vaze. Da znamo.
2023 01 08
Apsolutno je nepotrebno da se admin (admini) ponaša(ju) po sistemu ignorisanja pitanja od strane članica. Po meni,to je krajnje neprofesionalno i nedopustivo,time se ne pokazuje da im je stalo do kvalieta rada sajta. Jednom sam od admina dobila odgovor,kad sam insistirala da mi se objasni gde je tačno greška bila u oglasu ,da oni nisu u obavezi da nam pojedinačno objašnjavaju,jer su oglasi besplatni!!!! Pa, za mene je to uvredljivo!
2023 01 08
Ovo je već ne znam koja peticija po redu.
2023 01 08
Slažem se sa svim, ali admine boli ćoše od stola da išta menjaju :') izignorisaće ovo kao i sve što im je do sada pisano :')
2023 01 08
Naravno da ignorišu kad većina ćuti ili odobrava anarhiju na sajtu
2023 01 08
Podržavam
2023 01 08
> AppleRed: > Naravno da ignorišu kad većina ćuti ili odobrava anarhiju na sajtu Tako je! Da se udružimo i usaglasimo,bilo bi i promena - prirodan proces,ali su ljudi inertni
2023 01 09
> AppleRed: > Podržavam promene, pogotovo vezano za obnavljanje oglasa i selektivno primenjivanje pravila. Podržavam..
2023 01 09
1 2 3 4 5